Oven2

Oven2

Напрежение за всички зодиакални знаци

Овни, дните ви са до сряда и след това. Първата половина ще е изпълнена с неразбиране към вас. Като че ли говорите на друг език с хората около вас. Втората, романтиката ще е на първо място, но се пазете от приключения с неизвестен край. Всякакви разговори с особен тон също са нежелателни. У дома не желаете да изслушате партньора и близките си. Ако съжителствате с огнен знак, ще хвърчат искри.

 

 

 

 

telec1Телец - 20.04 - 19.05 - Аз притежавам!

 

Положителни черти - търпеливост, решителност

Отрицателни черти - инатливост, примитивност

 

елемент - Земя

планета - Венера

ден - петък, число - 5

 

 

 

 

Телци, и при вас възникват проблеми от нищото. Колкото и да балансирате, околните ще имат много претенции, с които трябва да се съобразите. Опасявам се, че някои ще се оттеглят, ще млъкнат и ще нарушат психическото си равновесие. Търсете компромиси. У дома ще ви се струва, че просто е катастрофа, но има и такива дни. Нещата ще се изгладят съсвем скоро.

 

 

Близнаци - 20.05 - 20.06 - Аз мисля!Bliznaci1

 

Положителни черти - наблюдателност, изобретателност

Отрицателни черти - разпиляност, противоречивост

 

елемент - въздух

планета - Меркурий

ден - сряда, число - 5

 

 

 

 

Близнаци, напрежението, което още от понеделник ще чувствате във въздуха ще ви разконцентрира. Вероятността да направите големи грешки ще се усилва към сряда. Това едно, че много ще ви натъжи, второ - ще накърни самочувствието ви. За капак недоброжелатели може да използват компромати срещу вас. От четвъртък нататък страстите се успокояват. Новини от далече много ще ви зарадват.

 

 

 

rak1Рак - 21.06 - 21.07 - Аз чувствам!

 

Положителни черти - жертвоготовност, деликатност

Отрицателни черти - мнителност, обидчивост

 

елемент - вода

планета - Луна

ден - понеделник, число - 2

 

 

 

Раци, ще получите неприятни съобщения и новини. Някои от вас ще изпадат в шок, други ще търсят приятелско рамо, ще споделят, ще търсят съвети. Този срив ще ви изсмуче и последните сили. Настъпилата умора ще ви се отрази физически - болки в гърба и краката. Опора само и единствено ще намерите при семейството си.

 

 

 

Лъв - 22.07 - 22.08 - Аз ще бъда!lyv1

 

Положителни черти - щедрост, отговорност

Отрицателни черти - самонадеяност, повърхностност

 

елемент - огън

планета - Слънце

ден - неделя, число - 1

 

 

 

Лъвове, досущ като Овните ще говорите неразбираемо. Въпреки това ще се учудвате, че сте неразбрани и оттам ще настъпват конфликти. Лошото е, че ще се разразява у дома, с близките. Като прибавим и изблици на ревност, ситуацията се влошава. В работата ще сте консервативни и ще прехвърляте отговорността на другите. От четвъртък нататък ще активирате вътрешната си енергия и ще обърнете нещата. Тези, които се занимават с творчество - ще имат успех.

 

 

 

deva1Дева - 23.08 - 22.09 - Аз анализирам!

 

Положителни черти - трудолюбивост, преданост

Отрицателни черти - дребнавост, критичност

 

елемент - Земя

планета - Меркурий

ден - сряда, число - 3

 

 

 

Деви, ще налагате мнение, ще спорите до неузнаваемост. Внимавайте! Половинката ви, ако сте семейни и децата ви, едва ли ще издържат на острите думи и критики. Нещата ви са в ред. Това, че имахте очаквания в работата, не бива да смесвате с личните чувства. Това ще продължи до четвъртък. След това обаче няма да се стараете да оправите отношенията си, защото смятате, че вие единствено сте били прави. Следете за мигренозно главоболие.

