Hor2015-2

Hor2015-2

Козирози - Сатурн ще ви помага

това означава, седмица преди и седмица след да сме много внимателни. В навечерието пък на затъмнението ще настъпи и пролетното равноденствие. В този смисъл, засегнати ще са всички сфери, както и личния живот на болшинството хора. Четворката ще направи квадрат, в който ще вземат участие, гореспоменатите планети. В личен план Сатурн ще създаде проблеми с “бащата“ с мъжкото. Тромавото му преминаване ще се усети от всички. Юпитер все още няма да позволява разгръщането, което всеки един от нас иска да направи. Търпението е наложително през този период, както и икономиите от всякакво естество. Не избързвайте в нищо, щадете нервите и емоциите си, за да не пострада здравето ви.

 

 

 

 

Обща прогноза за месеца

 

 

 

 

 

Овен - само не избързвайте в нищо. Нервната ви система не е за показ на останалите. Телците ще изострят сетивата си и ще се издигат в кариерата. Близнаците да пазят и да се задоволят с насъщното. Не им се дава да получават ново, така че да се съобразят с това. Раците ще защитават слабите, като по този начин ще си мислят, че изпъкват на преден план. Лъвовете сами ще си моделират месеца. Накъдето го завъртят натам. Не бъдете утописти. Девите ще се справят с новите си задължения от раз. Никакви безпокойства не бива да имат относно задълженията им. Везните трудно ще разделят личното от професионалното. Още в началото трябва да въведат строг ред и да го следват. Скорпионите да работят върху себе си. Да тренират издръжливост и търпение. В противен случай, март ще си поиграе с тях на нервички. Юпитер ще притиска Стрелците, ще ги направи по-послушни, по-организирани. Само не бъдете наивни. На Козирозите ще се налага да помагат на близки и роднини. Това ще отнема почти цялото им време. Самоуверени ще се Водолеите. Проблемите ще посрещат с насмешка и това е тяхното спасение. На Рибите се дава много сила и енергия. Ако не съумеете да я употребите, жалко, ще се обърне против вас.

 

 

 

 

 

Вижте, какво ви очаква в периода 09-15.03, според астроложката Джована.

 

 

 

 

 

 

Овен - 21.03 - 19.04 - Аз съм!Oven_2015

 

Положителни черти - чистосърдечност, енергичност

Отрицателни черти - импулсивност, егоцентричност

 

елемент - огън

планета – Марс

ден – вторник, число – 7, 12

 

 

 

 

Нови пътища ви се отварят, но не се лакомете. Сатурн е на прага на обръщането си и по-скоро ще имате да довършвате стари неща, които ще ви се видят като нови. Обзети сте от невиждана решителност да се захванете с нови неща, но прибързвате и е възможно дори да загубите част от постиженията си до момента. Търсете рамо, на което да се облегнете от висшия ешелон.

 

 

 

Telec_2015Телец - 20.04 - 19.05 - Аз притежавам!

 

Положителни черти - търпеливост, решителност

Отрицателни черти - инатливост, примитивност

 

елемент - Земя

планета - Венера

ден - петък, число – 5, 15

 

 

Промяна, преобръщане при Телците. Не е изненадващо за вас, точно защото го усещахте, даже знаехте, но си затваряхте очите. Изведнъж ще погледнете с нови очи хората около вас, поведението им и не само на колеги и родственици, а и на бизнес партньори. Ситуацията вече не може да бъде под ваш контрол. Това неминуемо ще се отрази върху здравето ви, понеже няма да успеете да овладеете емоцията. Нужно ви е подкрепление.

 

 

 

 

Близнаци - 20.05 - 20.06 - Аз мисля!Bliznaci_2015

 

Положителни черти - наблюдателност, изобретателност

Отрицателни черти - разпиляност, противоречивост

 

елемент - въздух

планета - Меркурий

ден - сряда, число – 5, 13

 

 

 

Типично по близнашки започвате седмицата. Ще ви дърпа ту към ново и непознато, ту няма да ви се иска да захвърлите старото. Не се чувствате в свои води, някак не може да се съберете. Ще пробвате да избягате от ситуация, но колеги или началници няма да позволят. “Затвореният“ цикъл ще следва ден след ден, докато не си подредите вашите работи и да дадете шанс на новото да влезе в живота ви. Компромисът в случая е най-важен за вас.

 

 

 

Rak_2015Рак - 21.06 - 21.07 - Аз чувствам!

 

Положителни черти - жертвоготовност, деликатност

Отрицателни черти - мнителност, обидчивост

 

елемент - вода

планета - Луна

ден - понеделник, число – 2, 20

 

 

 

Съобразяването с колеги и делови партньори не ви е по душа, но дните го изискват от вас. Пътят по който сте поели, решенията които сте взели ще  търпят промяна ежеминутно. Имате изисквания и претенции, с които никой няма да се съобрази. Стресът ви идва в повече. Мислите за нова дейност или работа не излизат от главата ви, но сега няма да стане. Имате нужда от презареждане.

