Десислава Маринова е един от изпълнителите на клуб "Сезони"

Десислава Маринова е един от изпълнителите на клуб "Сезони"

37 школи от цялата страна ще изпратят свои представители за участие в тазгодишното издание на арт фестивала "Сезони", който ще се проведе от 1-и до 3-и юли в Бургас. Той се организира от читалище "Пробуда 1880" и Община Бургас. 260 деца и младежи от  Бургас, Поморие, Пловдив, Панагюрище, Стара Загора, Карнобат, Сливен, София, Търговище, Владая, Божурище, Долни чифлик, Пазарджик, Свищов, Ямбол ще се включат във фестивалните прояви. Програмата включва - конкурс за поп и рок изпълнители, конкурс с песните на Тончо Русев, конкурс за приложно изкуство, конкурс за изобразително изкуство, конкурс за фотография и мултимедия.

В програмата е предвидена и изложба с наградените творби, творчески работилници и съпътстващи прояви, гала концерт и награждаване на лауреатите на различните конкурси.

Откриването на фестивала е на 1-и юли от 17.00 часа на откритата сцена до Часовника. На 2-и и 3-и юли фестивалът продължава в зала "Петя Дубарова" на културен център "Морско казино", на открита сцена "Охлюва" и алеите около него.