astrology2

astrology2

Как да почиваме, според зодията си Излезте от работното си място. Затворете входната врата и останете така няколко секунди. Концентрирайте се върху факта, че тя е затворена. Проблемите остават зад вратата, чак когато я отворим отново след отпуск. Сега започва нашето лично време!

Много малко неща могат да устоят пред последователността и умението!
Отпускарски хороскоп. Как трябва да почивате, според астроложката Джована.                                 
 
 
 
Овен - 21.03 - 19.04 - Аз съм!oven
елемент - огън
планета – Марс
ден – вторник, число - 7
 
Овни, организирайте си весела почивка и активно отдъхвайте. Вечерите съзерцавайте небето, полята и силите ви ще се възстановяват много бързо. Хубава почивка ще се получи при вас, ако пътешествате с кола - вашата или на приятели. Удовлетворение ще получите и от пътешествие по вода, например морски круиз
 
telecТелец - 20.04 - 19.05 - Аз притежавам!
елемент - Земя
планета - Венера
ден - петък, число - 5
 
 
Телци, уморени от негативни емоции, от скучна работа и от роднини, трябва да почиват сред природата. Пригответе си палатка или резервирайте хижа високо в планината, до която да стигнете пеша. Имате нужда от нови впечатления. Там ще завържете нови запознанства и по този начин ще се радвате на пълноценна почивка.
 
 
Близнаци - 20.05 - 20.06 - Аз мисля!bliznaci
елемент - въздух
планета - Меркурий
ден - сряда, число - 5
 
 
Близнаци, трябва да почивате около вода. Необходимо ви е да разпуснете, да поразмислите за света и за своето място в света, да направите планове за бъдещето. Най-добре го правете, гледайки водата. Желателно е да сте сами, във вила или къщичка на самия бряг и сантиментално да хвърляте камъчета във водата. Релакса ви е 100% сигурен.
 
rakРак - 21.06 - 21.07 - Аз чувствам!
елемент - вода
планета - Луна
ден - понеделник, число - 2
 
Раци, ще искате да си отдъхнете от всички хора, с които се срещате ежедневно и от тези, на които сте обидени по един или друг начин. Препоръчвам далечно пътуване сами. Не е задължително да общувате с непознатите хора. Те ще са около вас, колкото да не се чувствате самотни. Обърнете се към туристическа агенция и изберете своето пътуване, за да не губите време в организация. Спрете се на "горещи" дестинации.
 
Лъв - 22.07 - 22.08 - Аз ще бъда!luv
елемент - огън
планета - Слънце
ден - неделя, число - 1
 
Лъвове, иска ви се да се отправите далече в непознати земи, но звездите ви съветват да си починете по друг начин. Най-добре на село. Не е задължително вилата да е ваша, може да си наемете такава, но точно от това имате нужда. Разхождайте се по поляните, ходете на риболов. Може да го направите и с компания, стига да не е шумна.
 
devaДева - 23.08 - 22.09 - Аз анализирам!
елемент - Земя
планета - Меркурий
ден - сряда, число - 3
 
Деви, благотворно ще ви се отрази допира със земята, общуването с природата. На вас също препоръчвам да отидете на село. Прекарвайте времето си в ландшафтни проекти,около цветни градини. Може да пътувате, но само ако целта е посещение на известни паркове и градини. За компания вземете любимите си хора, които ще споделят вашите интереси.
 
Везни - 23.09 - 22.10 - Аз уравновесявам!vezni
елемент - въздух
планета - Венера
ден - петък, число - 6
 
 
Везни, дълга почивка не върши работа, по-скоро кратки, но на често. Най-добре ще е целият месец, уикендите да напускате родното си място. Пътувайте на кратки разстояния, за да почивате по-пълноценно, а и сънят ви ще се възстанови. Ще си набавите и много сувенири и все от различни места.
 
 
skorpionСкорпион - 23.10 - 21.11 - Аз искам!
елемент - вода
планета - Плутон, Марс
ден - вторник, число - 7
 
 
Скорпиони, звездите подкрепят желанието ви за далечно пътуване. Инициирайте си сами почивката. Начертайте предварителен маршрут и тръгвайте от град на град, от държава в държава, но обезателно с кола, автобус или влак. В никакъв случай по вода или въздух.
 
Стрелец - 22.11 - 21.12 - Аз виждам!strelec
елемент - огън
планета - Юпитер
ден - четвъртък, число - 3
 
 
Стрелци, предприемете кратки почивки, пикници. В прекрасна физическа форма сте и не са изключени пешеходни преходи или велосипедни разходки. Главното е да сте на път, кратък или не - толкова не е важно. Още повече, все ще ви тегли честичко да се връщате у дома си, заради комфорта.
kozirogКозирог - 22.12 - 20.01 - Аз съм способен!
елемент - Земя
планета - Сатурн
ден - събота, число - 3
 
 
 
Козирози, за вас няма да е толкова важно пътуването,колкото самата подготовка. Ще чертаете маршрути, ще разглеждате оферти, ще се пренасяте в други светове. По този начин също ще си почивате. Обърнете се към туристическа агенция да се заеме с уреждането на пътуването, а вие съберете компанията, с която да споделите преживяванията си.
 
 
Водолей - 21.01 - 19.02 - Аз знам!vodolei
елемент - въздух
планета - Уран
ден - събота, число - 4
 
 
Водолеи, препоръчвам да пътувате в приятелска компания. Не толкова пътуването, колкото топлото общуване ще ви разтовари. Подберете добре хората. Ще ви отнеме време, но ще се спрете на старите си приятели. Не се притеснявайте от избора си. Те ще ви предложат интересни, даже екстремни идеи за прекарване на отпуската и ще я направят незабравима за вас.
 
 
ribiРиби - 20.02 - 20.03 - Аз вярвам!
елемент - вода
планета - Нептун
ден - четвъртък, число - 3
 
 
Риби, планирайте далечно пътуване с опознавателна цел. Ще ви интересуват нови, оригинални, необикновени неща. Ползвайте пътеводител, за да не пропуснете нещо, което обезателно трябва да видите. По пътя ще срещнете прекрасни хора, с които ще създадете трайни приятелства.