DSC_1361

DSC_1361

Готвят промени в ръководството на Слънчев бряг

на дружеството Златко Димитров ще бъде освободен като председател на одитния комитет и на негово място се предлага да бъде избрана - Соня Енилова. Ще бъде актуализиран и състава на Съвета на директорите, тъй като с друго предложение за решение се предлага от Борда да бъде освободена, подалата оставка по-рано като изпълнителе директор - Мария Михалева, а на нейно място да бъде избрана Мария Павлова от София.

На събранието акционерите ще гласуват за приемане на доклада на Съвета на директорите на "Слънчев бряг" АД за дейността на дружеството през 2011 година, на доклада на директора за връзки с инвеститорите за дейността му през 2011 и на доклада на одитния комитет на "Слънчев бряг" АД за дейността през 2011.

Освен тези доклади,ще се гласува и по доклада на назначения регистриран одитор за извършения независим финансов одит на годишния финансов отчет на дружеството за 2011 година, както и за приемане на заверения от назначения регистриран одитор, годишен финансов отчет на дружеството за 2011 и избор на одитор за извършване на независим финансов одит на годишния финансов отчет на "Слънчев бряг" АД за 2012 година.

С отделно предложение ще се гласува и за освобождаване от отговорност на членовете на съвета на директорите за дейността им през 2011 година. За отбелязване е, че членовете на предишния Съвет на директорите, чийто председател бе Младен Мутафчийски, все още не са освободени от отговорност.                                       

Максим Момчилов