 

 

 

Лъв - 22.07 - 22.08 - Аз ще бъда!Lyv_2015

 

Положителни черти - щедрост, отговорност

Отрицателни черти - самонадеяност, повърхностност

 

елемент - огън

планета - Слънце

ден - неделя, число – 1, 19

 

 

Несигурност и нови страхове при Лъвовете в комбинация с луд ентусиазъм. Дано последното компенсира първото. Изостаналата работа в никакъв случай не е пречка да отказвате нова. Преодолейте бликащите комплекси към момента и се разгърнете. Спешни командировки или събрания не са изключени, така че подгответе се в последния момент да стягате багаж. Ако работите с чужденци, шансът е на ваша страна.

 

 

 

Deva_2015Дева - 23.08 - 22.09 - Аз анализирам!

 

Положителни черти - трудолюбивост, преданост

Отрицателни черти - дребнавост, критичност

 

елемент - Земя

планета - Меркурий

ден - сряда, число – 3,14

 

 

Гответе се за нови отговорности в работен план. Нито ви е в задълженията, нито в характеристиката, но ще делегират точно на вас, защото вие единствено можете да се справите. Товарът ще е по-голям от обикновено, но затова пък възнаграждението ще е щедро - и финансово, и морално. Внимавайте при работа с електрически предмети. Техниката изведнъж може да ви подведе, затова отрано си набавете резервна.

 

 

 

Везни - 23.09 - 22.10 - Аз уравновесявам!Vezni_2015

 

Положителни черти - проницателност, обаятелност

Отрицателни черти - нерешителност, суетност

 

елемент - въздух

планета - Венера

ден - петък, число – 6, 16

 

 

 

Везните ще разделя на септемврийски и октомврийски. При първите рязко скъсване и в бизнес, и в личен план. Натрупан стрес ще изригне в най-неподходящия момент. Болното е, че в обществения живот вие се чувствате значими и точно там също ще ви удари. При октомврийските Везни - леко разгръщане. Също като при Лъвовете, ако работите с чужденци, ще сте приоритетни.

 

 

 

Skorpion_2015Скорпион - 23.10 - 21.11 - Аз искам!

 

Положителни черти - сърдечност, темпераментност

Отрицателни черти - властолюбивост, отмъстителност

 

елемент - вода

планета - Плутон, Марс

ден - вторник, число – 7, 21

 

 

 

Иска ви се да си вървите по утъпканата пътека и рутината да не свършва. Да, но съдбата е решила друго и това от една страна е добре за вас, защото ще ви извади от летаргичния начин на живот напоследък. Ще поправяте, ще премествате, ще ремонтирате - все дейности, които изискват бърза и нестандартна намеса всеки един момент. Тези промени или ще влошат здравето ви, или ще го укрепят.

 

 

Стрелец - 22.11 - 21.12 - Аз виждам!Strelec_2015

 

Положителни черти - откровеност, храброст

Отрицателни черти - нетърпеливост, праволинейност

 

елемент - огън

планета - Юпитер

ден - четвъртък, число – 3, 23

 

 

Какво от това, че сте затрупани с нерешени задачи и отговорности. Решили сте си да продължавате да показвате свободно поведение и, че не дължите никому нищо. Сякаш се готвите да живеете като за последно. Ще се впускате във безперспективни връзки само и само да убиете времето си. Събирането с приятели само ще ограби и времето и парите ви, но както се казва изобщо не ви пука!

 

 

 

Kozirog_2015Козирог - 22.12 - 20.01 - Аз съм способен!

 

Положителни черти - разумност, целеустременост

Отрицателни черти - консервативност, непреклонност

 

елемент - Земя

планета - Сатурн

ден - събота, число – 3, 25

 

 

Здравите основи, които изградихте ще се разклатят. Разбира се, няма да ви е леко, но конкуренция има навсякъде и в бизнес, и в личен план. От провал никой не е застрахован, така че ще се наложи наново да почвате да градите. Сатурн ще ви помага, но и много ще изисква от вас - вие сте му любимците. Пазете се от остри предмети цялата седмица.

 

 

Водолей - 21.01 - 19.02 - Аз знам!Vodoley_2015

 

Положителни черти - любвеобилност, оригиналност

Отрицателни черти - екстравагантност, нетактичност

 

елемент - въздух

планета - Уран

ден - събота, число – 4, 17

 

 

Не гледате напред, а се взирате и анализирате миналото с въздишка. В старанието си да избягате от натрапчивите мисли, се втурвате в романтични приключения, преобразявате себе си или дома си. Периодът ви е много хубав, но някак не го усещате. Сатурн ви обича и ви показва мъдростта в поведението, но вие сте на друга вълна. Не изключвам при вас да се получи “развален телефон“.

 

 

Ribi_2015Риби - 20.02 - 20.03 - Аз вярвам!

 

Положителни черти - безкористност, гъвкавост

Отрицателни черти - непрактичност, нереалност

 

елемент - вода

планета - Нептун

ден - четвъртък, число – 3, 18

 

 

Всички промени, които стават около вас сте длъжни да приемете. Идват за добро, най-вече да ви извадят от вечната замечтаност и дълбоките спомени. Ако не го направите, съдбата наистина ще си поиграе с вас. Вички ретроградни планети в момента ви влияят и на психиката, и на настроението. Необходимо е в кратък срок да се промените, нагодите към обстановката.