Hor2015

Hor2015

Какво ни очаква, според китайския хороскоп

не носи товара му следващите 12 месеца. Във всеки дом трябва да има украса, задължително от червени или оранжеви плодове. Шумните компании не са за предпочитане, но с хората с които ще я посрещате се дръжте крайно възпитано, за да засвидетелствате уважението и към козата, и към овцата. Предпочитаните тоалети са в зелени и сини нюанси. Веселете се! Не мислете и не говорете за проблеми, болести и беди, за да не ги върнете към себе си. Задължително изчистете дълговете си и започнете на чисто, за да ви върви до февруари следващата година, когато на пътя ни ще застане маймуната. На всяка трапеза да има риба и ориз - за изобилие и богатство на дома, а поднесените ястия да са 7 или 9 на брой. Честита Лунна Китайска нова година! Бъдете здрави и разумни, съветва Джована.

 

 

 

ПЛЪХ - 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008

 

 

Любовта ще е на първо място при вас. Мисълта ще ви е все там, влюбени в любовта. Всичко останало ще загърбите, за добро или за лошо. Все повече време ще прекарвате с приятели и роднини, което не е много привично за вас. Имате обаче доста предизвикателства в бизнеса и невероятни възможности, но от вас зависи кое ще изберете. Тези, на които предстои да учат ще са доста объркани в избора си. Ще избират творчеството пред прагматизма. Важното е да осъзнаят, че годината им е решаваща в много направления.

ЗДРАВЕ: Уязвима ще е сърдечно-съдовата система.

ПАРИ: Ще имате достатъчно, ако не изпускате новите предложения. От юни нататък ви очакват доста разходи, така че отрано си направете разчет.

ЛЮБОВ: Много нерви, сълзи и ревност. Бъдете по-отстъпчиви, за да не си докарате разочарования.

СЪВЕТ: Не пилейте енергията си за другите.

 

 

 

БИК - 1913, 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009

 

 

Всичко старо забравено, но отработено във времето, изненадващо ще се развие сега и ще ви донесе много радост. Опирайте се единствено на своя опит и знания. Новите неща няма да потръгват лесно, но ще печелите от миналото си. Не се намесвайте в нищо. Оставете съдбата да си свърши работата, само четете знаците и мирувайте.

ЗДРАВЕ: Втората половина на годината пазете здравето си. Енергията и самочувствието ви ще се понижат и оттам ще повлияят на здравето ви.

ПАРИ: Ако работите с парите на другите, внимавайте. Носите отговорност и ще отговаряте за последствията. Вашите собствени също разчетете до май месец. След това приходите ще са на приливи и отливи.

ЛЮБОВ: Романтичните отношения ще изискват преразглеждане есента. Или ще заздравите връзката си, или ще я прекратите изцяло.

СЪВЕТ: Създавайте си малки радости. Внесете нова мебелировка у дома и в офиса. Сменете цветовете по стените. Почивайте около вода.

 

 

 

ТИГЪР - 1914, 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010

 

 

Годината на приключенията започва при вас. Ще ви върви все на празненства и веселия. Съдбата ще ви изправи и пред предизвикателства, за да изпита волята ви, но ще се справите. Нови хора ще влязат в обкръжението ви, за да се заредят с оптимизъм от вас. Ако се отпуснете по нанадолнището на гуляите само и единствено, тялото ви ще пострада на чисто физическо ниво. Обръщайте внимание и на работния процес. Пред вас се отварят врати  за взаимодействие с чуждестранни партньори. Развийте ги и ще се намерите в нова незаета ниша с голям потенциал.

ЗДРАВЕ: Ще се мени ситуцията на сила и умора. Това е от непостоянната енергия, която ще поддържате. Есента бъдете внимателни при пътуване и шофиране.

ПАРИ: Печалби ще имате от имущество - ваше, дарено или при продажба. Партньорската работа ще върви, оттам също ще получите дивиденти. Ако ще теглите кредит, направете го до началото на лятото.

