На 11 юли можем да решим и да изберем да запазим темповете и посоката на развитието на града и на България, призова Любен Дилов - син

На 11 юли можем да решим и да изберем да запазим темповете и посоката на развитието на града и на България, призова Любен Дилов - син

"Държа в ръцете си тази история на Бургас, написана от трима души, които не само обичат, но и познават града си. Защото лесно е да обичаш нещо, което не познаваш. Каква е поуката от тази книга?! Поуката е, че каквото да се случва, каквито и външни сили да има в крайна сметка сами пишем историята си с изборите, които правим". Това са думи на Любен Дилов в клип направен в новата бургаска библиотека.

В краткото филмче водачът на листата на ГЕРБ-СДС казва още: "Аз, скъпи приятели, в последните 20 години съм свидетел на изборите, които правят бургазлии. Трябва да кажа, че това бяха едни мъдри, умни и насочени в бъдещето избори. В следствие на което, градът е напълно променен и днес можем да кажем само едно – жалко, че цяла България не прилича на Бургас!

На 11 юли можем да решим и да изберем да запазим темповете и посоката на развитието на града и на България. Вие решавате – може да изберете дали да продължим напред или пък да изберете хаоса. Аз ви предлагам да продължим напред с бюлетина номер 5 и важно – не отваряйте червената врата”!

 

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!