Мариан Вълев направи своя режисьорски дебют

Мариан Вълев направи своя режисьорски дебют

Мариан Вълев - познат с образа си на Куката в телевизионния сериал "Под прикритие" ще има свой уъркшооп на "Burgas International Film Fest", съобщи организаторът Емил Ованесов.

Броени дни след премиерата на "Лошо момиче", където Вълев дебютира като режисьор, и след представянето му на Московския международен филмов фестивал, Мариан Вълев потвърди своето участие и на четвъртото издание на BIFF в Бургас, където ще проведе уъркшоп по актьорско майсторство.  
Курсът е предвиден за изкушените да се занимават с актьорско майсторство, режисура, театър и кино и ще послужи за вдъхновението, което да ви накара да развиете таланта си и да повярвате в собствените си възможности. 
От позицята си на сценарист на филма Мариан Вълев ще сподели личния си опит за създаване на персонажи, които правят историята истинска и вълнуваща, и ще наблегне върху работата на актьора при изграждане на силен и органичен образ. 
Посредством практически задачи участниците ще имат възможност да задълбочат уменията си и да разработят инструментариума на добрия актьор, от който да черпят при развиването на характер за пиеса или филм. Ще се научат да предизвикват себе си и да си служат с най-ценния похват на актьора - въображението.
Курсът ще се проведе от 18-ти до 20-ти юли. За информация и записване: [email protected] или на фейсбук страницата @burgasfilmfest

Свой майсторски клас на фестивала ще има и Теодор Ушев.

BIFF ще се проведе от 19-ти до 25-ти юли на открита сцена "Охлюва" и в залите на културен център "Морско казино". Фестивалът се организира с подкрепата на Община Бургас и с медийното партньорство на сайт "Черноморие".