Hororskop2

Hororskop2

Лъвове - късметът ще е с вас

но Юпитер е в Рак! Време е за големи стъпки към промяна, но и за преоценка на планове и идеи. Разширяват се международните контакти и тесните сътрудничества с чужди култури. Пред Близнаци и Раци се открива широко поле за действие. Стрелците и Козирозите да не забравят, че лесно спечелените пари лесно се и харчат и че "невинни" на пръв поглед удоволствия могат да им изиграят лоша шега.

 

 

 

 

Какво ви очаква през седмицата 19-25.08, според астроложката Джована.                                 

 

 

 

Овен - 21.03 - 19.04 - Аз съм!oven

елемент - огън

планета – Марс

ден – вторник, число - 7

 

 

 

Овни, очаква ви хубава седмица. На успех се радват заетите в творческата сфера. Те просто ще блестят. Ще се увеличи интереса ви към политическата сцена, към обществените дейности. Не е изключено да променяте плановете си на ход в интерес на професионалната ви репутация.

 

 

СЪВЕТ - Не избягвайте препятствията, а плавно ги прескачайте.

 

 

 

telecТелец - 20.04 - 19.05 - Аз притежавам!

елемент - Земя

планета - Венера

ден - петък, число - 5

 

 

Телци, използвайте цялата си налична сила за разрешение на проблемите си. Избягвайте противозаконни, нечестни и аморални постъпки. Проявявайте повече благородство и достойнство. Не отказвайте изпълнението на сложни задачи, нищо че не са във вашите правомощия.

 

 

 

 

СЪВЕТ - Усложнените отношения с колеги ще повлияят на здравето ви.

 

 

 

Близнаци - 20.05 - 20.06 - Аз мисля!bliznaci

елемент - въздух

планета - Меркурий

ден - сряда, число - 5

 

 

Близнаци, пред вас се задава активна седмица в бизнеспартньорството. Очаквайте и разногласия с тях, но се въздържайте от критика. Непредвидени ситуации ще има през всичките работни дни. Авторитета и творческата ви надареност няма да останат незабелязани. Вечерите внимавайте, какво говорите, за да не си усложните взаимоотношенията.

 

 

 

 

СЪВЕТ - Укрепете съпружеската връзка.

 

 

rakРак - 21.06 - 21.07 - Аз чувствам!

елемент - вода

планета - Луна

ден - понеделник, число - 2

 

 

 

Раци, занимавайте се само с рутинна работа. Постарайте се да използвате нетрадиционни и интересни методи специално в работата. В края на седмицата с неохота може да отбележите, че резултатите са се разминали с очакванията ви. Не е лошо да отделите малко време за здравето си. Юнските Раци ще са под особено напрежение.

 

 

 

СЪВЕТ – Отстъпете пред партньора, нищо че се опитва да ограничи личната ви свобода.

 

 

Лъв - 22.07 - 22.08 - Аз ще бъда!luv

елемент - огън

планета - Слънце

ден - неделя, число - 1

 

 

 

Лъвове, късметът ще е с вас. Досадните дреболии, които ще изскачат няма да попречат на любовните взаимоотношения нито на общуването. Можете да се занимавате, с каквото си поискате стига да показвате талант. Августовските Лъвове са в хармония и заразяват с настроение.

 

 

СЪВЕТ – Направете профилактика на здравето.

 

 

devaДева - 23.08 - 22.09 - Аз анализирам!

елемент - Земя

планета - Меркурий

ден - сряда, число - 3

 

 

 

Деви, не са най-добрите ви дни и не препоръчвам начало на нови дейности или новости. Септемврийските Деви са доста нервни и непоследователни. Партньори може да ви изнервят с поведението или с безоотговорността си, но огледайте се и вижте, колко негативно сте настроени и вие. Възможни са неприятности с деца.

 

 

 

 

СЪВЕТ – Уединено работете. Активността ще ви разпилява повече.

 

 

Везни - 23.09 - 22.10 - Аз уравновесявам!vezni

елемент - въздух

планета - Венера

ден - петък, число - 6

 

 

Везни, предстоят ви непредвидени обрати и неочаквани срещи. Обстоятелствата обаче ще са във ваша полза. Може да се появи влиятелна особа до вас. Ще имате достатъчно енергия, но ще ви се иска повече да експериментирате, отколкото да се впуснете в работа.

 

 

 

СЪВЕТ - Близките ще ви напомнят, че ги има непрекъснато. Помагайте им!

 

 

 

skorpionСкорпион - 23.10 - 21.11 - Аз искам!

елемент - вода

планета - Плутон, Марс

ден - вторник, число - 7

 

 

Скорпиони, ако сте си наумили благородни постъпки, не отлагайте. Възможно е изведнъж да ви се прииска лек флирт, но внимавайте. Не пристъпвайте закона, нито морала. Увеличават се отговорностите ви, а вие си поставяте ограничения. Не бъдете лекомислени.

 

 

СЪВЕТ – Не експериментирайте в нито една сфера.

 

 

 

Стрелец - 22.11 - 21.12 - Аз виждам!strelec

елемент - огън

планета - Юпитер

ден - четвъртък, число - 3

 

 

Стрелци, късметът ще съпътства и вас през цялата седмица. Чувствителни и романтични сте. Интересите ви към психология, религия, дори и политика ще се повишат, особено ако имате Луна в Овен. Декемврийските Стрелци ще са доста непоследователни и финансово несигурни.

 

 

 

 

СЪВЕТ - Сменете тона и начина на общуване.

 

 

kozirogКозирог - 22.12 - 20.01 - Аз съм способен!

елемент - Земя

планета - Сатурн

ден - събота, число - 3

 

 

 

Козирози, очакват ви нетипични увлечения. Изпадате в отчаяние на моменти, рискувате до неузнаваемост. Пестете силите си. В края на седмицата ще имате нужда от тях. Декемврийските Козирози да се пазят от кражба.

 

 

 

 

СЪВЕТ - Погледнете от всички страни на проблемите си и ще намерите ключа за разрешаването им.

 

 

Водолей - 21.01 - 19.02 - Аз знам!vodolei

елемент - въздух

планета - Уран

ден - събота, число - 4

 

 

Водолеи, при вас може да говорим не за успешна седмица, а за успешни часове. Сутрините до обяд са ви успешни. Следобедите ще изпадате в разсъждения за бъдещето, тъй като Луната ще преминава през вашия знак и ще ви прави сантимантални. Внимателни бъдете с новостите, повечето от които ще се окажат непредсказуеми. В края на седмицата не изключвам усложнения в професионалната сфера, което ще се отрази на самочувствието ви.

 

 

СЪВЕТ – Спазвайте режим и хранителен, и "социален".

 

 

ribiРиби - 20.02 - 20.03 - Аз вярвам!

елемент - вода

планета - Нептун

ден - четвъртък, число - 3

 

 

Риби, ще живеете в миналите дни. Енергични сте, но не ви е до настоящите дела. Лежите на стари лаври. Мартенските Риби ще реагират доста остро и непредсказуемо. Ще имате ограничения в деловата сфера. Бъдете повече практични, т.е. дръжте се като двойка риби и плувайте в една посока.

 

 

 

 

 

СЪВЕТ – Развивайте инициатива и последователност.