Oven_2015

Oven_2015

Лъвове - ще броите приятелите си на пръсти

 

елемент - огън

планета – Марс

ден – вторник, число - 7

 

 

 

 

Дръжте се възпитано. Не надигайте прекалено много глава. Предстоят промени на работното място. Забелязали са ви и все още ви наблюдават. При едни се очаква повишение на заплатата, при други повишение в ранг. Ако не вървите против интересите си, ще подобрите изцяло живота си. У дома простете поведението на близките си. Те са в правото си и вие най-добре знаете това.

 

 

 

 

 

Telec_2015Телец - 20.04 - 19.05 - Аз притежавам!

 

Положителни черти - търпеливост, решителност

Отрицателни черти - инатливост, примитивност

 

елемент - Земя

планета - Венера

ден - петък, число - 5

 

 

 

Сега е времето да започвате обмисляне за разширяване на бизнеса. За откриване на нови филиали в други населени места. Силно препоръчвам да засилите работата с чужденци, защото  обемността която ви предстои, както и контактите ще стават по-лесно с хора от други националности. Срещите провеждайте на маса с храна, като засвидетелствате гастрономическите вкусове на бизнес партньорите. За вкъщи просто няма да имате време.

 

 

 

 

Близнаци - 20.05 - 20.06 - Аз мисля!Bliznaci_2015

 

Положителни черти - наблюдателност, изобретателност

Отрицателни черти - разпиляност, противоречивост

 

елемент - въздух

планета - Меркурий

ден - сряда, число - 5

 

 

 

Бавно ще вървят дните. Динамика и разнообразие ще липсват. Дълго ще се заседявате в офиса и няма да ви е по сърце. Има административна работа, която трябва да свършите и тъй-като срещите ви ще са доста разредени, използвайте времето да я оправите. У дома се инатите по детски. Искате да сте в центъра на вселената. Това идва от натрупана енергия, която е в застой, заради поспрялата работа към момента.

 

 

 

Rak_2015Рак - 21.06 - 21.07 - Аз чувствам!

 

Положителни черти - жертвоготовност, деликатност

Отрицателни черти - мнителност, обидчивост

 

елемент - вода

планета - Луна

ден - понеделник, число - 2

 

 

 

Късметът ще съпътства Раците и тази седмица. Много от тях ще учат, ще се явяват на изпити, ще излизат пред публика и ще са сред любимците на зодиака. От едно нещо само се предпазвайте - от съдебни дела. И да ви предстоят такива, отложете ги за края на февруари и ще ги спечелите. Тези, които ще сменят работата си да не се притесняват. Новите задължение ще ги удовлетворят напълно.

 

 

 

Лъв - 22.07 - 22.08 - Аз ще бъда!Lyv_2015

 

Положителни черти - щедрост, отговорност

Отрицателни черти - самонадеяност, повърхностност

 

елемент - огън

планета - Слънце

ден - неделя, число - 1

 

 

Желанието ви да сте първи сред първите ще ви докара главоболия. Изявите, които сте подготвили не са по вкуса на никого и това ви носи разочарования. Ще броите приятелите си на пръсти и ще изхвърляте хора от живота си. Доста смели сте, избързвате. Преценката ви е нереална и ще ви докара куп неприятности много скоро. В никакъв случай не бъдете егоисти. У дома сте разстроени.

 

 

 

 

Deva_2015Дева - 23.08 - 22.09 - Аз анализирам!

 

Положителни черти - трудолюбивост, преданост

Отрицателни черти - дребнавост, критичност

 

елемент - Земя

планета - Меркурий

ден - сряда, число - 3

 

 

Плановете ви ще се объркват по независещи от вас причини. Гневите се от безпорядъка, който настъпва. Успокойте се, за да не го превърнете сами в хаос. Нервното напрежение ще се отрази на черен дроб и жлъчка, така че минете на по-лек режим на хранене. Пазете се от измами и лъжи, които идват от най-доверените ви хора в бизнеса. У дома е уютно, само, че вие едва ли ще се приберете. По-скоро денонощно ще работите върху обърканите си планове.

