Zodii

Zodii

Овни - няма невъзможни неща за вас

и обществени събития. Близнаците да не се усамотяват или да се опитват да бъдат лидери. Екипността е вашето през този месец. От вас идеите, реализацията от другите. Направите ли го - тогава ще станете лидери. За Раците дойде времето да се освободят от товар и пречки. Всичко, което е в застой и няма развитие, просто го изхвърлете. Анализирайте последните три месеца и ще се изненадате от резултата. Лъвове и проблеми, и радости, които ви се дават са за вашето израстване. Не бягайте от тях, а търсете иновативни начини за преодоляването им. Към съмненията, които ви обземат подхождайте философски. При Девите ще е доста интересно. Помнете, монетата има две страни. Един ден ще работите с пълна пара и няма да остане време за семейството, втори ден ще отделите на хобито си, но пък ще изостанете в службата. Думата за вас е баланс. Плутон ще сложи спирачка пред Везните. Не се безпокойте. Всичко, което не се получава сега, обезателно ще се получи в бъдеще. В този смисъл не хабете напразно енергия, а редувайте натоварването с почивка. Ако Скорпионите проявят търпение, Плутон ще ги възнагради. В противен случай, водата, която ще заври под огъня и ще стане вряла, ще залее първо тях. Имате много енергия, внимавайте да не прегреете. Също редувайте работа и емоции с почивка. Стрелци, самооценкта ви се повишава, самочувствието ви е завидно, но на моменти ще граничи с егоцентризъм. Вероянтостта да обидите и колеги, и домашните с поведението си е сто процентова. Внимателни бъдете около 15 ноември и не налагайте мнението си. Козирозите да продължават към върха, към който са тръгнали преди два месеца. Спокоен ще е за вас ноември. Ще изпитвате необходимост от учене, от повишаване квалификация. Не допускайте вмешателство на чуждо мнение. Нептун продължава да дава особена интуиция на Водолеите. Щастието е изписано на лицата им. Усещат промените, които са за тяхно добро. Юпитер обаче, ще ги направи леко саркастични в личен план и в разговорите с близки и роднини. Рибите ще се опитват да прехвърлят ангажиментите си върху другите. Ще търсят всякакви оправдания за несвършена работа. Сменете подхода, за да не обидите обкръжението си. Даже и да не ви иска, направете го привидно на “уж“, че се интересувате от мнението им.

 

 

 

 

Вижте, какво ви очаква в периода 24-30.11, според астроложката Джована.

 

 

 

 

 

 

Овен - 21.03 - 19.04 - Аз съм!Oven2

 

Положителни черти - чистосърдечност, енергичност

Отрицателни черти - импулсивност, егоцентричност

 

елемент - огън

планета – Марс

ден – вторник, число - 7

 

 

 

 

Знаете, че няма невъзможни неща за вас, нищо, че спънки ви дебнат непрекъснато. Тази седмица няма да ви е продуктивна, по-скоро ще загубите, но помнете - не може да загубите нещо, което не е било ваше т.е. гледайте по-оптимистично. Препятствията, които трябва да прескочите са временни и ще ви направят по-силни. Инициативата в никакъв случай да не ви напуска.

 

 

 

 

 

telec1Телец - 20.04 - 19.05 - Аз притежавам!

 

Положителни черти - търпеливост, решителност

Отрицателни черти - инатливост, примитивност

 

елемент - Земя

планета - Венера

ден - петък, число - 5

 

 

 

 

Телците ще стъпват тихо, бавно. Всяко действие ще бъде премерено. Усещате накъде духа вятъра и го следвате. Сплетни и клюки зад гърба ви няма да липсват. Не обръщайте внимание даже и да ви сметнат за страхливци. Продължавайте да изчаквате. Работата няма да се затормози, но домашните проблеми пренасяте и в тази седмица. Нещо там ви спъва да ги разрешите докрай. Замислете се.

 

 

 

 

Близнаци - 20.05 - 20.06 - Аз мисля!Bliznaci1

 

Положителни черти - наблюдателност, изобретателност

Отрицателни черти - разпиляност, противоречивост

 

елемент - въздух

планета - Меркурий

ден - сряда, число - 5

 

 

 

Ще се концентрирате само и единствено върху себе си. Търсите на кого да облегнете рамо, да се оплачете. Твърде много ще говорите за своите си проблеми и нито ще слушате, нито ще изслушвате останалите. Широко скроени хора сте и вместо да натрапвате мнението и идеите си, които в момента са доста объркани дори за вас самите, препоръчвам да изслушате обкръжението си. Натрапчивите мисли, че правото е единствено ваше, няма да ви напуснат цяла седмица.

 

 

 

rak1Рак - 21.06 - 21.07 - Аз чувствам!

 

Положителни черти - жертвоготовност, деликатност

Отрицателни черти - мнителност, обидчивост

 

елемент - вода

планета - Луна

ден - понеделник, число - 2

 

 

 

Тази седмица посетете фризьора си, масажиста си, зъболекаря си. Правете всякакви неща за подобряване на самочувствието си. Време ще се намери, а работата няма да изостане - напротив, когато презаредите, с лекота ще отхвърляте задачките. Здравето ви се подобрява благодарение на вътрешния ви тонус. В романтичен план таите надежди, които може и да се изпълнят.

