astrology2

astrology2

Лъвове - комплиментите няма да закъснеят

във времете взаимоотношение и по възможност работете в екип. Марсовата енергия ще оказва натиск върху миролюбивата Венера, Уран пък ще въздейства върху всеки знак, като налага фриволно мислене. След Лунното и Слънчевото затъмнение, през месец май всички ще опитваме да се "съберем", парченце по парченце, докато станем цял организъм - мислещ и работещ. Новолунието в края на месеца ще ни помогне постепенно да излезем от застой, да градим планове за бъдещето, да погледнем по-оптимистично на живота. Напрежението ще започне да спада благодарение на благоприятните аспекти между Юпитер и Сатурн. Ще следва подем във финансовата сфера, най-вече на инвестиционните проекти. Да си пожелаем слънчеви дни и позитивно мислене и да не забравяме заръките на Нептун за човеколюбието през цялата година!

 

 

 

 

 

Обща прогноза за месеца

 

 

Овните да не чакат неволята да им свърши работата, а да разчитат единствено на разума си. Особено внимателни да бъдат с всякакви документи. Много динамика ще има при Телците. Събитията ще се развиват с голяма скорост, но резултатът ще е много добър. Близнаците да не се отпускат и да не обръщат внимание на слухове по техен адрес. Зараждащите се нови запознанства ще им оставят хубави спомени за дълго време. Раците да не бъдат мекушави. Да назовават нещата с истинските им имена. Препоръчвам им да пооправят външния си вид, както и гардероба си. Промени ще има при Лъвовете. Отваряйте си очите и ушите. Поемайте повече работа. Доходите ще са добри, но важното за вас е да инвестирате правилно допълнителните средства, с които ще се сдобиете. Девите ги чакат изпити на работно ниво. Вдъхновението, което ще настъпи у тях ще подобри климата между колеги и близки роднини. Везните ще се разминат с очакаванията си. Тенденцията от предходния месец продължава при тях и това ще провокира емоцията им. Резултатите от положения труд няма да са лоши, но няма да са такива, каквито би им се искало. Доста енергия ще се понатрупа у Скорпионите, която към края на май ще се преобразува в градивно начало. Като пълководци ще застанат пред колектив, а и у дома. Стрелците ще опитват да бягат от отговорности, на моменти ще вървят по ръба на бръснача. Съветвам ги да не прехвърлят отговорностите си на други хора. Резултатът ще е катастрофален. Козирозите ще влизат в ролята на балансьори и помирители. Трудно ще вземат страна или решение в чужди спорове, в които ще бъдат въвлечени. Към края на месеца ще ги избива на покупки, които съвсем са им непотребни. Водолеите ще пътуват по служебни задачи, където ще им се отвори доста работа. За сметка на това обаче новите хора, които ще срещнат ще им дадат голям енергичен заряд. Възможна е кардинална промяна в личният им живот. Рибите, ако кършат ръце, разсейват се по дрeболии и се чудят, от къде да я захванат, ще търпят загуби. Ако действат на момента и вземат бързи решения, нещата ще им се получават.

 

 

 

 

 

 

 

Какво ви очаква в периода 05-11.05, според астроложката Джована.

 

 

 

 

 

 

Овен - 21.03 - 19.04 - Аз съм!oven

 

Положителни черти - чистосърдечност, енергичност

Отрицателни черти - импулсивност, егоцентричност

 

елемент - огън

планета – Марс

ден – вторник, число - 7

 

 

 

Овни, ще претърпите разочаровани от приятелския си кръг. Тези, на които безусловно сте вярвали, изведнъж ще се обърнат против вас. Усещането, че ви грозят опасности ще трае цялата седмица. Ще се наложи да изтърпите претенциите на началници и на половинките си у дома. В края на периода доста ще сте умислени, но съвета ми е да извлечете поуката от всичко случващо се.

 

 

telecТелец - 20.04 - 19.05 - Аз притежавам!

 

Положителни черти - търпеливост, решителност

Отрицателни черти - инатливост, примитивност

 

елемент - Земя

планета - Венера

ден - петък, число - 5

 

 

 

 

Телци, обикновено действат праволинейно, но тази седмица ще правят всичко наобратно. Стеченията на обстоятелствата ще са добри, така че загуби не се очертават. Вътрешният ви глас ви подтиква към емоция, а решителността ви остава на заден план. С началниците бъдете по-меки. Не влизайте в конфликти. Същото се отнася и у дома.

 

 

 

 

Близнаци - 20.05 - 20.06 - Аз мисля!bliznaci

 

Положителни черти - наблюдателност, изобретателност

Отрицателни черти - разпиляност, противоречивост

 

елемент - въздух

планета - Меркурий

ден - сряда, число - 5

 

 

 

 

Близнаци, конкуренцията ви се е активирала и това ви обърква. В стремежа си да я догоните се захващате с много работа наведнъж и резултатът е каша. Внимавайте и с властите. Не оспорвайте решенията им. Работните настроения ще пренасяте и у дома. Раздразнителното ви поведение напряга личните ви взаимоотношения. Не отрязвайте с лека ръка дългогодишни приятелства и връзки

 

 

 

rakРак - 21.06 - 21.07 - Аз чувствам!

 

Положителни черти - жертвоготовност, деликатност

Отрицателни черти - мнителност, обидчивост

 

елемент - вода

планета - Луна

ден - понеделник, число - 2

 

 

 

Раци, не може да се каже, че седмицата ще ви е успешна, но някак си ще върви. По-скоро ще завършвате недовършени неща. Това в работни дни. Вечерите откъм романтика обаче ще сте върхът. Грижовни и ласкателни ще обгрижвате половинката си. Важното е да не прекалявате, за де не докарате до изумление партньора си. Петък ви е хубав ден.