ЛЮБОВ: Преместване в нов дом, на ново място ще укрепи връзката ви. Отделете се от роднини, близки и заживейте самостоятелно. Така ще избегнете кавгите по вмешателство.

СЪВЕТ: Не отказвайте нищо ново, за да не ви върви на отказ 12 месеца.

 

 

 

 

ЗАЕК - 1915, 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011

 

 

Очертава се да сте “домашни“ зайци. Всичко ще се върти около дома ви. Ремонт ли, преместване в ново жилище ли, но ще е ново. Нерви няма да липсват, но ще ги предизвикват дреболии. Ако запазите вкуса си към естетиката и не се впускате в кич, очаква ви една удовлетворителна година. Промените, които ще дойдат при вас са за добро. Не изневерявайте на собствената си дисциплина и всичко ще се подреди от само себе си.

ЗДРАВЕ: Перфектно ще е здравето ви. Заложете на нов имидж - прическа, гардероб.

ПАРИ: Втората половина на годината, като че ли парите сами ще ви намират. Изцяло ще се подобри финансовото ви състояние. Не спирайте да се изкачвате нагоре и парите ще текат към вас.

ЛЮБОВ: От вас ще зависи, дали ще смените партньора си. Романтиката ще ви съпътства всеки ден, но е важно вашите очи какво виждат. До средата на годината ще стане ясно - нова връзка ли захващате или подобрявате отношенията със сегашния партньор.

СЪВЕТ: Всякакви талисмани, фигурки ще ви носят късмет. Обградете се с тях и у дома, и в офиса.

 

 

 

 

ДРАКОН - 1916, 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012

 

 

Интересно започват годината драконите. Ще отхвърлят всякакви ангажименти и ще правят планове единствено и само за почивки. Ще искат да откриват нови места и дестинации, очите им ще са отворени само към недостъпното. Хубаво ще е ако, като прагматици съчетаете полезното с приятното. Още повече дали си струва да похарчите спестяванията си, пътувайки толкова надалеч. Семейните ангажименти ще пренесете и в тази година, където с ваше или без ваше съгласие те ще се доразвият и на моменти неприятностите ще излизат извън контрол. Семейните ги очакват изненади от деца, самотните ще са готови да се преобразят, само и само да намерят човека до себе си.

ЗДРАВЕ: Общият здравословен статус е добър. Единствено не забравяйте да следите кръвното си налягане и бъдете внимателни при шофиране и пътувания.

ПАРИ: Пари ще имате, ще ви се заплаща много-добре, но това е до началото на лятото. След това, ако се впуснете в приключения, ситуацията ще се промени дотолкова, че ще стигнете до заеми. Вие самите - заеми не давайте.

ЛЮБОВ: Ако не дискутирате по финансови въпроси с половинката, годината ви ще е спокойно романтична. Семейните двойки ще охладят чувствата си, заради непрекъснатите разговори за децата, несемейните ще заложат на служебен роман за издигане в кариерата.

СЪВЕТ: Юпитер, голямото щастие е на ваша страна, така че не изпускайте възможността и се възползвайте навреме от благата му.

 

 

 

ЗМИЯ - 1917, 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013

 

 

Много дадохте от себе си предходната година и сега ще получите дивидентите от труда си. Очаквайте ги под всякаква форма, парична, морална. Всичко ви е позволено, да сменяте работа, да зачерквате стари ненадеждни приятелства и партньорства, да си смените местожителството. Разширение от всякакво естество също. Не се притеснявайте, смело приемайте предложенията. Инвестиции ще се намерят, от там откъдето най-малко очаквате. Внимавайте само с харчовете. Приходите реинвестирайте или вложете в сметка.

ЗДРАВЕ: Профилактика на целия организъм и опасност от обостряне на хронични заболявания.

ПАРИ: Цялата година си водете строг отчет на приходи и разходи. Опастност от недостиг има през втората половина, ако през първата не сте си направили строг бизнес план.

