Триото ще запише нова песен за участието си на феста в Бургас

Триото ще запише нова песен за участието си на феста в Бургас

Най-успешното българско дамско музикално трио "Антибиотика" ще се събере отново на сцена само и единствено за "Spice Music festival' 2020" в Бургас!

"Преценихме, че единствено събитие от подобен мащаб може да ни качи отново на сцена, така че приемаме предизвикателството!", споделят дамите от "Антибиотика" и нямат търпение да се върнат на сцената именно в Бургас, откъдето през 2000 г. стартира първото им турне!

Триото остави трайна следа в българската музикална история, 3 албума и едни от най-добрите поп парчета на всички времена - "Няма как", "Искаш да си с мен" с Мишо Шамара, "Какво е времето вътре в мен". Музиката им звучеше навсякъде в края на 90-те и нито една дамска формация не успя след това да надмине успеха им.

Освен, че вече се подготвят да пренесат меломаните отново в 90-те с най-големите си хитове, Ани, Савина и Силвия решиха да запишат ново парче за участието си на "Spice Music festival'2020". Песента се записва в България и в САЩ, където вече живее Савина и откъдето ще се прибере специално за това единствено завръщане на "Антибиотика"!

Очаквайте премиерата на песента в началото на лятото, а видеоклипът към новия летен хит ще се снима по време на самия фестивал!

Едни от най-големите звезди на 90-те пристигат в Бургас, за да се качат на сцената на фестивала.

Заради големия успех на първото издание на фестивала, тази година той ще бъде три дни - 7, 8 и 9 август 2020 и отново ще се проведе на територията на пристанището. Фестивалната зона ще бъде по-голяма, а сцената, ефектите и цялостната хореография – още по-мащабни.

До края на март билетите за феста ще се продават на цена от 110 лева. VIP билетите в момента струват 120 лева.