Hororskop2

Hororskop2

Меркурий влиза в Скорпион - сдържайте емоциите си

посрещат гости и приятели и ще заздравяват взаимоотношения.

Особеното на септември е пълнолунието на 9.09. и Меркурий в Скорпион, в края на месеца, който ни предупреждава да сдържаме емоции и в никакъв случай нито да провокираме, нито да влизаме в конфликти. Затова всичко набелязано като цел, свършете до 20 септември, като два дни преди и след пълнолунието не започвайте нови неща.

 

 

 

Обща прогноза за месеца

 

 

 

 

 

 

Овните да чакат нови запознаства с големи перспективи в работата. У дома обаче на моменти ще са груби в изказа си към любими и деца. Телците ще се критични към всички. На моменти чувствата ще надделяват над разума. У дома ще се натъкват на ревниви упреци от страна на партньора си. Близнаците ще са активни. Ще заразяват и обкръжението си с оптимизъм. Творческият им потенциал ще нарасне главоломно. В личен план някои ще се съгласят даже и на брак. Раците трудно ще се справят сами. Няма да намират решения по много въпроси и ще търсят помощта  на астролози и психолози. Ще изпитват голяма нужда от любов, но няма да я получат. Лъвовете, ако не свалят усмивката от лицето си, ще са първи сред първите. Да не вземат или дават пари назаем. В личен план, да не подвеждат половинката си с мили погледи и обещания, за да не си създадат драми. Само трезвата мисъл и самообладанието ще помага на Девите да не овесват нос. Нови хора ще влязат в живота им и благодарение на тях ще възвърнат самочувствието си. Ако ще се обвързват, съветвам да заложат на чувствата, а не на материалната страна. Везните на работа ще са истински Везнички, у дома обаче - огнени Овни. Нови пътища ще ви предложи съдбата. Смело стъпете, не се бойте и ще удивите себе си и околните. Венера в Дева ви дава зелен светофар за всяко любовно начинание. Скорпиони дошло е време да се извините за много неща на много хора. Вътрешна борба ще има с гордостта ви, но преодолеете ли я ще получите много уважение. Плутон ще ви кара да мислите повече, отколкото сте свикнали. Внимавайте да не се разсейвате, когато работите с документи. Благодарение на Венера в Дева, човекът до вас ще ви засипва с любов. Стрелците ги чака напрежение през целия месец. Търсете начини да се справите със стреса, който ви очаква. Непрекъснато ще си мислите, че всичко и всички са против вас. Всяка нова информация ще ви се струва от лоша по-лоша. В личен план по-добре се примирете със старото положение, за да не влезете в нови по-объркани аванюри. Козирозите, ако смятат да учат, да го отложат. Меркурий с Уран няма да им го позволят. В личен план внимателно да слушат, освен сърцето, разума си, ако се впускат в нови запознанства с цел връзка. Семейните ще обсъждат текущи проблеми, ще преразпределят домашни задължения. Водолеи - голяма интуиция ви се дава. Януарските - чак ще четат мисли. Ако ще пътувате зад граница, отложете. Напрегнатите аспекти на Меркурий и Плутон ще ви донесат разочарование от пътешествието. Семейните Водолеи ще изпадат в словоблудство. Самотните да очакват признание в любов. Самотни дни при Рибите. За да не се изпадате в депресивни състояния, потърсете старите си приятели. Общувайте, но не се връщайте към стари, спорни ситуации, а говорете на нови теми. Ако сте планирали ремонт, след 20.09 започвайте. С любимия човек бъдете много внимателни първата седмица на септември, за да не скарате за дреболии и да носите този товар целия месец.

 

 

 

 

Вижте, какво ви очаква в периода 01-07.09, според астроложката Джована.

 

 

 

 

 

 

Овен - 21.03 - 19.04 - Аз съм!Oven2

 

Положителни черти - чистосърдечност, енергичност

Отрицателни черти - импулсивност, егоцентричност

 

елемент - огън

планета – Марс

ден – вторник, число - 7

 

 

 

Овни, още от понеделник разговорите в домашна среда ще се изострят. Предварително планирани семейни дела ще свършват с неочакван край. Завидни оптимисти сте към момента, но това още повече ще обърква идилията. На работата, мислите ви ще другаде - към неизяснени домашни въпроси. Тази тенденция е цялата седмица и се опасявам, че няма да успеете да се изприказвате.

 

 

 

 

telec1Телец - 20.04 - 19.05 - Аз притежавам!

 

Положителни черти - търпеливост, решителност

Отрицателни черти - инатливост, примитивност

 

елемент - Земя

планета - Венера

ден - петък, число - 5

 

 

 

 

Телци, като буре с барут е около вас. Трудно ще издържите претенциите на близките си и на роднините. Вашите потребности поне не споделяйте, за да не избухне бурето. В службата се заформят интриги. Съсредоточете се и със замах ги прекратете. Следвайте всички правила за безопасност в офиса.

 

 

Близнаци - 20.05 - 20.06 - Аз мисля!Bliznaci1

 

Положителни черти - наблюдателност, изобретателност

Отрицателни черти - разпиляност, противоречивост

 

елемент - въздух

планета - Меркурий

ден - сряда, число - 5

 

 

 

 

Близнаци, задава се финансов проблем при вас. Вместо да си броите стотинките, отложете пътувания, събирания. Приятели отвсякъде ви канят, но това струва и пари. Ако ще пътувате, предварително заплатете, за да не се окажете в затруднено положение някъде. Не вземайте много багаж със себе си и го дръжте под око.

 

 

 

rak1Рак - 21.06 - 21.07 - Аз чувствам!

