Zodii2

Zodii2

Козирози - от понеделник сте на изпит

Раците ще оправят бъркотиите на другите и ще отговарят за грешките на другите. Целият месец ще мине в дилемата - така ли да бъде или иначе? Лъвовете ще са настроени философски и към себе си, и към останалите. Ако не се самообвиняват, ще избегнат душевна криза. Девите може и да пострадат от собствената си нерешителност. В период на ретрограден Меркурий, нещата им ще вървят трудно. Не бъдете егоисти. Гледайте по-мащабно на нещата. По детски наивно ще действат Везните и това в общи линии ще ги спаси. Сериозността и деловото поведение ще изчезнат. Юпитер ви обича Везни, та нали с вашата Венера са голямото и малкото щастие, което образува едно огромно щастие. Скорпионите да не се гневят на света, защото това ще е още една грешка прибавена към всички останали. Меркурий ще ви връща назад и то за добро - да поправите поведението си и да довършите това, което оставихте наполовина. Юпитер ще даде най-много на вас Стрелци. Вашият покровител ще ви върне отстъпените позиции и ще ви постави отново на първо място в обществото. С лекота ще управлявате приближените, а враговете ще поставите на мястото им. Мъчно ви е Козирози. Самотата ви тежи. Месецът за вас ще е на анализ - какво да промените, как да го промените. Кършенето на ръце в никакъв случай няма да ви помогне. Потърсете съмишленици. Комплименти и подаръци от съдбата за Водолеите. Благодарение на компетентността си и начетеността си, Юпитер ви покровителства. Много завистници ще ви наобиколят, но и те дори няма да успеят да прикрият възхищението си от вас. Личния живот ще бъде на преден план при Рибите. Тези, които съжителстват без любов ще се разделят с половинките си. Внимавайте, на кого доверявате, за да няма изненади, които съвсем ще ви хвърлят в смут.

 

 

 

 

 

 

Какво ви очаква в периода 09-15.06, според астроложката Джована.

 

 

 

 

 

 

Овен - 21.03 - 19.04 - Аз съм!Oven2

 

Положителни черти - чистосърдечност, енергичност

Отрицателни черти - импулсивност, егоцентричност

 

елемент - огън

планета – Марс

ден – вторник, число - 7

 

 

 

Овни, сведете всичко до минимум срещи, контакти, разговори. Седмицата ви е на обрати от всякакво естество. Не изключвам и да бъдете подведени или излъгани и то от близки хора. Пазете се и от нови съмнителни запознанства. Ако ви предстои неотложно събиране, постарайте се да го избегнете на всяка цена. У дома също ще е напечено. Битовите неразрешени въпроси могат да прераснат в кавга.

 

 

 

 

telec1Телец - 20.04 - 19.05 - Аз притежавам!

 

Положителни черти - търпеливост, решителност

Отрицателни черти - инатливост, примитивност

 

елемент - Земя

планета - Венера

ден - петък, число - 5

 

 

 

 

Телци, ще напредвате кариерно и то с нови хора. Очертават се командировки и пътувания, но ви съветвам да не се възползвате от тях. Ще си изгубите времето и ще се отегчите много. В личен план недоразуменията ще се увеличават. При семейните Телци проблемите ще идват от децата. Възможни са проблеми с белите дробове, затова при първи симптоми обърнете внимание.

 

 

 

 

Близнаци - 20.05 - 20.06 - Аз мисля!Bliznaci1

 

Положителни черти - наблюдателност, изобретателност

Отрицателни черти - разпиляност, противоречивост

 

елемент - въздух

планета - Меркурий

ден - сряда, число - 5

 

 

 

 

Близнаци, почти като при Овните чакат ви дни на обрати. Всичко запланувано може да претърпи провал, донякъде и по ваша вина. Меркурий ще си поиграе с вас на криеница. За това пък в кариерата ви чакат добри новини. Ще се появят нови партньори или клиенти, с които ще направите голямо разгръщане. Каквото и да става, съхранете творческия си потенциал за по-дълго време.

 

 

rak1Рак - 21.06 - 21.07 - Аз чувствам!

 

Положителни черти - жертвоготовност, деликатност

Отрицателни черти - мнителност, обидчивост

 

елемент - вода

планета - Луна

ден - понеделник, число - 2

 

 

 

Раци, ще се поотпуснете. Енергийното ви поле е доста високо към момента и напредъка ви е сигурен. Всякакви идеи,които ви се въртят в главата, реализирайте на момента, докато са пресни. В личен план сте доста привлекателни, а и склонни на компромиси, което е доста интересна комбинация. Ако мога да обобщя - всеки, който има до себе си Рак ще е щастливец тази седмица.

