Билети за концерта в Бургас няма

Билети за концерта в Бургас няма

Билети за концерта на рок групата "Smokie" в Бургас няма, но такива все още могат да се намерят за участието им във Варна. Музикантите ще свирят на 8-и февруари в Дворец на културата и спорта във Варна и на 9-и февруари - в Бургас в Държавна опера. Остават само 20 дни до емблематичното събитие, а в Бургас вече няма билети. За Варна все още има места. Всички билети в момента са по 30 лева и ВИП - по 40 лева. Пускат и билети в категория "Супер ВИП" по 60 лева директно пред сцената. Една от най-обичаните рок групи на всички времена празнува рождения си ден на българска сцена.

Десетилетия история, музика, сила, свобода и любов, това е духът на "Smokie". Една легенда за отминали години, преживявания, която е жива и до днес и очаква своите фенове за един грандиозен концерт! Над 100 концерта и 168 полета всяка година, 22 студийни албума, десетки хитове, 55 години слава в цял свят – не пропускайте концерта на "Smokie".

Билети по 30 лева и ВИП билети по 40 лева можете да намерите на касите на ДКС - Варна, Фестивален и конгресен център във Варна и в онлайн.