"Лига на разказвачите" акостира в Бургас

Първото издание на лигата ще се проведе в "Грууви бар" на 6-ти февруари от 19.30 часа. Записванията стават до 5-ти февруари.

 

"Лига на разказвачите" е популярен в страната формат, който дава възможност за изява на хора, които умеят да разказват увлекателно. Всички участници разполагат с 5 минути, в които да разкажат своята история по зададената тема. Историите ще бъдат оценявани от жури и публика, като призьорите ще получат и награди. Журито ще оценява не само историята, но и артистичния начин, по който тя ще бъде разказана.

Наградата на журито е парична, в размер на 200 лева, а публиката ще осигури за фаворита си бутилка качествено уиски. С трудната задача да определят коя е най-атрактивната история ще се заемат Катя Атанасова - основател на "Лигата на разказвачите" и позната на публиката от списанията "Капитал Лайт", "Его", популярният писател Радослав Парушев и Вълчо Чолаков – общински съветник от Бургас и председател на СДС-Бургас - ценител на добрия разказ. Водещ ще бъде познатият от малкия екран Димитър Павлов.