ЛЮБОВ: Самотните ще се впускат разпалено в нови връзки и толкова разпалено ще ги прекратяват. Семейните ще се чувстват като във вакуум, но вината ще прехвърлят върху партньора.

СЪВЕТ: Ако не се спирате излишно върху дилемите, годината ви ще мине гладко. В противен случай за или против могат да ви вгорчат живота.

 

 

 

 

КОН - 1918, 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014

 

 

Свише ви се дава интуиция. Следвайте я и ще видите, че ще ви доведе до незнайно хубави дни. Осланяйте се само на чувствата си. Те и тази година няма да ви подведат, особено що се касае до вземане на важни решения. Старайте се обаче да не бягате от реалността, потопени в чуствата си. Непрекъснато ще се изучавате и ще се подлагате на собствени тестове. Важното е, да литвате към небето, а да се заземявате всеки ден.

ЗДРАВЕ: Диетата е важна за вас. До пролетта простудите ще ви преследват непрекъснато. Пазете се и от инфекции. Втората половина енергията ще ви зареди със сила.

ПАРИ: Стабилна финансова година. Печалби от имоти,или от наеми. Също и в работен план, заплатата ще е добра. Ако ще вземате кредити, условията са много добри.

ЛЮБОВ: Семейните ще обгрижват децата си. Любовта ще заеме цялото пространство около тях. Самотните да не избързват. Края на лятото ги очакват интересни романтични срещи.

СЪВЕТ: Времето на промени е дошло при вас. Важното е да не избързвате в решенията си.

 

 

 

КОЗА/ОВЦА - 1919, 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015

 

 

Хубава година на успехи и късмет, но не забравяйте, че Козата ще изисква най-много от вас. Необходимо е доказване и защита на репутацията. Необходимо е да сте пионери във всяка област през цялата година. Смело вървете напред, подкрепят ви. Страховете трудно ще преодолеете. Рисковете не са ви природа, но сега повече от всякога се налага да поемете известни рискове. Не чакайте късметът да почука на вратата ви. Сами ще го търсите. Правете така, че да ви забележат и да ви запомнят за години напред.

ЗДРАВЕ: Не сте застрашени от заболявания, но и не сте застраховани срещу такива. По-скоро обърнете внимание и помогнете здравословно на роднини, които трудно ще се справят сами.

ПАРИ: Положението ще се подобри втората половина на годината. Доста работа ще свършите и ще ви бъде заплатено щедро. Разходите обаче ще са много и свързани с деца и роднини.

ЛЮБОВ: До лятото дните ще носят много романтика от нови запознанства. От есента нататък обаче, настъпва пълен обрат на разочарование. Това е от ангажиментите, които не можете да степенувате и по този начин не забелязвате любовта.

СЪВЕТ: Не намаляйте скоростта с която потеглихте, за да ви запомнят като лидери на годината.

 

 

 

МАЙМУНА - 1920, 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016

 

 

Пълен обрат при маймуната! На върха ще сте през цялата година. Ще расте вашата популярност, ще бъдете търсени и незаменими събеседници. Имиджът сам ще говори за вас. Новите хора, които ще влязат в живота ви ще ви обогатят на ниво непознато до момента за вас. Внимавайте обаче и помнете, че не всеки новодошъл е с добри намерения. Някои ще искат да се възползват от вас, от вашите връзки. Пазете си територията от недоброжелатели.

ЗДРАВЕ: Цялата година закалявайте тялото си със спорт или вода.

ПАРИ: Първата половина е на блага от всякакво естество. Втората, ще получите пари от дългове или от наследство.

ЛЮБОВ: Самотните ще са на върха на страстите. Ту романтични вечери, ту разправии от нищото. Семейните ще делят любовта си с роднини и деца.

СЪВЕТ: Промените, които настъпват при вас ще касаят най-вече семейството. Проблемите разрешавайте в зародиш, за да не ги прехвърлите в следващата година.

