DSC_7525

DSC_7525

ОИЦ представя нови възможности пред младежите от Областен информационен център - Бургас. Той ще започне в 10.30 часа в културен център "Морско казино" и е свързан с възможностите, които предоставя оперативна програма "Развитие на човешките ресурси". Информационният ден е организиран съвместно с Община Бургас и дирекция "Бюро по труда" Бургас. 

В програмата на събитието са включени темите "Опитът и работата на Община Бургас по ОП "Развитие на човешките ресурси", както и представяне на добри практики през първия програмен период 2007 – 2013 година. Във втория модул на тематичния ден, който е с начало 13.30 ще бъдат представени "Новите възможности за младежка заетост", както и практическите аспекти по реализацията на проекта. В програмата е предвидена и презентация на тема: "Система за кариерно ориентиране в училищното образование".

Лектори ще бъдат Мая Казанджиева - директор "Социални дейности, здравеопазване и спорт" в Община Бургас, Златина Гаджерукова - началник отдел в Бюрото по труда Бургас, Султанка Вълчева - главен експерт в Бюрото по труда и Росица Димова - ръководител на Центъра по кариерно ориентиране в Бургас.