Hor5

Hor5

Меркурий отново е ретрограден. Слушайте вътрешния си глас

работа или смяна на работното място. Проблеми с техниката очаквайте по независещи от вас причини, както и с транспорта. Дежа-вютата отново са възможни. Слушайте вътрешния си глас и не се поддавайте на чуждо влияние. Периодът - 10-14 октомври при напрегнатите аспекти и на Марс не изяснявайте взаимоотношенията, и сдържайте емоцията.

От 20 до 23 октомври на преден план ще излязат финансовите въпроси и техния дефицит. Венера ще ви тласка към желанието да похарчите повече, отколкото е необходимо, така че бъдете пестеливи. За сметка на това пък хармонията, която  пак Венера ще образува със Слънцето ще радва всички знаци в романтичен план, още повече, че октомври е и нейният месец! Нови запознанства и хубави вечери ще радват всички. Тези, които желаят брак да го направят в края на месеца.

 

 

 

 

Обща прогноза за месеца

 

 

 

 

 

 

Овните да се заемат с ремонти по дома си. В работата, благодарение на колективното мислене и действие ще получите добри резултати. На любовния фронт изненади няма да има. Разбирателство ще намерите и у дома. Телците ще имат грижи с децата си и напрежение с партньора си. Меркурий ще стопира делата им в офиса. Не пренасяйте негативите си у дома в никакъв случай. Близнаците ще възстановяват прекъснати взаимоотношения. В любовта намесата на Нептун може да ви тласне към избор на неподходящ партньор. В работата – внимавайте, какво и с кого споделяте, за да не ви разнесат наляво-надясно. Раците ще провеждат серозни разговори с роднини. В любовта ще проявяват егоизъм в чувствата си, а на работа ще бъдат обезверени. Това е от Луната, която също ще ги кара да харчат повече от обикновено. Лъвовете да внимават по време на Лунното и Слънчевото затъмнение, с какви хора се запознават, за да не се разочароват. Да не избързват в нищо. В любовта да сдържат хапливите забележеки, а в офиса да отложат вземането на важни решеия. Планетите ще напрягат и Девите. Ще им се иска да избягат, да се скрият. В работата да очакват ново предложение, но да го подписват другия месец. Венера ще им донесе любов към края на октомври. Везните ще ги търсят за помощ. Да не отказват. В работата - аспектите при тях ще ги принудят да чистят всичко старо и ненужно. Досущ като Лъвовете, в периода на Слънчевото и Лунно затъмнение, да внимават в чии прегръдки попадат. Скорпионите ще са прями, ще говорят каквото мислят. Досадни роднини ще ги занимават с проблемите си. В любовта, половинките им ще ги предпазват от грешки, но и ревност няма да липсва от тяхна страна. В работата ще хвърлят много труд, но ще бъдат забелязани и възнаградени. Стрелците, ако отхвърлят мислите за пари, ще се чувстват комфортно. Да не влизат в спорове, за да не пострада авторитета им. В любовта, ако не са егоисти, проблеми няма да има. В офиса обаче ще е натоварено. Енергията ще отслабне. Възможна е и депресия. Нептун ще раздава на Козирозите. Отделете се от група, колектив и действате самостоятелно. Тези, които се занимават с творчество ще направят шедьоври. В любовта ще са много грижовни. В работата да не започват нови неща, а да стабилизират постигнатото. Водолеите ще посрещат гости. Представете се добре, ако се налага влезте в роля, за да ги впечатлите. В любовта има вероятност да бъдете използвани, да спекулират с чувствата ви. Работата, ще ви се иска да смените, но без резултат. Всякакви вложения, следва да отложите, заради Меркурий. Разминаване при Рибите на възможности и желания. Това доста ще ги изтощи. Следете за техниката си и информацията, която е вътре. Възможно е ненадейно да излезе извън строя. Не вземайте заеми. В любовта, от Плутон ще имате спад в чувствата, но хармонията ще остане. В работата липсата на мотивация ще претовари нервната ви система.

 

 

 

Вижте, какво ви очаква в периода 06-12.10, според астроложката Джована.