 

 

 

 

Везни - 23.09 - 22.10 - Аз уравновесявам!Vezni_2015

 

Положителни черти - проницателност, обаятелност

Отрицателни черти - нерешителност, суетност

 

елемент - въздух

планета - Венера

ден - петък, число - 6

 

 

 

Разконцентрирани сте и разбалансирани. Играете на няколко фронта и качеството някъде се губи. Не забравяйте, че много хора разчитат на вас, на мнението ви и спешно се нуждаете от мобилизация. Обидчиви сте. Изкривявате думите по ваш адрес и обърквате още повече главата си. Нова дейност ви се върти в главата, но не е доизчистено, като реализация. Идеите ви са креативни, но не се възприемат от околните. У дома не вършете нищо на инат.

 

 

 

Skorpion_2015Скорпион - 23.10 - 21.11 - Аз искам!

 

Положителни черти - сърдечност, темпераментност

Отрицателни черти - властолюбивост, отмъстителност

 

елемент - вода

планета - Плутон, Марс

ден - вторник, число - 7

 

 

 

Всички творци Скорпиони ги чака небивал успех. Няма значение сферата, стига да е творческа. Останалите ще се овластяват. Внимавайте да не настъпите някого по мазола. Така, както вие не обичате да следвате нареждания, така и останалите не търпят команди. Много пъти съм ви предупреждавала да се доверите на седмото си чувство, но не го правите. Тази седмица няма да е изключение в поведението ви. У дома, за да разнообразите дома си се впускате в харчене на стоки за бита, като си мислите, че ще ви донесат повече комфорт. Нищо подобно!

 

 

 

Стрелец - 22.11 - 21.12 - Аз виждам!Strelec_2015

 

Положителни черти - откровеност, храброст

Отрицателни черти - нетърпеливост, праволинейност

 

елемент - огън

планета - Юпитер

ден - четвъртък, число - 3

 

 

 

Обратно на Скорпионите, Стрелците ще се възползват от интуицията си и както обикновено ще “минат между капките“. Много добре се ориентирате в бизнес климата и излиза, че сте едни от най-добрите. Даже и да не е така, мнението на останалите е много важно за вас. Работните дни ще минат и заминат. Седейки на бюрото, ще правите планове за предстоящи ваканции. В личен план също следва да се замислите, как да продължавате нататък.

 

 

Kozirog_2015Козирог - 22.12 - 20.01 - Аз съм способен!

 

Положителни черти - разумност, целеустременост

Отрицателни черти - консервативност, непреклонност

 

елемент - Земя

планета - Сатурн

ден - събота, число - 3

 

 

Козирозите са претоварени емоционално. Това се отразява чисто физически на здравето ви. Костите започват да се обаждат, след това ще премине като болка в главата. Обърнете сериозно внимание на здравето си. Пазете се от простуди и влага. Белите дробове също са много уязвими. Издръжливи сте, но не сте свръх хора. В личен план се нуждаете от спокойствие и грижа. Дано я имате до себе си.

 

 

Водолей - 21.01 - 19.02 - Аз знам!Vodoley_2015

 

Положителни черти - любвеобилност, оригиналност

Отрицателни черти - екстравагантност, нетактичност

 

елемент - въздух

планета - Уран

ден - събота, число - 4

 

 

Януарските Водолей също са под емоция. Дните ви ще зависят изцяло от вашето настроение. Ако имате такова, работата ще върви, ако ли не - тежко на тези, които се въртят около вас. Февруарските са погълнати от финансови размишления. Да, дупката се оказва голяма и продължава да се уголемява. И при едните, и при другите има здравословен проблем. Трудно е да се каже какъв, защото е породен от зацикляне на енергия и неправилното и протичане вече втора седмица. Повече физически упражнения ще остранят проблема. Режимът на хранене също да бъде съобразен.

 

 

 

Ribi_2015Риби - 20.02 - 20.03 - Аз вярвам!

 

Положителни черти - безкористност, гъвкавост

Отрицателни черти - непрактичност, нереалност

 

елемент - вода

планета - Нептун

ден - четвъртък, число - 3

 

 

 

Каквото и да подхванете ще ви се струва неимоверно тежко. Работа, мислене, даже лежането ще ви се вижда тежко. От „нищо неправене“ се отпускате нацяло. Единственото, което мога да препоръчам е да се образовате. Четете! Така постепенно ще излизате от летаргията. Ако не го направите, от петък нататък, калцираната енергия ще си каже думата и кавгите започват със сигурност.

Галерия