Фондация инициира кампания в помощ на животните

Акцията ще се проведе на 3-ти и 4-ти април до Пантеона в Морската градина. Бургазлии ще могат да се запознаят с дейността на фондацията и инициативите, които организира и провежда.

 

 

От фондацията са подготвили много изненади и награди. Ще бъдат раздавани информационни брошури, лакомства и медальони за четириногите приятели, балони за децата. Всеки от присъстващите ще може да се запознае с дейността на Фондацията, животните, които тя обгрижва и да се включи  като дарител, приемно семейство или доброволец. Дарилите ще получат документ, стикер или подарък и имената им се оповестяват на сайта на фондацията. Галерия със снимки ще представи животните, които в момента се намират в Общински приют – гр. Бургас.

"С "Подай ръка" искаме да покажем, че доброто в хората все още съществува,  благотворителността не е само мит и е необходимо съвсем малко за да намерим приятели и съмишленици, излезем навън и помогни на животно в беда, за да бъдем хора. Защото те – нашите четириноги приятели го заслужават. Нашият любимец не пита за пари, не се нервира на живота, не дразни с настроения, не е изморен, навъсен или пък отчаян. Не те затрупва с проблеми, не те кара да говориш и не те измъчва с въпроси. Заравяш ръка в топлата му козина, погалваш главата му, сипваш му паничка храна и се чувстваш човек. Голям, силен, любящ и даряващ. И оценен. Най-вече обичан. Подайте ръка и на тези които нямат дом!", призовават от фондацията.