 

 

 

ПЕТЕЛ - 1921, 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017

 

 

Шансовете са пред вас, но само вие решавате по кой път да поемете. Едно е сигурно, кариерен подем ще имате. Късметът в бизнеса ще дойде при вас, още края на февруари. Не се страхувайте да заработите самостоятелно или да смените настоящата работа. Дори и да не ви достигат знания и опит за новите неща, с лекота ще ги придобиете в движение. Липсва ви смирение. Придобиете ли го, няма да имате равни. Посещавайте повече свети места, храмове и оттам ще почерпите много дълбоки чувства. Точно там ще вземете важни решения за живота си.

ЗДРАВЕ: Не изпадайте в зависимости – алкохолни или гастрономически. В противен случай здравето ви е сериозно застрашено.

ПАРИ: Първата половина на годината, финансовите постъпления са прилични. Втората обаче ви очакват разходи и личен и в бизнес план.

ЛЮБОВ: Цялата година ще мине в размисъл относно любовния ви живот. Трудно ще намерите златната среда, поради това че сте неотстъпчиви и нерешителни.

СЪВЕТ: Годината е много важна за вас. От това как ще мине ще съдите за доста години напред.

 

 

КУЧЕ - 1922, 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018

 

 

Под натиск ще мине годината за кучето. По-скоро нестабилността ще съпъства дните ви. Работите ви ще куцат, съпроводени с доста нервно напрежение. Най-доброто е да учите. Така хем ще придобиете нови знания, хем ще сте заети със себе си и ако нещо не се получава, няма да има кого да обвинявате. За ученици, студенти ученето е неизбежно, така че при тях по-леко със заобиколки ще мине първото полугодие. Второто обаче и ученето ще ви омръзне. За това учете това, което ви е интересно, а не това от което ще имате нужда. Всеки ден ще ви е различен. Стегнете се и се радвайте на малките неща.

ЗДРАВЕ: Самочувствието ви ще се понижи, тъгата ще е ваш приятел почти непрекъснато, затова вземете мерки за здравето си. Правете така, че да изхвърляте застоялата негативна енергия от тялото си.

ПАРИ: Заздравете отношенията си с колеги и бизнес партньори, за да не търпите загуби. Очаквайте проверки от институции и се подгответе детайлно. Не очаквайте скок в кариерата, а се примирете със сегашното си положение.

ЛЮБОВ: Ще се опирате на семейството през цялата година. Ще решавате въпроси свързани с деца и роднини и това ще отнеме почти цялото време от любовния ви живот.

СЪВЕТ: Бъдете издръжливи и гъвкави и се нагаждайте към ситуациите.

 

 

 

ГЛИГАН - 1923, 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019

 

 

Работите ви ще вървят. Опасения недейте да имате никакви. Желателно е обаче да потърсите втора работа или допълнителни източници на доходи, защото няма да ви достигат. Свикнали сте на по-широко, а годината не позволява излишества. Всички стари проекти не дали резултат, захвърлете и не отделяйте повече време за тях. Не само, че ще задълбаете, но и  месеците ще минат неусетно и сами може да си затворите пътя към новото. Обкръжението ви е с вас, у дома ви подкрепят. Ако яхнете вълната на успеха, в края на годината ще сте предоволни от себе си. Много добри перспективи ви се дават, дано ги забележите.

ЗДРАВЕ: Здрави и привлекателни ще сте цялата година. Това не означава, да не вземете мерки за здравето си, напротив при първи симптоми на хронични болежки, търсете специалист.

ПАРИ: Огледайте се накъде духа вятърът и се обградете с крупни инвеститори, откъдето ще дойдат и постъпленията ви. Бъдете готови да работите здраво, за да получите възнаграждението, което очаквате.

ЛЮБОВ: Самотните ще потънат в романтични страсти. Ще се радват на вниманието на противополжия пол. Семейните да очакват радости от деца.

СЪВЕТ: Всяка стъпка, всеки ваш ход ще бъде наблюдаван. Завиждат ви. Пазете репутацията си.