Спектакълът ще гостува в морския град на 16-ти януари

Спектакълът ще гостува в морския град на 16-ти януари

Любо Нейков и компания играят смехоразтърсващи "Стриптийзьори" на 16-ти януари в зала "Тончо Русев" на Културен дом на НХК в Бургас. От 19.00 часа на сцената ще застанат Любомир Нейков, Ненчо Илчев и Васил Грънчаров в ролите на застаряващи "Стриптийзьори" в борба за оцеляване! До тях на сцената ще е и свадливата им хазайка, на която дължат наем за осем месеца – в ролята, Красимира Демирова. Мястото на действието е Италия.

Ще успеят ли тримата колоритни герои да се справят с безпаричието и проблемите си? Дали пътят към разрешаването на всичко, не е във възобновяването на кариерите им на забавляващи дамите мъже? Гледайте и ще разберете!

Представлението е с режисьор Ованес Торосян. Текстът е на Влади Априлов, а сценограф е Светла Колева. Очаква ви шеметна лудница от допуснати грешки, компромиси, желания и емоции, великолепен хумор, много смях, шок и неочаквани обрати, вълнуваща режисура и брилянтен актьорски състав! Не пропускайте следпразнично да се посмеете от сърце с една смехоразтърсваща комедия, която определено си заслужава!

Борбата за оцеляване е безмилостно жестока – и понякога, безумно и безкрайно смешна – особено, когато в главните роли са такива великолепни актьори.

Вземете своя билет за "Стриптийзьори" от каса НХК. Гостуването на спектакъла се организира от "Арт ателие".