IMG_18901

IMG_18901

Mobby пътува с "М-Бус" до "Spirit of Burgas"

най-голямата частна транспортна компания.

Заради новите автобуси, с които разполага, "М-Бус" е избрана за официален превозвач на най-голямото музикално събитие по Черноморието. Фестивалът ще се проведе от 12-ти до 14-ти август и ще събере в Бургас феновете на музиката от страната и чужбина.

Skunk Anansie, Аnneke, "Обратен ефект", "The Pomorians", Иво Папазов – Ибряма и оркестър "Тракия" също са сред участниците в музикалния фестивал, които ще се качат в луксозните автобуси, собственост на бургаския превозвач.

"За нас е привилегия и удоволствие вече трета година да си партнираме с фестивал от мащаба на "Spirit of Burgas". Радваме се, че имаме възможност да участваме в организацията на това голямо музикално събитие", каза управителят на "М-Бус" Румен Христов. Той допълни, че на разположение на участниците са няколко нови автобуса, които са снабдени с всички екстри.

Фирма "М-Бус" ООД работи със около 100 автобуса, от които чисто нови са 26 и още 12 на възраст до 5 години. Всички автобуси на най-голямата частна транспортна фирма покриват стандарта за вредни емисии Евро 4, а два от тях, които работят с изцяло компресиран природен газ - Евро 5. Заради новия автопарк "М-Бус" е предпочитан превозвач за екскурзии и организирани фирмени и частни пътувания.