DSC_4929

DSC_4929

М-Бус пусна автобуси до Сънито на всеки 10 мин. направлението до Слънчев бряг и Несебър вече  имат транспортна връзка на всеки десет минути. С лятното разписание, което остава в сила до 15 септември, най-ранният час на тръгване от Бургас е  06:10 часа, а най-късният на връщане от Слънчев бряг - 23:30 часа.

От "М-Бус" напомнят на своите пътници, че заради ремонта на автогара "Юг" автобусите тръгват от автогара "Запад". За удобство на клиентите, пътуващи от центъра на Бургас, автобусите спират и на спирката на жп гарата. Пътниците, които трябва да подновят абонаментните си карти по линиите на "М-Бус", също могат да направят това в центъра на града. Специално за тях превозвачът разкри временна каса до портала на Пристанище Бургас.
"Бургазлии вече знаят, но напомняме на летовниците, че освен линията за Слънчев бряг и тези до Поморие, Царево, Приморско и всички останали курсове  също са с начална спирка  автогара "Запад", казват от "М-Бус". След тръгване от нея,  автобусите до Поморие и Слънчев бряг минават  по булевард "Княгиня Мария Луиза" – булевард "Иван Вазов" и след жп гарата   продължават по съществуващия маршрут. Пътниците по тези направления могат да се качат от спирките на булевард "Княгиня Мария Луиза" ( малко преди жп надлеза), както и от спирката на жп гарата. Южните направления до Приморско и Царево се движат по булевард "Сан Стефано" – улица "Христо Ботев" – улица "Иван Вазов" и след жп надлеза   продължават по съществуващия маршрут. Като допълнителна спирка е включена тази  срещу Транспортна болница.
Повече информация за разписанията  може да бъде  получена на телефоните на билетните каси: 056/ 844 966 (до портала на Пристанище Бургас); 0885 760 900 (на Автогара „Запад”), както и на сайта на превозвача www.mbus-bg.com.