DSC_3044

DSC_3044

Гого от небето слуша "Тоника"

ще могат да чуят песните на хитовата група. Вече е факт, че в родния град на изпълнителя известният квартет излиза да пее... Разлепени са афишите, че "Фамилия Тоника" ще се изяви отново след няколко години пауза в Бургас. Датата е 31-ви от 19.00 часа. В плакатите е споменато и бургаското заведение (не го пишем, за да не правим реклама). При проверка установихме, че цената на куверта е 45 лева на човек - слушане и два вида меню. Близки на Гого веднага реагираха, както и ревностни християни, като се има предвид, че съпругата му е суеверна си задават въпроса: "Редно ли е само 22 дни, след като го положиха в земята те да излизат пред публика?".

Сайт Chernomorie-bg.com остава отворена линия за коментар...

"Много хора дойдоха при мен и се възмутиха от това, което в момента прави "Фамилия Тоника" като певческа изява. Не е редно. Поне да бяха изчакали поне малко време, а след това да се отдадат на своите артистични изяви", сподели пред екипа на Chernomorie-bg.com един от популярните свещеници, служещ в епархията на сливенския митрополит Йоаникий.

Все още българите са християни, дори да не са набожни и си задават някои въпроси: "Нали до 40 дни душата на покойника е около нас? Каква ще е тази скръб примесена със сълзи и песни на сцената на едно заведение, където ще се разлива вино и ще се ядат пържоли?". Все пак името на Георги Найденов, като №1 във "Фамилия Тоника" е достатъчно популярно. Недоумяващи граждани се чудят това нормално ли е да имаш такова сърце, че да пееш за любимия си колега само 22 дни след неговата кончина.

Екипът на сайт Chernomorie-bg.com не може да се сърди на "Фамилия Тоника". Може би техните отскорошни сценични изяви в София, Бургас, а после и в Пловдив, а може би и в други градове са необходимост да изразят голямата си обич и уважение към певеца. Но ние си задаваме въпроса, дали ако Гого беше жив, щеше да позволи такава популярност на хитовете песни пяти от "Тоника"???