Hor2015-1

Hor2015-1

Козирози - първо кариерата, после любовта

Рак - не купувайте нови неща, ще се окажат дефектни. В личен план вървите по острието на бръснача. На работното място започвате едно, друго, трето и се замотавате. Лъв - всякакви рискове и експерименти ви са забранени. Няма да подобрите състоянието си, ако смените работата, нито пък ако смените партньора ще се повиши самочувствието ви. Дева - редувайте работа с почивка и бъдете нащрек. Има промени при вас в работен план, за добро е. Късметът е с вас само не избързвайте в нищо. По-скоро изчаквайте. Везни - появяват се хора, които ви предлагат съдружие или допълнителна работа. Приемете. Основните задължения оставете на заден план. Месецът ви е на премисляне, осмисляне. Скорпион - не бързайте да реализирате новите си идеи, за да не разрушите всички стари, но работещи. Близки ще ви търсят за помощ. Не отказвайте и не забравяйте, че вие също може да се окажете в такова положение. Стрелец - натоварен месец при вас. И в личен, и в обществен план ще се натъквате непрекъснато на пречки от новостите, които ви възлагат. Намерете начин да разтоварвате напрежението своевременно. Козирог - не избързвайте в нищо. Не се подмамвайте с нови предложения и внимателно избирайте, за да не изоставите текущите, които още не са дооформени. Повече въздух и природа ще ви е необходима. Водолей - на ново жизнено стъпало ще се изкачите. Отношенията и в личен, и в бизнес план ще са на друго много по-позитивно ниво. Всичко ще се нарежда без много приказки. От финансова гледна точка е необходимо да икономисвате. Риби - поспрете и се погледнете отстрани. Съдбата ви подарява добри шансове в работата. Оставете личния живот малко настрана. Дребни проблемчета ще идват и ще си отиват, стига да не драматизирате.

 

 

 

 

 

Вижте, какво ви очаква в периода 15-21.06, според астроложката Джована.

 

 

 

 

 

 

Овен - 21.03 - 19.04 - Аз съм!Oven_2015

 

Положителни черти - чистосърдечност, енергичност

Отрицателни черти - импулсивност, егоцентричност

 

елемент - огън

планета – Марс

ден – вторник, число – 7, 12

 

 

 

Овните ще работят върху себе си. Ще анализират характер и поведение, но до кардинална промяна няма да стигнат. Ще обръщат внимание повече на детайлите, отколкото на мащаба и към края на седмицата може да се окажат в емоционален кръг. Съветвам ви наистина да изхвърлите всичко непотребно, за да продължите напред. В противен случай, есента отново ще се върнете в изходно положение.

 

 

 

 

 

Strelec_2015Телец - 20.04 - 19.05 - Аз притежавам!

 

Положителни черти - търпеливост, решителност

Отрицателни черти - инатливост, примитивност

 

елемент - Земя

планета - Венера

ден - петък, число – 5, 15

 

 

 

Нервно ще е на Телците. Избързване, притискане в срокове, изоставане в задачите. Не умеете да пришпорвате нещата и грешите. Емоционално внимавайте, какво говорите, а физически, къде стъпвате. Вероятността от травми е висока. По възможност не пътувайте. Внимателни бъдете с всякакви електроуреди и остри предмети.

 

 

 

Близнаци - 20.05 - 20.06 - Аз мисля!Bliznaci_2015

 

Положителни черти - наблюдателност, изобретателност

Отрицателни черти - разпиляност, противоречивост

 

елемент - въздух

планета - Меркурий

ден - сряда, число – 5, 13

 

 

 

Проблеми в романтичен план при Близнаците. Налагате мнение, командвате и увеличавате дистанцията. Ако сте решили да прекратявате връзка, не е моментът. Седмицата ви е на компромиси спрямо всички останали, но дали ще го направите? Препоръчвам ви да се смирите и да не бъдете толкова амбициозни, за да не изпуснете толкова щастливи моменти тази седмица.

 

 

 

 

 

Rak_2015Рак - 21.06 - 21.07 - Аз чувствам!

 

Положителни черти - жертвоготовност, деликатност

Отрицателни черти - мнителност, обидчивост

 

елемент - вода

планета - Луна

ден - понеделник, число – 2, 20

 

 

 

Имате възможност да укрепите позициите си на работното място. Авторитетни сте и ако не сте твърде уклончиви, няма да изтървете повишението, което ви се готви. В личен план трябва да давате, дали ще са думи или дела, важното е да раздавате. Ще изпитате едно от най-големите удовлетворения в живота си.

