Oven2

Oven2

Лъвове - ще бъдете оратори тази седмица

ден – вторник, число - 7

 

 

 

 

Седмицата тръгва добре за вас. И на работната място, и у дома ще изгладите недоразуменията и ще се сдобрите с хора, с които влизахте в конфликти. Съдебни решения или предстоящи такива също ще имат добър изход. Охладнелите чувства към половинката ще се затоплят и отново ще има романтика около вас.

 

 

 

 

telec1Телец - 20.04 - 19.05 - Аз притежавам!

 

Положителни черти - търпеливост, решителност

Отрицателни черти - инатливост, примитивност

 

елемент - Земя

планета - Венера

ден - петък, число - 5

 

 

 

 

Телци, съветвам ви да започвата да учите. Отдавна го обмисляте и сега точно е времето да стартирате. Новостите, с които ще се обогатите сега няма да им влязат в употреба, но на по-късен етап доста ще ви помогне. Роднини отново ще напомнят за себе си, ще изискват грижи. Не им отказвайте, наистина имат нужда от вас.

 

 

Близнаци - 20.05 - 20.06 - Аз мисля!Bliznaci1

 

Положителни черти - наблюдателност, изобретателност

Отрицателни черти - разпиляност, противоречивост

 

елемент - въздух

планета - Меркурий

ден - сряда, число - 5

 

 

 

 

Близнаци, очакват ви натоварени дни. На работното място има много неща за решаване, които изоставяте и сега се чудите, откъде да ги започнете. Ще ви се налага да работите и извънредно. Това ще се отрази на семейството, на близките, където пък там ще изоставяте задълженията си. Помагачи ще се намерят и ще успеете в срок да завършите всичко и в офиса, и у дома.

 

 

 

rak1Рак - 21.06 - 21.07 - Аз чувствам!

 

Положителни черти - жертвоготовност, деликатност

Отрицателни черти - мнителност, обидчивост

 

елемент - вода

планета - Луна

ден - понеделник, число - 2

 

 

 

Раци, държите се много странно. Гледате изпод око на колегите си. Не се учудвайте, ако чуете подигравки по ваш адрес. Няма да сте добър събеседник тези дни. Стари партньори, с които сте имали бизнес отношения ще ви потърсят. Всякакви въпроси решавайте само съвместно. У дома ще търпите критика от близките си също.

 

 

 

Лъв - 22.07 - 22.08 - Аз ще бъда!lyv1

 

Положителни черти - щедрост, отговорност

Отрицателни черти - самонадеяност, повърхностност

 

елемент - огън

планета - Слънце

ден - неделя, число - 1

 

 

 

Лъвове, големи оратори ще сте тази седмица. Принципно ви се удава, но сега ще надхвърлите в очакванията дори и себе си. Нищо и никой няма да ви се опре. Думите, които използвате са красноречиви и убедителни, а поле за изява, колкото щеш. Ще срещнете и нови хора, които ще ви допаднат духовно и е възможно да подготвите съвместно нов творчески проект.

 

 

deva1Дева - 23.08 - 22.09 - Аз анализирам!

 

Положителни черти - трудолюбивост, преданост

Отрицателни черти - дребнавост, критичност

 

елемент - Земя

планета - Меркурий

ден - сряда, число - 3

 

 

 

Деви, да гответе се за работа с далечни партньори или с чужденци. Дано владеете чужди езици, защото това много ще ви помага. Бъдете убедителни в изказванията си и настоятелни при вземането на решения. Ще опитват да ви огъват, но не се поддавайте. Амбиция ще блика от вас цялата седмица. У дома - тягостното настроение ще се оправи с ненадейни гости, което ще ви разнообрази вечерите.

 

 

 

Везни - 23.09 - 22.10 - Аз уравновесявам!Vezni1

 

Положителни черти - проницателност, обаятелност

Отрицателни черти - нерешителност, суетност

 

елемент - въздух

планета - Венера

ден - петък, число - 6

 

 

Везни, изхвърлете всички негативни мисли от главата си, иначе депресията ви е сигурна. Светът не е черно-бял, знаете го и въпреки нагласата ви сте умълчани и тъжни. Излизайте повече, не отказвайте покани от приятели. На работното място ще е същото положение. Съветвам ви да си намирате всякаква работа, за да уплътнявате дните си и за миг да не оставате насаме със себе си.

 

 

 

 

Skorpion1Скорпион - 23.10 - 21.11 - Аз искам!

 

Положителни черти - сърдечност, темпераментност

Отрицателни черти - властолюбивост, отмъстителност

 

елемент - вода

планета - Плутон, Марс

ден - вторник, число - 7

 

 

 

Скорпиони, още от понеделник една мисъл ще ви владее - “Какво казват хората“. Чуждото мнение повече от всякога ще ви влияе. Силни личности сте, но слабата енергия от предходни дни малко ви сломи и сте склонни да се поддадете на хорската критика. Вас също съветвам да излизате повече, да потърсите стари приятели, да се разтушвате. У дома в никакъв случай не си изкарвайте негативите върху близките.

 

 

Стрелец - 22.11 - 21.12 - Аз виждам!Strelec1

 

Положителни черти - откровеност, храброст

Отрицателни черти - нетърпеливост, праволинейност

 

елемент - огън

планета - Юпитер

ден - четвъртък, число - 3

 

 

Стрелци, нещо не ви свърта на едно място. Искате да побегнете, някои от града, други от страната. Така няма да си решите проблемите. Ще бъде страхотно, ако се заемете с някаква благотворителна кауза или социална дейност, която ще ви удовлетвори и ще намерите смисъл в това, как да не избягате.

 

 

kozirog1Козирог - 22.12 - 20.01 - Аз съм способен!

 

Положителни черти - разумност, целеустременост

Отрицателни черти - консервативност, непреклонност

 

елемент - Земя

планета - Сатурн

ден - събота, число - 3

 

 

 

Козирози, какво ли не бихте направили, за да ви забележат, за да изпъкнете. Щедростта, която ви е обзела ще ви се отрази зле на джоба, но това ще разберете след известно време. Изпитвате необходимост да се раздавате, но по този начин няма да блеснете. Дадено ви е с дела да доказвате себе си, а не с поза. Избягвайте компанията на непознати за вас хора.

 

 

Водолей - 21.01 - 19.02 - Аз знам!vodolei1

 

Положителни черти - любвеобилност, оригиналност

Отрицателни черти - екстравагантност, нетактичност

 

елемент - въздух

планета - Уран

ден - събота, число - 4

 

 

Водолеи, работливи по природа, тази седмица няма да ви е до работа. От това, че още от понеделник ще се налага да довършвате чужди неща, за които нямате представа, няма да пипнете своите. Неприятни известия също ще допринесат за настроението ви. След сряда съвсем ще се умълчите, но пък без да искате ще се сдобиете с такава информация, която ще ви е коз за в бъдеще.

 

 

Ribi2Риби - 20.02 - 20.03 - Аз вярвам!

 

Положителни черти - безкористност, гъвкавост

Отрицателни черти - непрактичност, нереалност

 

елемент - вода

планета - Нептун

ден - четвъртък, число - 3

 

 

Риби, здравословно не сте особено добре. Кондицията също куца. Внимавайте на пътя. Не шофирайте. Избягвайте струпване на много хора. Емоцията дръжте под контрол, за да не избухват кавги. Съветвам ви да се обърнете към специалист, особено ако кръвното ви налягане играе. В работата не се впускайте в нови начинания.

Галерия