 

 

Лъв - 22.07 - 22.08 - Аз ще бъда!luv

 

Положителни черти - щедрост, отговорност

Отрицателни черти - самонадеяност, повърхностност

 

елемент - огън

планета - Слънце

ден - неделя, число - 1

 

 

 

Лъвове, организация от всякакво естество стои пред вас. Това ще ви изправи в центъра на вниманието и комплиментите няма да закъснеят. Доста ще сте окрилени, но не забравяйте, че ще има и проблеми за разрешаване, които не бива да подминавате. Не провеждайте важни преговори, работете рутинно. Не претоварвайте и нервната си система от безпокойства, които сами си измисляте.

 

 

devaДева - 23.08 - 22.09 - Аз анализирам!

 

Положителни черти - трудолюбивост, преданост

Отрицателни черти - дребнавост, критичност

 

елемент - Земя

планета - Меркурий

ден - сряда, число - 3

 

 

 

Деви, вълнение ще има при вас на работното ви място. Позициите ви са много добри, а мислите ви са един ход пред останалите. Ще избегнете неприятности, даже ще разобличите неприятелите. Сключете сделките, финализирайте докладите и изчистете всякакви финансови въпроси. Лидерските ви качества ще бъдат забелязани, за това работете самостоятелно.

 

 

 

 

Везни - 23.09 - 22.10 - Аз уравновесявам!vezni

 

Положителни черти - проницателност, обаятелност

Отрицателни черти - нерешителност, суетност

 

елемент - въздух

планета - Венера

ден - петък, число - 6

 

 

Везни, чувствителността ви се изостря. Обиждате се за дреболии, които товарят нервната ви система. На работното място даже и да не завоювате големи успехи, радвайте се и на малкото. Поддръжка ще имате от близките си. В семейството споровете ще се изгладят и така негативизмът ще премине в позитивизъм. Сряда е вашият ден.

 

 

 

skorpionСкорпион - 23.10 - 21.11 - Аз искам!

 

Положителни черти - сърдечност, темпераментност

Отрицателни черти - властолюбивост, отмъстителност

 

елемент - вода

планета - Плутон, Марс

ден - вторник, число - 7

 

 

 

Скорпиони, тръгвате с нагласата да довършите всичко, което е отлагано. Пазете се от остри реплики, не изпадайте в ораторство, по-скоро ви е нужен консервативен подход. Тези, които се занимават с търговия ще имат успешни сделки. Разходите, които сте си наумили да направите за дома и семейството или за свои развлечения няма да са оправдани.

 

 

Стрелец - 22.11 - 21.12 - Аз виждам!strelec

 

Положителни черти - откровеност, храброст

Отрицателни черти - нетърпеливост, праволинейност

 

елемент - огън

планета - Юпитер

ден - четвъртък, число - 3

 

 

Стрелци, ще бъдете затворени, раздразнителни и необщителни. Малките разногласия ще прерастват в големи спорове. Ограничете контактите и разговорите, за да не си създадете врагове. У дома също шеметно ще се развиват нещата, ще променяте графика и ангажиментите си на ход, заради обстоятелствата. Доста сили ще похабите и то напразно.

 

 

 

kozirogКозирог - 22.12 - 20.01 - Аз съм способен!

 

Положителни черти - разумност, целеустременост

Отрицателни черти - консервативност, непреклонност

 

елемент - Земя

планета - Сатурн

ден - събота, число - 3

 

 

 

Козирози, доста разговори имате за провеждане. Много от хората, които са били авторитет за вас ще ви разочароват с думите си. Налага се да вземете нещата в свои ръце и да се изправите срещу тях. Бъдете внимателни и подбирайте правилно думите. Душевното ви равновесие ще е нарушено. Раздразнителност и безпокойство ще са чувствата, които ще ви владеят особено прези работните дни. Работете и използвайте само с достоверна информация.

 

 

 

Водолей - 21.01 - 19.02 - Аз знам!vodolei

 

Положителни черти - любвеобилност, оригиналност

Отрицателни черти - екстравагантност, нетактичност

 

елемент - въздух

планета - Уран

ден - събота, число - 4

 

 

Водолеи, логика и здрава мисъл ще са характерни за вас. Ще заобикаляте препятствията, ще успокоявате свръхемоционални хора от обкръжението ви. Загрижеността, която проявявате ще удиви даже и самите вас. В романтичен план ревността ви заслепява. Измисляте си разни сценарии, свързани с половинката ви и това неминуемо ще прерасне в конфликт. Постарайте се да не задавате толкова много въпроси и да се съмнявате по-малко.

 

 

 

 

ribiРиби - 20.02 - 20.03 - Аз вярвам!

 

Положителни черти - безкористност, гъвкавост

Отрицателни черти - непрактичност, нереалност

 

елемент - вода

планета - Нептун

ден - четвъртък, число - 3

 

 

Риби, седмицата няма да ви предостави големи шансове за изява, но пък може да очаквате възнаграждение, ако се съсредоточите върху текущата си работа. Далечни пътувания, кореспонденция и срещи със задгранични партньори няма да се осъществят към този момент. У дома препоръчвам да положите малко повече усилия - внимание към половинката, към децата. Идеално време да излезете извън града, на пикник или просто уикенд-разходка семейно. Сплотяването ще е сигурно.