Клипът е застен за два дни с участието на много статисти

Клипът е застен за два дни с участието на много статисти

Най-новият басейн на Бургас - "Парк Арена ОЗК" става все по-предпочитано място за снимки. След като тук бяха заснети няколко кадъра от най-новия телевизионен сериал "Съни бийч", който тръгва в ефира на btv миналия петък, сега басейна "влезе" и в реклама на френска марка бисквити.

Първият епизод на сериала "Съни бийч" бе гледан в реално време от 1 108 100 зрители. А продуцентите му вече заявиха желание да снимат "Съни бийч 2" и дори представиха проекта си за съфинансиране в Община Бургас.

Сега басейнът се "превръща" в снимачна площадка и на телевизионната реклама. Клипчето на известните бисквитки, чиято рецепта е от началото на XVI-ти век, е снимано за два дни, с участието на много статисти и няколко артисти, наети за главните роли. Интересен е фактът, че изявени бургаски плувци също са част от впечатляващия рекламен спот.

Тази година в басейна бе сниман и рекламен клип на италианска компания за високоскоростен интернет. В него блесна световна шампионка по плуване на 1500 м. свободен стил Симона Куадарела. Известната състезателка сподели, че е впечатлена от условията, които предлага комплексът и би го включила като привлекателно място за тренировъчна подготовка на световно ниво.