hor2

hor2

Идва Лунно затъмнение - внимавайте с емоциите си

добър единствено за приключване на неща, дълго отлагани във времето, но не и да го правим импулсивно. Вероятността от затъмнение и на съзнанието е голяма. Добре е да обмислим обстойно нещата, преди да тръгнем да ги рушим нацяло. Да работим само и единствено върху себе си и върху душевното ни усъвършенстване. Кардиналните знаци - Овен, Рак, Козирог и Везни, остават под напрежение. Останалите знаци от зодиака също преминат през изпитание. Марс остава ретрограден също във Везни. Новостите са забранени. Не сменяйте работата, жилището си. Въздържайте се от  покупки и медицински интервенции, освен ако не е крайно наложително. По възможност отложете женитби и разводи. Следете за здравето си, особено в дните преди и след Лунното затъмнение, поне две седмици. Повлияна ще бъде сърдечно-съдовата система, кръвното налягане и не на последно място психиката. Силовите спортове са забранени. Чувствата за тревожност, безпричинно безпокойство и паника, ще ни съпровождат почти непрекъснато. Объркани мисли и неадекватни решения ще внесат смут в работните процеси. Избягвайте шумни места. Преминете към диетичен режим на хранене. Дните ви да минават в духовни практики, медитации и молитви по време на страстната седмица.

 

 

 

 

Обща прогноза за месеца

 

 

Овни, следете за репутацията и за личния си живот. Дълбоко пазени тайни, могат да излязат на показ. Здравето на Телците може да ги изненада, но общата прогноза принципно е добра. Ентусиазъм и отлично настроение ще имате през целия месец. Близнаците ще бъдат успешни, там където има публика и се лее реч. Ще намерят и нови подходи за разрешаване на стари проблеми. За Раците април ще мине в съмнения. Без рискове, само с дълбокообмислени ходове ще е по-безболезнен периода за вас. Лъвовете ще пренареждат приоритетите си. Освен с ум, ще действат и с обаяние. Девите, ако загърбят вродената си нерешителност и срамежливост, ще бъдат първенци. Стрелата на Амур така ще ги прониже, право в сърцето, даряваща им любовно опиянение. Везните, ако играят по правилата, ще излязат от задънената улица в бизнеса. В края на месеца да следят за здравето си. Скорпионите да забравят за всякакви инвестиции. Да не вземат и да не дават пари назаем. Активност при Стрелците - бизнес пътуване, разработване на нови проекти. Очаквайте и приходи от стара работа. Самотните Козирози ще ги вълнуват любовни мисли. Останалите да контролират емоцията, за да не усложнят здравословното си състояние. Ниско самочувствие ще се наблюдава у Водолеите. Да се пазят от интриги, за да не пострада името им. Рибите ще се занимават с близки роднини и съседи през целия месец. Не вярвайте на всяка дума, за да не станете жертва на измама.

 

 

 

 

 

Всички знаци да бъдат крайно внимателни на 15-ти април!

 

 

 

 

Какво ви очаква в периода 14-20.04, според астроложката Джована.

 

 

 

 

 

 

Овен - 21.03 - 19.04 - Аз съм!oven

 

Положителни черти - чистосърдечност, енергичност

Отрицателни черти - импулсивност, егоцентричност

 

елемент - огън

планета – Марс

ден – вторник, число - 7

 

 

 

Овни, имате възможности за печалби. Интересното е, че още преди да са се появили, вие мислено сте ги похарчили. Очаквайта също и придобивки за дома или офиса. Звездите подкрепят ваше пътуване, което сте замислили. Единствената ми препоръка е да гледате малко по-нашироко, а не само до носа си. В сряда бъдете предпазливи.

 

 

telecТелец - 20.04 - 19.05 - Аз притежавам!

 

Положителни черти - търпеливост, решителност

Отрицателни черти - инатливост, примитивност

 

елемент - Земя

планета - Венера

ден - петък, число - 5

 

 

 

 

Телци, в целия си блясък ще сте. Новостите, които са на ход при вас, въпреки неподходящия период ще бъдат реализирани, което ще съпътства ходовете ви нагоре по стълбицата. Семейните въпроси, най-вече касаещи децата, решете по празниците. Ще мине гладко и без претенции от тяхна страна. В петък се въздържайте от наставления.

 

 

Близнаци - 20.05 - 20.06 - Аз мисля!bliznaci

 

Положителни черти - наблюдателност, изобретателност

Отрицателни черти - разпиляност, противоречивост

 

елемент - въздух

планета - Меркурий

ден - сряда, число - 5

 

 

 

 

Близнаци, пазете вашите и тайните на другите. Доверено ви е, не злоупотребявайте, колкото и да ви сърби езикът, да за го направите. Напротив, още тайни ще ви бъдат разкрити и е хубаво, ако разберете, че вие държите козовете. В бизнес средите ще напомните за себе си. Ще бъдете забелязани. Точно в неделя не пътувайте.

 

 

rakРак - 21.06 - 21.07 - Аз чувствам!

 

Положителни черти - жертвоготовност, деликатност

Отрицателни черти - мнителност, обидчивост

 

елемент - вода

планета - Луна

ден - понеделник, число - 2

 

 

 

Раци, трудна е прогнозата за вас, точно защото сте раци. Периодът не е подходящ нито за учене, нито за мисловна работа, а колкото до физическата, не ви е до това. Някакво светстко събитие се заформя около вас и ако ви поканят не отказвайте. Разговорите с авторитетни хора, донякъде ще компенсират мислите ви. Неделята ви е доста противоречива. Празнувайте в по-тесен кръг.

