Джони Деп и "разводът" в "Черноморец" гафове на 2010 г. през новата.

Част от купона станаха и колеги, които не членуват в дружеството, но откликнаха на поканата за съвместния празник.

 

 

По традиция всеки си изтегли късметче, за да види какво ще му донесе 2011 година. Доказано е, че късметите, които се теглят се сбъдват и затова представителите на четвъртата власт с нетърпение чакаха да видят, какво ги чака догодина. Любов, късмет, учение, пари, издигане в службата бяха част от късметите, които се паднаха на журналистите.

След късметите дойде ред и на определяне на най-големите гафове в града през отиващата си вече година. Първото място оглавиха - мнимото посещение на Джони Деп в Бургас в разгара на фестивала "Spirit of Burgas" и отказа на "Петрол холдинг" да финансира "Черноморец Бургас", с което доведе и до напускането на мениджъра Красимир Балъков. Докато първото събития разбуни духовете в града в продължение на няколко дни, то последствията от второто ще станат ясни догодина. Двете попадения като най-големи гафове предложи пресаташето на БСП Бургас Дарина Стоянова.

Оказа се, че кореспондентът на БНТ Даниела Костадинова пък е подвижна енциклопедия и знае наизуст крилатите фрази на местните политици. Без да се замисля много тя "изстреля" три запомнящи се коментара, изречени разбира се в местния парламент. С друга крилата реплика, пак изречена в Общинския съвет се включи и Десислава Генева от интернет сайта Gramofona.com.

В танците обаче стигане нямаше фоторепортерът Лина Главинова, която спечели кутията с бонбони за оригиналност и неуморност.