 

 

 

 

Везни - 23.09 - 22.10 - Аз уравновесявам!Vezni1

 

Положителни черти - проницателност, обаятелност

Отрицателни черти - нерешителност, суетност

 

елемент - въздух

планета - Венера

ден - петък, число - 6

 

 

Везни, изскачат изоставени задачи, неизпълнени проекти. Припомнят ви за дадени и неизпълнени обещания. Стресът ще ви дойде в повече. Неуредици от финансов и битов характер съвсем ще ви омаломощят. Забравете за алкохола. Това няма да ви разтовари, напротив ще ви докара до агресия, за която ще съжалявате. Подгответе се и за проверки от всякакъв тип.

 

 

 

Skorpion1Скорпион - 23.10 - 21.11 - Аз искам!

 

Положителни черти - сърдечност, темпераментност

Отрицателни черти - властолюбивост, отмъстителност

 

елемент - вода

планета - Плутон, Марс

ден - вторник, число - 7

 

 

 

Скорпиони, ще сменяте работата или отдела, в който работят. Анализирайте внимателно, какво предложение сте приели, като прочетете всяка точка от договора по няколко пъти. Възможно е примамливото предложение да се окаже не до там печелившо. Едно е сигурно, възнаграждението ви ще е в повече. У дома обаче ще се държите като малко дете, което все се оплаква от нещо.

 

 

 

Стрелец - 22.11 - 21.12 - Аз виждам!Strelec1

 

Положителни черти - откровеност, храброст

Отрицателни черти - нетърпеливост, праволинейност

 

елемент - огън

планета - Юпитер

ден - четвъртък, число - 3

 

 

Стрелци, ще ви разделя на мъже и жени. Дамите, ще се впускат в авантюри, от които нищо няма да излезе и ще търпят поредното разочарование. Мъжете, особено семейните ги чакат парични загуби. Неправилно структурирания бюджет ще ощети доста семейството ви. Срещи с хора, които отбягвате ще влошават дните ви. Неприятна новина, касаеща всички Стрелци, ще хвърли в смут близките им.

 

 

kozirog1Козирог - 22.12 - 20.01 - Аз съм способен!

 

Положителни черти - разумност, целеустременост

Отрицателни черти - консервативност, непреклонност

 

елемент - Земя

планета - Сатурн

ден - събота, число - 3

 

 

 

Козирози, да не се поддават на провокации, които ще следват една след друга и в срещи, и по телефон. Не режете от дъно приятелства, които са работили във ваш интерес. Нежелание да разбирате околните ще се наблюдава цялата работна седмица. През уикенда, ако включите мъдростта, като добродетел и заключите агресията, светът за вас ще престане да бъде сив.

 

 

Водолей - 21.01 - 19.02 - Аз знам!vodolei1

 

Положителни черти - любвеобилност, оригиналност

Отрицателни черти - екстравагантност, нетактичност

 

елемент - въздух

планета - Уран

ден - събота, число - 4

 

 

Водолеи, ще опитват да пречупят характера ви. Трудно ще го постигнат, но вие, като че ли се оставяте в ръцете на съдбата. Препоръчвам да изкорените всички “приятели“, които отдавна ви дърпат надолу и не си давате сметка, че малко по малко ви претопяват. Ако ще пътувате, обезопасете дома си от крадци, както и внимавайте по време на пътуването, също за такива.

 

 

Ribi2Риби - 20.02 - 20.03 - Аз вярвам!

 

Положителни черти - безкористност, гъвкавост

Отрицателни черти - непрактичност, нереалност

 

елемент - вода

планета - Нептун

ден - четвъртък, число - 3

 

 

Риби, ще се опитвате да работите върху съмненията си, ще искате едва ли не да победите себе си. Всякакви събития, които ще се случват около вас ще е знак за вашата издръжливост. Също като Козирозите, ще ви се иска да изхвърлите от живота си много хора, наричайки ги непотребни. Съветвам ви да постъпвате като истински Риби - ловко да се изплъзвате, а не да режете.

Галерия