Мачовете на "Черноморец" стават платени , както и за срещите от турнира за "Купата на България", като бонус за притежателите им. Освен достъп до футболните срещи на стадиона, различните видове карти Ви предлагат и редица предимства като например:

 

Запазено място по Ваш избор, включително във VIP ложите; място в бизнес залите с включен кетъринг; ваучери за фен магазина или подаръци; запазено място на паркинга, /ако закупите Златна карта/; удобства, лукс и престиж.

Златна VIP карта струва 1800 лв. и осигурява запазено място във VIP ложата, седящо място в бизнес залите с включен кетъринг, ваучер за фен магазина на стойност 50 лв. и запазено място на паркинга. Първите закупили златна VIP карта ще получат право да паркират в рамките на стадиона.

Сребърна VIP карта струва 1500 лв. и осигурява запазено място във VIP ложата, достъп до бизнес залите с включен кетъринг и ваучер за фен магазина на стойност 30 лв.

Бронзова VIP карта струва 1000 лв. и осигурява запазено място във VIP ложата, ваучер за фен магазина на стойност 15 лв. и подарък топка.

Синя VIP карта струва 300 лв. и осигурява запазено място в блокове 1, 2, 7 и 8 на Сектор А. На закупилите Синя карта ще се предлага безплатно клубно шалче.

Клубна карта за сектор В струва 90 лв. и осигурява покрито запазено място в сектор В. С клубната карта от 90 лв. ще се предлага безплатна клубна шапка.

За членове на фенклуба, които традиционно заемат места в блока на агитката от този сектор, картата се предлага на цена 80 лв. с клубна шапка.

Клубна карта за сектори Б и Г струва 80 лв. и осигурява запазено място в сектори Б и Г и подарък календар – по избор.

На хората в неравностойно положение ще бъдат предоставени безплатни карти, а на техните придружители карти на стойност 30 лв. Тези карти се получават само във фен магазина срещу представяне на съответния документ.

За ученици, студенти, пенсионери и жени, картите от 80 и 90 лева ще се предлагат с отстъпка от 25%. Всички дами, които закупят карта ще получат подарък – маркова козметика.