Ficata

Ficata

Фицата с рок банда на Джулая в Бургас Човекът, който може да изненада с гласа си и най-просветените музикални фенове, за първи път в своята кариера сформира рок банда! Тя се казва "Джинджифил", но не се подвеждайте от името на тази изтънчена подправка. Групата ще покрие в Бургас най-високите рок стандарти.

Хедлайнер на "джулайската" сцена ще бъде Джеф Скот Сото, който отново ще вземе участие в рок купона. Гласът от първите албуми на Ингви Малмстийн, Талисман и Джърни, отново ще разтърси бургаските си фенове с невероятната енергия, която носи на сцената. В навечерието на първия юлски ден, на сцената ще излезе и англичанинът Джърси Бъд. Той идва за втори път в Бургас,  за да представи новия си албум. Заедно с него ще забият част от  музикантите от група "Силует".
Новия си проект ще представи и една от най-популярните и обичани български банди - P.I.F. Новият им албум е почти готов и бургазлии ще имат възможност да чуят част от  парчетата точно на Джулай морнинг. Участие в купона са потвърдили и "wake up" рок бандата Стокхолм, момчетата от групата Affection, които гостуват за първи път на сцената на Джулая, също и свежарите  от "Stiff Bones".
 Последното юнско парти отново ще се състои на Централен плаж, на ивицата под културен център "Морско казино". Началото на концерта е обявено за 19:00 часа.