Община Царево се представя с различна визия и нови рекламни материали. Снимки Община Царево

Община Царево се представя с различна визия и нови рекламни материали. Снимки Община Царево

Царево се представи с нова рекламна визия на Международната туристическа борса "Ваканция и СПА Експо'2023", която започна днес в столицата. Община Царево участва със самостоятелен щанд в 39-то издание на борсата, което ще се проведе от 15-ти до 17-ти февруари в "Интер експо център" под егидата на Министерство на туризма на Република България. Щандът, с който Община Царево участва тази година в Международната туристическа борса е сред най-атрактивните и с напълно нова визия. Тя се представи с изцяло нов рекламен продукт, рекламни брошури на всяко населено място от територията й, на които са отбелязани най-интересните и красиви места от съставните селища. 

На откриването на изложението всеки, който се спря пред щанда на Община Царево имаше възможността да опита местни специалитети като традиционен странджански зелник, тиквеник с чубрица - по рецепта от странджанското село Кости и кетъринг с морски дарове.

На събитието присъстваха заместник-кметът на Община Царево Марин Киров, Мария Конярова - секретар на Общината и служители от общинска администрация Царево. Щандът бе посетен от министъра на туризма Илин Димитров, народни представители, бивши министри и представители от туристическия бранш и граждани. 

Големият интерес към щанда на Община Царево на Международната туристическа борса, предвещава още по-силен сезон за "Лято'2023".

Галерия