IMG_8182

IMG_8182

Отново е май, честит рожден ден, Деси!!! забравили, че днес 23-ти май скъп за нас човек има рожден ден. Е, не е тайна за приятели, колеги, знайни и незнайни фенове, че наздравица ще вдигне Десислава Георгиева, съсобственик на сайт "Черноморие".

Момичето с къдриците, чаровницата, покорила с професионализма си не един политик, общественик и хората на изкуството, ще празнува. Екипът на сайт "Черноморие" пожелава на Деси да не спират да блесят очите й, да не слиза усмивката от лицето й !!! Да е все така всеотдайна, благородна, безпристрастна и безкомпромисна към всичко, което руши човешката духовност и българска ценност!!! От все сърце й пожелаваме да продължи по пътя на мечтите, за да покорява нови и нови туристически дестинации. След като се качи на Китайската стена, Десилава наскоро видя Сибиу и Сигишоара. В бъдещите си дестинации Десислава Георгиева е набелязала посещение на историческите забележителности на Мароко и Йордания.
Момичето с къдриците не спира да ни изненадва не само с чара си, професионализма, но и с умението да стои здраво на земята.
Явно зодията "Близнак" й личи отвсякъде!!!
Деси, наздраве и попътен вятър!!!
С обич колегите - приятели от сайт "Черноморие".