 

Положителни черти - жертвоготовност, деликатност

Отрицателни черти - мнителност, обидчивост

 

елемент - вода

планета - Луна

ден - понеделник, число - 2

 

 

 

Раци, в работата нещата ще вървят със светкавична бързина, но у дома свръхемоцията може да ви изпокара с близките. Болезнено чувствителни сте и вие, и обкръжението ви и една дума накриво ще се помни цял живот. Всякакви манипулирания са ви забранени. Аргументи и доказателства ще са ви от полза.

 

 

 

Лъв - 22.07 - 22.08 - Аз ще бъда!lyv1

 

Положителни черти - щедрост, отговорност

Отрицателни черти - самонадеяност, повърхностност

 

елемент - огън

планета - Слънце

ден - неделя, число - 1

 

 

 

Лъвове, ако сте в чужбина или ще пътувате за там, или имате връзка и делова кореспонденция с чужденци, очаквайте проблеми. Документите, които касаят това, ще се окажат сгрешени или със скрита информация. Сещате се какви главоболия ще ви докара всичко това, затова ви съветвам поне да не пътувате. У дома далечни роднини или стари приятели също ще ви носят напрежение.

 

 

 

deva1Дева - 23.08 - 22.09 - Аз анализирам!

 

Положителни черти - трудолюбивост, преданост

Отрицателни черти - дребнавост, критичност

 

елемент - Земя

планета - Меркурий

ден - сряда, число - 3

 

 

 

Деви, вложенията, които сте решили да направите с цел подобряване на семейния имидж ще ви докарат неприятности. Не изключвам скандал у дома, който няма да свърши през седмицата, а ще се проточва във времето, затова ви съветвам да ги поотложите. Пазете се и от травми от всякакво естество. В работата - тенденцията с дела и документи продължава.

 

 

 

 

Везни - 23.09 - 22.10 - Аз уравновесявам!Vezni1

 

Положителни черти - проницателност, обаятелност

Отрицателни черти - нерешителност, суетност

 

елемент - въздух

планета - Венера

ден - петък, число - 6

 

 

Везни, хапливият ви език може да ви докара неприятности. Доста търпяхте и гнева сега напира у вас. Досущ като Девите, не изключвам скандали и на работното място, и у дома. Шефът ще е бесен, домашните ви също. Деловите партньорства оставете настрана, за да не загубите контракти, които подписвахте с много бягане. Няма да ви мине лесно.

 

 

 

Skorpion1Скорпион - 23.10 - 21.11 - Аз искам!

 

Положителни черти - сърдечност, темпераментност

Отрицателни черти - властолюбивост, отмъстителност

 

елемент - вода

планета - Плутон, Марс

ден - вторник, число - 7

 

 

 

Скорпиони, проблеми с чужденци и далечни партньори се очертват и при вас. Стойте си тук, не пътувайте. Буквално ще надушите задкулисни игри, които ви кроят, но ако сте в чужбина няма как да ги разкриете. Предателство от страна на доверени хора съвсем ще налее масло в огъня. За сметка на това у дома пък е пълна романтика.

 

 

 

Стрелец - 22.11 - 21.12 - Аз виждам!Strelec1

 

Положителни черти - откровеност, храброст

Отрицателни черти - нетърпеливост, праволинейност

 

елемент - огън

планета - Юпитер

ден - четвъртък, число - 3

 

 

Стрелци, семейните да очакват неочаквани обрати с децата си, които могат да попаднат под ударите на закона. Свободните също ще си имат работа със закона. Само дипломацията може да ви изкара от ситуация, но вие съсвем сте на друга честота и не изключвам да се стига и до ръкопашен или словесен бой. На работното място очаквайте неразбория от разваления телефон, който допуснахте.

 

 

Козирог - 22.12 - 20.01 - Аз съм способен!kozirog1

 

Положителни черти - разумност, целеустременост

Отрицателни черти - консервативност, непреклонност

 

елемент - Земя

планета - Сатурн

ден - събота, число - 3

 

 

 

Козирози, родените през декември ще са натоварени и изнервени от малкото свободно време. Не си го изкарвайте на най-близките, а отидете в залата да спортувате, например бокс. Януарските - ще защитават репутацията си пред началници и партньори. Ще успеят и това ще повиши доходите им.

 

 

Водолей - 21.01 - 19.02 - Аз знам!vodolei1

 

Положителни черти - любвеобилност, оригиналност

Отрицателни черти - екстравагантност, нетактичност

 

елемент - въздух

планета - Уран

ден - събота, число - 4

 

 

Водолеи, типичният представител на зодията няма да видим тази седмица. Ще изчезне и любезност, и възпитание. Ще решавате и ще дискутирате върху теми и материя, която познавате, но с вас на диалог няма да се съгласят. Точно това е причината за обрат в подхода ви. Както се казва, който не разбира с добро, нека да е с лошо. Имиджът ви няма да пострада, но нервната система - да.

 

 

Ribi2Риби - 20.02 - 20.03 - Аз вярвам!

 

Положителни черти - безкористност, гъвкавост

Отрицателни черти - непрактичност, нереалност

 

елемент - вода

планета - Нептун

ден - четвъртък, число - 3

 

 

Риби, в нищо не избързвайте. Предложенията, които идват към вас са доста изгодни, но вие сте мнителни. Точно заради това мислете преди да сложите подписа си. Вложения от всякакъв тип ще търпят провал. Планове може да правите, но действия - не. Очакват ви непредвидени разходи. За семейните откъм децата, за свободните, повече от отделените и вече похарчени пари за удоволствия.