Тоалетът на Мариана Попова бе по-подходящ за разходка край морския бряг, отколкото за сцената на фестивал. Снимки Черноморие-бг

Тоалетът на Мариана Попова бе по-подходящ за разходка край морския бряг, отколкото за сцената на фестивал. Снимки Черноморие-бг

Пълен контраст в тоалетите се забеляза между изпълнителите, които участваха в националния конкурс за песен "Бургас и морето" тази година. Певиците бяха облечени от рокли в стил - от дреха за плажа или за морска разходка до тоалети за абитуриентски бал. Контрастът бе, не само в неподходящо избраните за целта рокли, но и в тяхната дължина, както и съчетанието им с аксесоарите - бижута, обувки или сандали. Така зрителите, вместо да бъдат погълнати изцяло от изпълнението и сценичното поведение на участниците, нямаше как да не подминат с коментар и начина, по който изглеждаха те.

За разлика от партньора си Веселин Плачков, който беше с костюм, Мариана Попова бе заложила на дълга лятна рокля, която е по-подходяща за разходка край морския бряг, отколкото за сцената на национален конкурс. С тип плажна рокля се появи и Силвия Колева. А тоалета й бе допълнен от обувки тип еспадрили на платформа и с връзки около глезена.

Не като за конкурсна сцена беше облечена и Дивна Станчева. По-фрапантното в сценичния й тоалет бяха екстраватантните сандали в сребристо, които не бяха най-подходящия аксесоар за синята й рокля.

Не на място стоеше и короната с камъни на главата, с която Кристина Дончева излезе на сцената на Летния театър. Тя имаше за цел да допълва колана обсипан с камъни към роклята й. Но спокойно можеше тоалетът да "мине" и без корона, след като изпълнителката имаше и колие с камъни на шията си.

И Вили Станева не беше избрала най-подходящия тоалет за участието си в "Бургас и морето". Не добре стояха презрамките на сутиена в комбинация с гердата, който минаваше през бюста й.

Със своя лъскав тоалет с пайети и предизивикателната му дължина събра погледите и Нели Рангелова. Тя бе с мрежест чорапогащник в обувка с отворени пръсти. 

За разлика от дамите, при мъжете имаше повече стил. Всички бяха в крак с модата по отношение на обувките, които се носят сега. Масово ги бяха обули на бос крак. А част от изпълнителите, в това число и водещите Атанас Стоянов и Драгомир Драганов, бяха заложили на спортни обувки тип кецове. Те обаче не се приемат еднозначно и безрезервно като част от сценичното облекло.

Така за поредна година на сцената на конкурса дефилират изпълнители с тоалети в неочаквани комбинации от цветове, материи, аксесоари.

Песен по текст на депутат спечели Бургас и морето

Галерия