BSU

BSU

Образование и бизнес за ефективна реализация на младите

"Образование и бизнес за ефективна реализация на младите хора на пазара на труда", организирана от Бургаският свободен университет се проведе на 28 и 29 ноември 2014 г. Тя е част от проект "Партньорство между образование и бизнес за ефективна реализация на младите хора на пазара на труда чрез актуализиране на учебните програми в БСУ".

Над 30 автора участваха с доклади по темата, обобщени в сборник. Конференцията е част от заключителните дейности по проекта, който стартира през юни 2013г.

Като резултат от проекта Бургаският свободен университет ще предложи на работодателите специалисти с висока квалификация, като реагира изпреварващо на очертаващите се тенденции в пазара на труда. Ще ориентира обучението към изискванията на практиката, като развива трайни връзки с бизнеса, с професионални организации, правителствени и неправителствени институции.

Схема  BG051PO001-3.1.07 „Актуализиране на учебните програми във висшето образование в съответствие с изискванията на пазара на труда”

Проект: BG051PO001-3.1.07-0003 „Партньорство между образование и бизнес за ефективна реализация на младите хора на пазара на труда чрез актуализиране на учебните програми в БСУ”

Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”, съфинансирана от Европейския социален фонд и Република България.