Георги и Веселина взривиха с изпълнението си Летния театър. Снимки Лина Главинова

Георги и Веселина взривиха с изпълнението си Летния театър. Снимки Лина Главинова

Георги Дюлгеров провокира публиката с изпълнение на ария позната от репертоара на Андриа Бочели. Той я пее заедно със Сара Брайтмън. На талантливия бургазлия партнира Веселина Тодорова. Двамата буквално взривиха от аплодисменти Летния театър. Зрителите, дошли на концерта на Дюлгеров, "Любов по 100" бяха изненадани от оперния дует. Георги Дюлгеров показа, че освен глас за поп пеене има и уникален диапазон, подходящ за оперни ариии.

Близо два часа и половина продължи концертът, който бургаският певец подготвя от няколко месеца. Много стил, класа и професионализъм демонстрира Георги Дюлгеров и екипът от музиканти, гост - изпълнители, бек вокали и балет, които участваха в музикалния спектакъл. Публиката имаше невероятната възможност да чуе нови песни, писани специално за концерта, както и парчета, с които Георги Дюлгеров в различни дуети е участвал на конкурса "Бургас и морето". Той изпя и два от хитовете, познати от репертоара на Георги Христов.

Публиката не скри възхищението си от изпълнението на "Тоя влак за Бургас" по стихове на Христо Фотев и музика на Руслан Карагьозов. Песента бе класирана от журито на трето място в тазгодишното издание на "Бургас и морето".

По време на музикалния спектакъл Геоорги Дюлгеров обяви и новината, че подарява песен на Лара Фабиан.

На сцената наживо свири бенд в състав - Красимир Гюлмезов, Ангел Дюлгеров, Теодор Янков, Ивайло Звездомиров, Иван Христов, Огнян Енев. Двама от музикантите - Ангел Дюлгеров и Огнян Енев работят с Лили Иванова. В концерта с Георги Дюлгероов бяха и Ралица Ангелова от "Тоника СВ", Гергана Великова, Красимира Кралева. Специален поздрав отправи и музикалният и семеен дует "Шик" - Красимир и Вили Гюлмезови.

А в публиката бе и един от авторите, чиито стихове е изпял Дюлгеров - Иван Ненков. Неговата дъщеря Божана пък бе сред бек вокалите, които участваха в концерта.

На финала се включиха и децата от "Точно време" с ръководител Жени Лалчева.

Галерия