Премиерата на романтичната комедия е този петък. Снимки btv

Премиерата на романтичната комедия е този петък. Снимки btv

Новият сериал "Съни бийч" ще доведе лятото няколко месеца по-рано в ефира на националната телевизия btv. Премиерата на първия епизод бе планиран за 28-ми февруари, но бе изтеглен със седмица по-рано. Така той ще се излъчи на 21-ви февруари, петък, от 20.00 часа, съобщиха от медията.

12-те серии ще се излъчват всеки петък, както "Черноморие" вече писа. Действието в телевизионния сериал се развива в най-големия черноморски курорт - Слънчев бряг. Курортът бе избран, тъй като е подходяща локация за развитие на сюжетните линии и личните истории на персонажите. Зрителите се запознават с тях в повратен момент от живота им, когато всичко се обърква и те са поставени пред трудни житейски избори. "Съни бийч" ще пренася зрителите в пъстрия свят на една от най-посещаваните и коментирани български туристически дестинации – Слънчев бряг. Романтичната комедия, продуцирана според световните кино стандарти, повдига завесата към потайностите на хотелиерския бизнес, пречупени през личните истории на персонажите.

Изпълнителни продуценти на "Съни бийч" са Васил Булянски и Геновева Дживджанова, директор "Продукция" - Надежда Цветкова. А партньор на сериала е "Слънчев бряг" АД.

Романтичната комедия, копродукция на btv и "Междинна станция", е създадена според световните кино стандарти, с вълнуваща история, която повдига завесата към потайностите на хотелиерския бизнес, пречупени през личните истории на персонажите. "Съни бийч" притежава всички характеристики на един модерен праймтаймов сериал - завладяваща история, отлична актьорска игра, силни персонажи и най-високо качество на реализацията, включително с техники на заснемане, които са използвани за първи път в подобна продукция.

Всеки епизод на "Съни бийч" пренася зрителите в пъстрия свят на една от най-посещаваните и коментирани български туристически дестинации – Слънчев бряг. Сериалът разказва историята на  четиримата приятели, сезонни работници в голям хотел на Слънчев бряг: умният и чаровен Гомес (Бойко Кръстанов), пиколо и разведен баща, сексапилната аниматорка Ивон (Евелин Костова), задръстената ѝ сестрата Дарина (Лидия Инджова), назначена за екскурзовод и супер сваляча, но леко ограничен спасител на басейна – Младен (Иво Аръков).

По всичко изглежда, че това ще е последното лято за групата, защото осъзнават, че искат да постигнат нещо повече с живота си. Работата им минава в справяне със странни, комични и нелепи ситуации с гости на хотела, основно със страни прищевки на чужденци. Скоро обаче на хоризонта се появява общ враг, с когото групата трябва да се справи. Това е младият син на собственика на хотела - арогантният и несигурен Никола (Явор Бахаров) - разглезено богато синче, на когото в миналото са му се подигравали. Сега той е готов за отмъщение.

Продуцентите вече мислят за заснемането на втория сезон на "Съни бийч". Те кандидатстват за финансова подкрепа от страна на Община Бургас. За първи път в бюджета на Общината има заложени средства за съфинансиране на филмови проекти. Шест продукции представиха идеите си за игрални филми и сериали пред членовете на Комисията по култура в ОбС - Бургас.

Галерия