DSC_0019

DSC_0019

Норвежка стана милионният пътник на "Летище Бургас"

Сузане Тове идва за трети път у нас заедно със семейството си - съпруга Кнут Ле Ван Рамдал и синовете им - Николай (15 г.) и Даниел (9 г.). Това лято семейството ще почива в хотел "Перла" в Слънчев бряг.

Милионният пътник бе посрещнат с букет червени рози от директора на бургаското летище Георги Чепилски. Семейството на Сузане Тове се освежи с напитки и бонбони във ВИП залата и отговори на въпроси на журналистите. Норвежката туристка работи в детска градина, а съпругът й е готвач. Те обичат да почиват у нас, защото хората тук са мили и ги посрещат добре.DSC_0044

Със сигурност Сузане Тове и семейството й няма да забравят днешното си кацане в Бургас. Те отпътуваха за Слънчев бряг с лимузина, наето специално за случая от летището. Вътре, сред прохладата на климатика, семейството се разхлади и с шампанско, и плодове.

29 юли се очаква да е най-натовареният ден за бургаското летище. Прогнозите са за 10% ръст това лято. Най-голямо повишение има на туристите от Русия, следвани от пътниците от Германия и Англия.

Снимки Етелка Пирева