 

 

 

 

 

 

Овен - 21.03 - 19.04 - Аз съм!Oven2

 

Положителни черти - чистосърдечност, енергичност

Отрицателни черти - импулсивност, егоцентричност

 

елемент - огън

планета – Марс

ден – вторник, число - 7

 

 

 

 

Овни, седмицата започва с голяма динамика при вас. Непрекъснато ще сте нащрек. Дишат ви във врата и колеги, и партньори. Важно е за вас да защити интересите си. Имате възможности за стартиране на новости, но нещата не зависят от вас, а от контрагентите. Ще ви се налага да доказвате, че може да ви се гласува доверие и оттук паричните постъпления ще се бавят. Очаквайте и проверки от инстанции.

 

 

 

 

telec1Телец - 20.04 - 19.05 - Аз притежавам!

 

Положителни черти - търпеливост, решителност

Отрицателни черти - инатливост, примитивност

 

елемент - Земя

планета - Венера

ден - петък, число - 5

 

 

 

 

Телци, много усилия ще се изискват от вас, за да излезете победители. На чисто интелектуално ниво няма да ви върви, по-скоро физическата дейност може да ви донесе приходи. Яснота в личните отношения също няма да постигнете точно тази седмица. Препоръчвам ви да забравите за хората, които са ви наранявали или обидили, за да тръгнете напред на чисто.

 

 

 

 

 

Близнаци - 20.05 - 20.06 - Аз мисля!Bliznaci1

 

Положителни черти - наблюдателност, изобретателност

Отрицателни черти - разпиляност, противоречивост

 

елемент - въздух

планета - Меркурий

ден - сряда, число - 5

 

 

 

 

Близнаци, да си съставят график. Дните ви са хаотични и безпорядъкът ще ви изнерви. Ако си следвате плана, ще успеете във всичко. Не изключвам и загуби, породени от ваши грешки, и то от прибързаност. Обкръжението ще ви разделя на две - едни ще ви окуражават и ще сипят комплименти по ваш адрес, останалите ще критикуват всяка ваша работа. От вас зависи, на кого ще нададете ухо.

 

 

 

rak1Рак - 21.06 - 21.07 - Аз чувствам!

 

Положителни черти - жертвоготовност, деликатност

Отрицателни черти - мнителност, обидчивост

 

елемент - вода

планета - Луна

ден - понеделник, число - 2

 

 

 

Раците, са се взели в ръце и им се отваря кариерно развитие. С нестандартното мислене, което ще прилагат могат да разчитат на повишение на заплатата. Някои все още изпитват съмнения и им се иска да сменят дейността си, но не е момента. В романтичен план, следвайте правилото - не всичко, което хвърчи се яде, не всяка мила дума, означава признание в любов.

 

 

 

Лъв - 22.07 - 22.08 - Аз ще бъда!lyv1

 

Положителни черти - щедрост, отговорност

Отрицателни черти - самонадеяност, повърхностност

 

елемент - огън

планета - Слънце

ден - неделя, число - 1

 

 

 

Лъвове, правете всичко възможно да ограничите харчовете. Загуби се очертавет при вас и то не само финансови. Работете върху по-маловажни проекти, за да ограничите грешките и там. Пазете се от конфликти на работната място. Партньорите ви и те гледат с недоверие на вас и това охлабва позициите ви. От любимите хора също ще търпите критика. Приемате я спокойно, за да не прерасне в скандал.

 

 

 

deva1Дева - 23.08 - 22.09 - Аз анализирам!

 

Положителни черти - трудолюбивост, преданост

Отрицателни черти - дребнавост, критичност

 

елемент - Земя

планета - Меркурий

ден - сряда, число - 3

 

 

 

Деви, при вас се говори за криеризъм. Ще укрепвате позиции, ще растете в служебната йерархия. Не се плашете от новите отговорности, които ви възлагат. С тях още повече ще се разгърнете. Очаквайте проверки на високо ниво и не се притеснявайте, всичко ще мине гладко. В личен план, нищо изненадващо за вас. При любящите двойки е спокойно, при проблемните - спорове за територия.

