astrology2

astrology2

Овни: Ще посрещате нечакани гости

Меркурий в Рак обаче ще изостри чувствителността ви. Не бъдете егоцентрици. Изчаквайте и премисляйте преди да се изкажете, по какъвто и да е повод. Вземането на решения ще става на база минали преживявания. На тези, на които им предстоят изпити, паметта им ще е завидна.

 

 

 

Какво ви очаква през седмицата 3-9.06, според астроложката Джована.

                                               

 

 

Овен - 21.03-19.04-Аз съм!oven

елемент - огън

планета – Марс

ден – вторник, число - 7

 

 

 

Овни, ще посрещате и изпращате неочаквани гости. Няма да ви е по вкуса, нито ще имате търпение да ги изслушвате, но няма никакъв начин да ги избегнете. Ще оставят енергия след себе си, която задължително трябва да изчистите, за да не се натрупа у вас под формата на главоболие или болки в ставите.

 

 

СЪВЕТ - За съжаление ще разкриете някаква лъжа.

 

 

 

telecТелец - 20.04-19.05-Аз притежавам!

елемент - Земя

планета - Венера

ден - петък, число - 5

 

 

 

Телци, още от понеделник ще започнат важни разговори. Свикнали сте с това, но този път не вземайте прибързани решения и не откликвайте на всяка молба. Сдържайте и чувствата си, особено на работната място. Помнете, че не сте колос.

 

 

СЪВЕТ - Внимавайте с домашни животни. Възможни са алергии.

 

 

 

Близнаци - 20.05-20.06 - Аз мисля!bliznaci

елемент - въздух

планета - Меркурий

ден - сряда, число - 5

 

 

 

Близнаци, всяко събитие ще ви носи знак. Всичко, което прочетете, чуете или си спомните ще ви носи успешни послания тези дни. Не пътувайте обаче на далечни разстояния. Ако го направите, ще изскачат непредвидени проблеми. Няма да са по ваша вина, но отговорността ще трябва да понесете вие.

 

 

СЪВЕТ - Съботата се очертава любовна.

 

 

 

rakРак - 21.06-21.07-Аз чувствам!

елемент - вода

планета - Луна

ден - понеделник, число - 2

 

 

 

Раци, може да се изпълнят много ваши желания, но и вие се понапънете малко, дайте от себе си. Не действайте като консуматори, а с дипломация и е твърде е вероятно да се изкачите по служебната стълбица. Има тенденция и за финансови придобивки.

 

 

 

СЪВЕТ - Ценната информация, до която ще се доберете нека бъде вашият коз.

 

 

Лъв - 22.07-22.08 - Аз ще бъда!luv

елемент - огън

планета - Слънце

ден - неделя, число - 1

 

 

 

Лъвове, възможни са промени във финансовото или в социалното ви положение. Дните са конфликтни. Не вярвайте на лъжливи обещания и ласкателства. Подлагайте на съмнения всичко и всички. Има много клюки около вас. Гледайте да се опазите.

 

 

СЪВЕТ - В никакъв случай ни позволявайте да ви се ограничава личната свобода.

 

 

 

devaДева - 23.08-22.09 - Аз анализирам!

елемент - Земя

планета - Меркурий

ден - сряда, число - 3

 

 

 

Деви, периодът ви е на изчакване. Доста сте стресирани напоследък, а сега и с Меркурий в Рак ставате чувствителни, обидчиви. Не прибързвайте в нищо. Работата, която отхвърлихте през май ще дава резултати сега. Не се месете и не сменяйте мнението си.

 

 

СЪВЕТ - Работата също не сменяйте тези дни. Ако го направите ще изгубите и тази, която имате.

 

 

 

Везни - 23.09-22.10 - Аз уравновесявам!vezni

елемент - въздух

планета - Венера

ден - петък, число - 6

 

 

 

Везни, още от понеделник се съсредоточете в малките на пръв поглед неща. Има вероятност от грешки. От средата на седмицата нататък ще сте по-мобилизирани. Обърнете внимание на кръвното и главата. Пазете се от жена, която може да ви въвлече в интриги.

 

 

СЪВЕТ - Не пътувайте и не шофирайте. Разсеяни сте.

 

 

 

skorpionСкорпион - 23.10-21.11 - Аз искам!

елемент - вода

планета - Плутон, Марс

ден - вторник, число - 7

 

 

 

Скорпиони, взаимоотношенията с любимия човек се влошават. За съжаление може да се стигне до раздяла. Плутон ви изгаря, Ракът ви прави мнителни. Бъдете сдържани, защото нещата ще зависят от вас, от вашите козове, стига гледната ви точка да не е негативна. Не обещавайте неща, които няма да изпълните и ще влошите още повече и без това деликатното положение.

 

 

СЪВЕТ - Пазете се от нараняване, най вече главата.

 

 

 

Стрелец - 22.11-21.12 - Аз виждам!strelec

елемент - огън

планета - Юпитер

ден - четвъртък, число - 3

 

 

 

Стреци, миналото отново ще напомни за себе си тези дни. Срещи с позабравени хора ще ви върнат оптимизма в подходящия момент. В работата обаче отложените във времетето дела ще изскачат непрекъснато. Не е изключено да работите и извън работно време, за да изчистите нещата. Помнете, това ви е кармичен дълг да не отлагате.

 

 

СЪВЕТ - Търсете покой, за да съхраните душевността си.

 

 

 

Козирог - 22.12-20.01 - Аз съм способен!kozirog

елемент - Земя

планета - Сатурн

ден - събота, число - 3

 

 

 

Козирози, материални хора сте, но в добрия смисъл. Ето ви и новина - дните ви са за забогатяване. Парите ще се стичат към вас. Това е следствие от голямата Луна от миналата седмица. Не се хвалете обаче, особено в службата. Знайте, че късмета идва и си отива, а недоброжелателите ви това и чакат.

 

 

СЪВЕТ - Бъдете бдителни към жилището си. Затваряйте прозорци и врати, когато сте извън него.

 

 

 

vodoleiВодолей - 21.01-19.02 - Аз знам!

елемент - въздух

планета - Уран

ден - събота, число - 4

 

 

 

Водолеи, ще ви се иска да промените живота си, даже да го преобърнете. Дано направите правилния избор. Звездите ви помагат, но вие трудно ще подреждате приоритетите си. Имате много енергия, активни сте и ако правилно насочите и мисълта си, промените ще настъпят.

 

 

СЪВЕТ - Пазете си главата. Не се излагайте на  слънце.

 

 

 

Риби - 20.02-20.03 - Аз вярвам!ribi

елемент - вода

планета - Нептун

ден - четвъртък, число - 3

 

 

 

Риби, ще ви обземе неспокойствие и проблеми в общуването въобще. Както си ви беше кротко и спокойно, изведнъж всичко ще се обърне наопаки. Близките ви ще ви упрекват, ще искат внимание, а това ще е невъзможно. Всячески ще ви се нарушава личното пространство и ще ви се ограничава свободата. Може да бъдете обвинени във всичко.

 

 

СЪВЕТ - Цялата тази суета ще рефлектира върху здравето ви. Единственото, което можете да направите е да се усамотите, докато бурята премине.