 

 

 

 

 

Лъв - 22.07 - 22.08 - Аз ще бъда!lyv1

 

Положителни черти - щедрост, отговорност

Отрицателни черти - самонадеяност, повърхностност

 

елемент - огън

планета - Слънце

ден - неделя, число - 1

 

 

 

Лъвове, напрегнати сте и това ще се отрази на здравето ви със сигурност. Преумората и психическото натоварване не се лекуват в шумна обстановка или в заведения. Гуляите няма да ви донесат нищо добро. Пазете се от лицемерни хора, които уж  в подходящият момент са до вас. Към този списък на разочарованието, прибавям и ваши близки, приятели.

 

 

 

deva1Дева - 23.08 - 22.09 - Аз анализирам!

 

Положителни черти - трудолюбивост, преданост

Отрицателни черти - дребнавост, критичност

 

елемент - Земя

планета - Меркурий

ден - сряда, число - 3

 

 

 

Деви, през всичките дни се въздържайте. Обещанията, които ще дадете или проектите, с които ще се захванете няма да дават резултатите, които очаквате. Обрати предстоят от всякакво естество. Пътувания и срещи препоръчвам да отложите. В личен план също дните са превратни и кризисни. Пазете се и от лъжи и лицемерни хора.

 

 

Везни - 23.09 - 22.10 - Аз уравновесявам!Vezni1

 

Положителни черти - проницателност, обаятелност

Отрицателни черти - нерешителност, суетност

 

елемент - въздух

планета - Венера

ден - петък, число - 6

 

 

Везни, и вашите дни не са от най-добрите. Нервност и възбудимост могат да доведат до необратими конфликтни ситуации. Действайте само с разума, изключете сърцето. Ще има моменти на преосмисляне на миналото и планове за бъдещето, които обаче не са никак реални. Ако преглътнете гордостта си, седмицата ви ще мине по-леко от очакваното.

 

 

 

Skorpion1Скорпион - 23.10 - 21.11 - Аз искам!

 

Положителни черти - сърдечност, темпераментност

Отрицателни черти - властолюбивост, отмъстителност

 

елемент - вода

планета - Плутон, Марс

ден - вторник, число - 7

 

 

 

Скорпиони, при вас се очервата спокойствие. Опасявам се, че за вас това ще е като затишие пред буря. Към всичко подхождайте с такт и дипломатичност. Не налагайте мнението си. Това спокойствие ви се дава наистина да отдъхнете, а не да се вдъхновявате. Ако приемате случващото се около вас философски, наистина ще се насладите на една хубава седмица.

 

 

 

 

Стрелец - 22.11 - 21.12 - Аз виждам!Strelec1

 

Положителни черти - откровеност, храброст

Отрицателни черти - нетърпеливост, праволинейност

 

елемент - огън

планета - Юпитер

ден - четвъртък, число - 3

 

 

Стрелци, сведете до минимум организационни въпроси, делови изказвания или признание на лични чувства. Подобно на Везните от нищото може да попаднете в ситуации с неприятни последици. Цялото време посветете на задачи, които грешно сте поставяли или решавали на документация, която подбутвате от известно време. Всякакви силови спортове или тежък физически труд ви е забранен.

 

 

kozirog1Козирог - 22.12 - 20.01 - Аз съм способен!

 

Положителни черти - разумност, целеустременост

Отрицателни черти - консервативност, непреклонност

 

елемент - Земя

планета - Сатурн

ден - събота, число - 3

 

 

 

Козирози, още от понеделник ще се чувствате като на изпит. Предстои преразглеждане на чувства, дела и партньорство. Бъдете внимателни и стойте нащрек - да не объркате документи, да не изгубите договори и всякакви неща от особена важност. Както и при Девите, пазете се от обещания, които давате, за да се харесате, а няма да изпълните.

 

 

 

Водолей - 21.01 - 19.02 - Аз знам!

 

Положителни черти - любвеобилност, оригиналност

Отрицателни черти - екстравагантност, нетактичност

 

елемент - въздух

планета - Уран

ден - събота, число - 4

 

 

Водолеи, при вас има много енергия. Ако я използвате правилно, ще сте номер едно. И в творчество, и в трудови занимания ще сте активни повече от всякога. Седмото ви чувство ще се изостри и ще успявате да ловите информация във въздуха. Единственият ми съвет е да останете концентрирани до края, да не се разсейвате. Сънищата ви ще са ясно показателни.

 

 

 

Риби - 20.02 - 20.03 - Аз вярвам!

 

Положителни черти - безкористност, гъвкавост

Отрицателни черти - непрактичност, нереалност

 

елемент - вода

планета - Нептун

ден - четвъртък, число - 3

 

 

Риби, седмицата ви е до сряда и след това - първата половина ще е доста спокойна, но втората богата на емоции. Ще търсите помощ, за да се справите с бликащите противоречиви чувства, но този път се налага да си помогнете сами. Напрежението не пренасяйте у дома, най-вече важи за Рибите майки. Със смесени чувства,с горчивина ще прекарате и почивните дни. Разходки на въздух може да помогнат. Опитайте!