 

 

Лъв - 22.07 - 22.08 - Аз ще бъда!luv

 

Положителни черти - щедрост, отговорност

Отрицателни черти - самонадеяност, повърхностност

 

елемент - огън

планета - Слънце

ден - неделя, число - 1

 

 

 

Лъвове, ще спечелите от юридически дела или ако вие самите сте юристи от доволни клиенти. Прикривайте гордостта си и високото самочувствие, защото победата ви може да се окаже еднократна. Ако пътувате, срещите с нови хора ще ви тласнат към самохвалство, така че усмирявайте езика си, подбирайте думите си. Петъкът ви е най-успешният ден.

 

 

 

devaДева - 23.08 - 22.09 - Аз анализирам!

 

Положителни черти - трудолюбивост, преданост

Отрицателни черти - дребнавост, критичност

 

елемент - Земя

планета - Меркурий

ден - сряда, число - 3

 

 

 

Деви, отново контакти или кореспонденция с чужденци се очертава при са. На определени периоди това се завърта при вас, за да ви покаже какво не сте успели да постигнете или да договорите преди и Сатурн ви връща назад, за да си го довършите. Очаквайте приходи от чужбина по стари проекти, които са одобрени сега. Напрежението може да доведе до болежки, но без последици. В събота внимавайте.

 

 

 

 

Везни - 23.09 - 22.10 - Аз уравновесявам!vezni

 

Положителни черти - проницателност, обаятелност

Отрицателни черти - нерешителност, суетност

 

елемент - въздух

планета - Венера

ден - петък, число - 6

 

 

Везни, партньорство и сътрудничество да са водещите думи през работните ви дни. Предпразнично няма да ви е до работа, а до създаване на комфорт и удобства у дома или в офиса. Ако някои от вас имат задгранични връзки или работят с партньори от чужбина да очакват печалба оттам. Четвъртъкът ви е страхотен ден. Пригответе се да посрещате и гости.

 

 

 

 

skorpionСкорпион - 23.10 - 21.11 - Аз искам!

 

Положителни черти - сърдечност, темпераментност

Отрицателни черти - властолюбивост, отмъстителност

 

елемент - вода

планета - Плутон, Марс

ден - вторник, число - 7

 

 

 

Скорпиони, лесно възбудими сте и палите на четвърт. Не вземайте крайни решения относно половинката или брака си и то предпразнично. Влизате в надпревара със съдбата, но не е време да си играете. Любопитството ви кой ще надделее ще свърши зле за вас. В работата си ще печелите само с умереност, а защо не и с поощрения. Четвъртък ви е хубав ден.

 

 

Стрелец - 22.11 - 21.12 - Аз виждам!strelec

 

Положителни черти - откровеност, храброст

Отрицателни черти - нетърпеливост, праволинейност

 

елемент - огън

планета - Юпитер

ден - четвъртък, число - 3

 

 

Стрелци, както при Везните и при вас партньорството и съдружието ще са на преден план. Резултатите ще са изгодни за всяка от страните. Трудно някой или нещо ще ви извади от равновесие. Каквото и да се зададе ще минавате покрай капките. За дома сте решени да направите крупни покупки и да внесете повече удобства. Не е за препоръчване, но ако това ще ви направи щастливи, действайте. В сряда не се занимавайте с отчетност.

 

 

 

 

kozirogКозирог - 22.12 - 20.01 - Аз съм способен!

 

Положителни черти - разумност, целеустременост

Отрицателни черти - консервативност, непреклонност

 

елемент - Земя

планета - Сатурн

ден - събота, число - 3

 

 

 

Козирози, кариерното развитие при вас продължава. Напук и на инат няма да се спрете пред нищо. Трудът не ви плаши, средствата също, но с хората ще ви е трудно. От всеки ъгъл ви дебне конкуренция, а ви се струва, че напредвате бавно. Предвид звездната карта, само издръжливостта ви ще ви поставя крачка пред другите. Родителите Козирози да обърнат внимание на децата си. Петъкът ви е критичен ден.

 

 

Водолей - 21.01 - 19.02 - Аз знам!vodolei

 

Положителни черти - любвеобилност, оригиналност

Отрицателни черти - екстравагантност, нетактичност

 

елемент - въздух

планета - Уран

ден - събота, число - 4

 

 

Водолеи, дните ще се въртят около семейството и децата. Всячески ще ви се иска да създадете настроение и атмосфера. Ще купувате, ще пренареждате, ще размествате. Цялата си душа ще вложите за удоволствието на близките си. По празниците, ако съберете много гости, това ще е знак, че сте се справили отлично. В неделя по възможност прекарайте деня на открито.

 

 

 

 

ribiРиби - 20.02 - 20.03 - Аз вярвам!

 

Положителни черти - безкористност, гъвкавост

Отрицателни черти - непрактичност, нереалност

 

елемент - вода

планета - Нептун

ден - четвъртък, число - 3

 

 

Риби, мързеливи ще сте още от понеделник. Запрятайте ръкави и се захващайте с текущите задачи. Много удачен период е за вас и ако го изпуснете, загубите ще се големи. Късметът е с вас. Помощници ще се намерят, само мотивация ви липсва. Спънките, на които ще се натъкнете в понеделник и вторник ще са вашите знаци и вашият показател.