Мадлен Стоянова е новата "Мис Бургас" , която се занимава с маркетинг и пиар. 15 момичета на възраст от 13 до 21 години участваха в първото издание на конкурса, който се провежда след повече от 10-годишно прекъсване. Гранд-хотел "Приморец" бе домакин на ВИП събитието.

 

Момичетата дефилираха в три тура - със спортно-елегантни облекла, по бански костюми и с официални рокли на дизайнерката на Елена Дойчева от Варна. Претендентките за титлата показаха перфектни мерки и знания. Журито с председател Желчо Желев имаше нелеката задача да оцени по достойнство красотата и чара на момичетата. Всички участнички получиха подаръци от "Орифлей" и цветя от "Бургасцвет Танев". Мадлен Стоянова получи вауреч "ис симетрия" на стойност 1000 лева от пластичния хирург д-р Ангел Енчев, който също бе част от журито.

Трета на конкурса се класира Ваня Генова. Второто място и лента получи Яна Неделчева, а първа стана - Мадлен Стоянова, която получи едногодишен договор за работа в агенция "TNT models" Милано.

Между отделните турове на конкурса за настроението на гостите пяха Иван Притъргов и Даниел Русев. Иван изпълни най-новата си песен "Родени без любов", посветена на децата сираци.

Средствата, събрани от продажбата на покани за конкурса ще отидат в полза на центъра към дома деца "Щурце" в Средец.

Медиен партньор на конкурса е информационен сайт Chernomorie-bg.