Vestnik

Vestnik

Отпечатаха "Бургаски Вестникъ" в 6 000 тираж

Атрактивното издание е с тираж 6000 броя. В него, освен радващите се на огромен интерес рибни рецепти, ще намерите и автентична рецепта за приготвяне на лимонада, незабравима фотосесия от морския бряг, вълнуващи и колоритни рибарски истории, важни обявления и забавни статии с ретро привкус.Vestnik1

Друга от изненадите, подготвена за празника на града Никулден, е обща фотография на всички, които носят имената Никол, Никола, Николай, Николина, Николинка, Николета, Ненка, Нина, Нинка, Кольо, Нико.

Историческият кадър ще остане като спомен за поколенията и ще "запечата" духа на Бургас и празничната никулденска атмосфера от 2013 г.

Единственото условие към участниците във фотографията е те да са бургазлии. Всеки от тях ще получи значка с надпис "На Никулден имам имен ден". Желаещите да се включат трябва да са пред сградата на общината в 13.15 часа на 6 - ти декември.

Професионалната фотография ще бъде направена точно в 13.30 часа.Тя ще бъде предадена в Държавния архив, а Община Бургас ще я подари на всеки участник в нея, за да я запази за семейния си архив.

Пълната програма на събитията от програмата за 6-ти декември може да видите в сайта на Община Бургас: http://www.burgas.bg/bg/news/details/72/16841