 

 

Лъв - 22.07 - 22.08 - Аз ще бъда!lyv1

 

Положителни черти - щедрост, отговорност

Отрицателни черти - самонадеяност, повърхностност

 

елемент - огън

планета - Слънце

ден - неделя, число - 1

 

 

 

Лъвовете ще учат и ще подобрят атмосферата около себе си. Бъркотиите ще изчезнат. Щедростта и великодушието ще са ви приоритети. Приключете всичко изостанало. Не се замисляйте, подписвайте, мотивирайте хората около вас. Не отказвайте на никого, за да не ви върви на откази месец напред. Добро време за начало на нови запознанства, които ще се окажат доста перспективни.

 

 

 

deva1Дева - 23.08 - 22.09 - Аз анализирам!

 

Положителни черти - трудолюбивост, преданост

Отрицателни черти - дребнавост, критичност

 

елемент - Земя

планета - Меркурий

ден - сряда, число - 3

 

 

 

Ще бъдете тествани от високопоставени хора. Това да не ви обижда, а да ви мобилизира. Вашата компетентност ще бъде поставена под съмнение, така че време е да извадите козовете от ръкава. Имате идеи, нововъведения за които не говорите от смущение и от недостатъчно самочувствие. Време е да ги представите. Аудиторията ще ви подкрепи и теста ще завърши. У дома, нека мъдростта говори.

 

 

 

Везни - 23.09 - 22.10 - Аз уравновесявам!Vezni1

 

Положителни черти - проницателност, обаятелност

Отрицателни черти - нерешителност, суетност

 

елемент - въздух

планета - Венера

ден - петък, число - 6

 

 

Седмицата ви е на придобивки. Ще увеличите доходите си неочаквано и за вас самите. Известен смут ще се наблюдава у околните по този повод, но не обръщайте внимание. Похарчете новопридобитото с удоволствие. Дълго се въздържахте, но ето, че награда все пак има. Нереални идеи ви се предлагат от колеги и партньори, не приемайте. Достатъчно е да реализирате своите, които са с висок творчески заряд и ще отключат завистта, но това е част от играта.

 

 

 

Skorpion1Скорпион - 23.10 - 21.11 - Аз искам!

 

Положителни черти - сърдечност, темпераментност

Отрицателни черти - властолюбивост, отмъстителност

 

елемент - вода

планета - Плутон, Марс

ден - вторник, число - 7

 

 

Тенденците от предходната седмица продължават при вас. Лошото е, че сте на ръба вече. Изпадате в състояния, които вредят на околните. Подозрителни и недоверчиви, усложнявате остановката. Склонността ви към хипохондрия излиза на преден план и това съвсем ви прави мнителни. Търсете хармонията при семейството.

 

 

 

 

Стрелец - 22.11 - 21.12 - Аз виждам!Strelec1

 

Положителни черти - откровеност, храброст

Отрицателни черти - нетърпеливост, праволинейност

 

елемент - огън

планета - Юпитер

ден - четвъртък, число - 3

 

 

Боледувате и душевно, и физически. Профилактирайте организма си докато е време. Сатурновата дупка ви изсмуква нацяло и ако и се поддадете много трудно ще е възстановяването. Пазете се от всякакви вирусни инфекции. Ако можете, вземете си отпуск и се уединете. За главоболието потърсете квалифициран специалист.

 

 

kozirog1Козирог - 22.12 - 20.01 - Аз съм способен!

 

Положителни черти - разумност, целеустременост

Отрицателни черти - консервативност, непреклонност

 

елемент - Земя

планета - Сатурн

ден - събота, число - 3

 

 

 

Пасивност е думата, която ще е начало на всеки ваш ден. Избягвате хората, криете се даже и от себе си. Инатът ви вреди, за това и не споделяте. Намерете близък с когото да поговорите. Отворете душата си и излейте чувства и емоции. Капсуловането ще ви донесе депресии, които ще ви вкарат в Сатурнова дупка много рано. Очистете лошата енергия по себе си.

 

 

 

Водолей - 21.01 - 19.02 - Аз знам!vodolei1

 

Положителни черти - любвеобилност, оригиналност

Отрицателни черти - екстравагантност, нетактичност

 

елемент - въздух

планета - Уран

ден - събота, число - 4

 

 

Заетостта в офиса ще ви пречи на домашния живот. На върха сте емоционално и физически. Разгръщането при вас продължава и от тук следва заседяване до по-късно в офиса. Семейните водолей да обърнат внимание на децата си и да помогнат в дребните им на пръв поглед проблеми. Несемейните де не се впускат в аванюри преди добре да са опознали човека. С две думи - навсякъде трябва да огреете.

 

 

Ribi2Риби - 20.02 - 20.03 - Аз вярвам!

 

Положителни черти - безкористност, гъвкавост

Отрицателни черти - непрактичност, нереалност

 

елемент - вода

планета - Нептун

ден - четвъртък, число - 3

 

 

Всички с проблемите си изведнъж ще се появят при вас. Едни ще си искат дълговете, други ще ви напомнят, че им дължите услуга. Изтощителни дни ви чакат в емоционален план. Ако не сте финансови стабилни, проблем ще изскочи и от там. Не подписвайте документи и счетоводни книжа. Главата ви е другаде и риска да се обърка нещо е твърде голям. У дома се въздържайте от срещи със съседи и роднини, за де не избухне словесна битка, която трудно ще оправите.