 

 

 

Везни - 23.09 - 22.10 - Аз уравновесявам!Vezni1

 

Положителни черти - проницателност, обаятелност

Отрицателни черти - нерешителност, суетност

 

елемент - въздух

планета - Венера

ден - петък, число - 6

 

 

Везни, ще бъдете признати на високо ниво. Ще им засвидетелстват уважението, което им се полага. Успехи в работата също могат да очакват, макар и не добре платени. Очаквайте нови предложения, но предвид ретроградността на Меркурий обмислете го и не е нужно да подписвате веднага. Успехът, който е с вас поражда завист у колегите ви и атмосферата в офиса не е от най-добрите. И в личен, и в професионален план при вас ще дойдат нови хора, които заслужават доверието ви.

 

 

 

 

Skorpion1Скорпион - 23.10 - 21.11 - Аз искам!

 

Положителни черти - сърдечност, темпераментност

Отрицателни черти - властолюбивост, отмъстителност

 

елемент - вода

планета - Плутон, Марс

ден - вторник, число - 7

 

 

 

Скорпиони, дните ви са противоречиви. Носят ви и успехи, и разочарование. Обстоятелствата, в които сте поставени се обуславят предимно от заобикалящите ви. Не давайте обещания и не позволявайте да ви знудват. Не подписвайте важни документи. Сблъсък очаквайте с водни знаци и бъдете внимателни в разговорите си с тях. У дома пък обстановката се променя към добро.

 

 

 

Стрелец - 22.11 - 21.12 - Аз виждам!Strelec1

 

Положителни черти - откровеност, храброст

Отрицателни черти - нетърпеливост, праволинейност

 

елемент - огън

планета - Юпитер

ден - четвъртък, число - 3

 

 

Стрелци, ако и за миг се разсеяте или отпуснете, останалите това и чакат. Не изпусккайте нищо и никого от поглед. Промяната чука на вратата ви и ако я изпуснете, скоро няма да имате подобни шансове. Нуждаете се от публика. Организирайте събрания, семинари още повече по този начин всички хора ще са под ваш контрол. У дома ви чакат разговори за пари.

 

 

kozirog1Козирог - 22.12 - 20.01 - Аз съм способен!

 

Положителни черти - разумност, целеустременост

Отрицателни черти - консервативност, непреклонност

 

елемент - Земя

планета - Сатурн

ден - събота, число - 3

 

 

 

Козирози, нови хора влизат и във вашия живот. Дайте им да разберат, какви са вашите планове и очаквания. Ще подобрите работната обстановка и ще укрепите позициите си благодарение на решителността си. Не обръщайте внимание на критики и мръщене. Щом сте уверени в правотата си, действайте смело. Всяка ваша стъпка поражда завист, но следвайте само пътя, който сами сте си избрали.

 

 

Водолей - 21.01 - 19.02 - Аз знам!vodolei1

 

Положителни черти - любвеобилност, оригиналност

Отрицателни черти - екстравагантност, нетактичност

 

елемент - въздух

планета - Уран

ден - събота, число - 4

 

 

Водолеи, колкото по-надълбоко ровите, толкова повече истини ще прозрете. Нестандартното мислене ще ви помогне да наредите пъзела. Работете самостоятелно. От колектива нямам, какво да очаквате, нито да искате да мислят като вас. С хората, с които искате да сте в тандем, само ще ви бавят. В личен план е доста противоречиво. Искачат недоразумения в интимен план. Само вие може да изгладите нещата.

 

 

Ribi2Риби - 20.02 - 20.03 - Аз вярвам!

 

Положителни черти - безкористност, гъвкавост

Отрицателни черти - непрактичност, нереалност

 

елемент - вода

планета - Нептун

ден - четвъртък, число - 3

 

 

Риби, търсете спонсори или височайши покровители. Имате идеи, но сами няма да решите да ги реализирате. Ще се нуждаете от друга гледна точка, а и от финансиране. Всичко промени, които настъпват при вас са за добро. Не допускайте и нотка на страх в главата си. Тези, които работат творчески професии ще имат най-голям успех.