Кампанията за нас не е стандартния път в политиката, тя е да говорим с хората, да дадем решение на проблемите им, заяви водачът на листата на коалицията Жечо Станков. Снимки Черноморие-бг

Кампанията за нас не е стандартния път в политиката, тя е да говорим с хората, да дадем решение на проблемите им, заяви водачът на листата на коалицията Жечо Станков. Снимки Черноморие-бг

"Това не е просто старт на поредната предизборна кампания за последната една година, а изключително важна крачка към възможността да спрем тоталните кризи, в които е страната ни и които хората усещат болезнено в ежедневието си. Защото в момента именно домакинствата, малките и средни фирми, работещите хора, както и пенсионерите са под ударите на инфлацията. Знаем, че това е тяхното най-голямо притеснение, дори страх", каза Жечо Станков - водач на листата на коалиция "ГЕРБ - СДС" при откриването на предизборната кампания във Втори многомандатен избирателен район - Бургас.

"Кампанията за нас не е стандартния път в политиката, тя е да говорим с хората, да дадем решение на проблемите им. Защото това е най-важното за нас, знаем как да помогнем. Бургас и региона трябва да продължат своето развитие, което през последната година започва да буксува на държавно ниво", каза още Жечо Станков.

Според него, приоритетите за които кандидатите за народни представители на коалицията ще работят са - санирането на жилищни сгради, Северния обход, Южния обход, Детската университетска болница, четирилентовите пътища, откриването на нови филиали на ВУЗ, втора входно-изходна артерия към Меден Рудник, нови корпуси на училища.

Кандидатите за народни представители дадоха старт на кампанията пред експозиционен център "Флора". 

"Пред вас стои силният и печеливш отбор на ГЕРБ-СДС. Нашата листа е пъстра, шарена, красива и усмихната. В нея са вплетени опита и младостта, мъдростта на по-големите и дразнованието на младите. Експертността, вдъхновението и оптимизма. Листата е съставена от експерти от различни области. В нея има млади хора, такива на средна възраст и с много опит", каза областният лидер на ГЕРБ Иван Алексиев.

В листата на коалиция има хора от Бургас, Поморие, Несебър, Созопол, Руен, Карнобат, Сунгурларе.

"Познавам всеки един от тях, вярвам във всеки един от тях, защото ги познавам. Знам качествата и възможностите им. Това са хора, които със зъби и нокти ще се борят за развитието на Бургас. Искам да виждам хора, които да се борят за развитието на района, а не да го бутат назад", каза кметът на Бургас Димитър Николов.

За пореден път като партньори на ГЕРБ се явява и партия "Движение Гергьовден". Почетният председател на партията Любен Дилов - син е втори в листата.

Извънредните избори за 48 Народно събрание ще се проведат на 2-ри октомври.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Галерия