 

 

 

Лъв - 22.07 - 22.08 - Аз ще бъда!Lyv_2015

 

Положителни черти - щедрост, отговорност

Отрицателни черти - самонадеяност, повърхностност

 

елемент - огън

планета - Слънце

ден - неделя, число – 1, 19

 

 

 

Вървите напред, успехът е с вас. Преместване или купуване на жилище ви се дава. Моментът е идеален да пристъпите към финализиране. С техниката обаче отложете, за да не се окаже дефектна. В личен план създавате предпоставки за романтика. Семейните Лъвове ще подновяват недовършени разговори с деца или по-млади роднини.

 

 

 

Deva_2015Дева - 23.08 - 22.09 - Аз анализирам!

 

Положителни черти - трудолюбивост, преданост

Отрицателни черти - дребнавост, критичност

 

елемент - Земя

планета - Меркурий

ден - сряда, число – 3,14

 

 

Девите също ще работят върху себе си. Иска ви се да се усмихнете, а не се получава, искате да прегърнете, но ръката се сковава. Не, че не знаете как, това е вътрешното ви състояние. Обръщате насъбрана емоция към себе си и я превръщате в гняв, който също насочвате към себе си. Съветвам ви да засвидетелствате грижовност, след това думите сами ще се появят.

 

 

 

Везни - 23.09 - 22.10 - Аз уравновесявам!Vezni_2015

 

Положителни черти - проницателност, обаятелност

Отрицателни черти - нерешителност, суетност

 

елемент - въздух

планета - Венера

ден - петък, число – 6, 16

 

 

Везните ще покажат на света, на какво са способни. Талантите, които скриваха от хорски очи сега ще ги разкрият. Имате потребност от аудитория, където да се развихрите. Организирайте събития, докато адреналинът ви е достатъчно висок. Всички преговори ще са успешни. Ако сте решили да учите, а не знаете какво, изведжъж ще ви се проясни.

 

 

Skorpion_2015Скорпион - 23.10 - 21.11 - Аз искам!

 

Положителни черти - сърдечност, темпераментност

Отрицателни черти - властолюбивост, отмъстителност

 

елемент - вода

планета - Плутон, Марс

ден - вторник, число – 7, 21

 

 

 

Скорпионите ще потънат в работа. От една страна е добре, от друга обаче зависи от обкръжението ви. Ако сте на ръководни позиции, не е време да правите корекции или рокади. Изчакайте другия месец. Ако сте служители, по-възможност работете сами. В личен план сте нерешителни. Това е от ниското самочувствие към момента. Временно е.

 

 

 

Стрелец - 22.11 - 21.12 - Аз виждам!Strelec_2015

 

Положителни черти - откровеност, храброст

Отрицателни черти - нетърпеливост, праволинейност

 

елемент - огън

планета - Юпитер

ден - четвъртък, число – 3, 23

 

 

 

Работете за другите, а не за себе си. Помогнете на тези, които изостават. На пръв поглед едва ли ще ви е лесно, но ви е потребно. След резултата, емоционалният ви баланс ще бъде възстановен. Довършете всеки детайл, за да не потънете в бумащина юли месец. В личен план също давайте без ограничения и мисъл за разходи.

 

 

 

Kozirog_2015Козирог - 22.12 - 20.01 - Аз съм способен!

 

Положителни черти - разумност, целеустременост

Отрицателни черти - консервативност, непреклонност

 

елемент - Земя

планета - Сатурн

ден - събота, число – 3, 25

 

 

 

В живота ви влизат нови хора. Благодарение на тях ще преоткривате собствените си възможности таланти. Те ще станат нов коректив за няколко месеца напред. Имате нови отговорности, с които ще се запознавате на ход. Много хора разчитат на вас, не ги подвеждайте. Романтиката ще остане на заден план. Решението ви е - първо кариерата, после любовта.

 

 

Водолей - 21.01 - 19.02 - Аз знам!Vodoley_2015

 

Положителни черти - любвеобилност, оригиналност

Отрицателни черти - екстравагантност, нетактичност

 

елемент - въздух

планета - Уран

ден - събота, число – 4, 17

 

 

 

Вече може да инвестирате, но разумно. Разходите ви не намаляват, но имате възможност за доход от банка или от рента. Пътувайте. Ако ви възложат командировка, тръгвайте. Имате нужда от нови хора и забележителности. Някаква горчилка още ви стои, но другия месец ще премине. На любовния фронт е без промяна. Не влизайте в спорове с половинката.

 

 

 

Ribi_2015Риби - 20.02 - 20.03 - Аз вярвам!

 

Положителни черти - безкористност, гъвкавост

Отрицателни черти - непрактичност, нереалност

 

елемент - вода

планета - Нептун

ден - четвъртък, число – 3, 18

 

 

 

Рибите ще раздават правосъдие. Много думи ще изречете, доста хора ще заковете. Малко такт няма да ви е излишен, но прямотата ще надделее. Внимателни бъдете с приказките към любимите хора. Някои неща трудно се прощават. Препоръката ми е да бъдете справедливи първо към себе си, след това към останалите.