Имената на победителите са определени след анкета. Снимки Община Варна

Имената на победителите са определени след анкета. Снимки Община Варна

Избраха най-успешните служители в "Градски транспорт" Варна за 2022 г. Имената им бяха определени след анкета, проведена сред 750-те служители, съобщиха от общинското дружество.

Победители в категория "Водач на автобус" са Гергана Петрова и Ивайло Гатев. Най-успешен водач на тролейбус през тази година стана Галина Сотирова. Признанието в категория "Тролейбусно депо" е за Веселин Вангелов, а в раздел „Сервиз автобуси“ – за Тихомир Иванов. За най-успешен механик е определен Петър Русков. Неговите колеги Калинка Димова и Георги Георгиев са отличени съответно в категориите „Търговска експлоатация“ и „Токоизправителни станции“.

„Това е времето, в което да благодарим един на друг за изминалата година, за предизвикателствата, с които заедно сме се справили. Времето, в което да си спомним колегите, които вече не са сред нас. Времето, което да си пожелаем здраве, увереност и нови мечти и надежди“, заяви пред колегите си инж. Николай Антонов, изпълнителен директор  на „Градски транспорт” ЕАД – Варна.

Галерия