Hor2015

Hor2015

Овни - внимавайте, ще бъдете лъгани

минали задачи, но не се захващайте с нови. Не си струва да хабите енергия за дребни неща. За големите проекти не е дошло време. Пазете се от вируси и обърнете внимание на белите дробове. Идеално време да си починете от всякакви ангажименти. Борбата за място под слънцето при Раците ще продължава. Отново ще ви се налага да се доказвате на работното място и у дома. Даже и да не ви се получава, опасявам се, че няма да отстъпите. Нервната система може да имитира сърдечно-съдови крампи. Наситен със събития юли ще радва Лъвовете. Не се самозабравяйте обаче, а стиковайте делата си. Има известна неразбория в заетостта ви и е време да я подредите. В никакъв случай не изпадайте в ленност. Избягвайте физическо натоварване. Възможни са проблеми кръст и гръбначен стълб. Много събития ще имат Девите и те ще бъдат главните герои. Промени ще има, за ваше добро е. Всички планове ще ви бъдат изпълнени, стига да не надхвърлят възможностите ви. Уязвими са бъбреците. Повече течности и движение са препоръчителни. Напрежението при Везните ще продължи. И в личен, и в професионален план ще се налага да правите избор. В ситуации под преса задължително разглеждайте детайлно всеки вариант преди да вземете окончателно решение. Това ще се отрази на отделителната система. Препоръчвам менюто ви да е предимно от плодове и зеленчуци. Скорпион - ако не гледате в чуждата чиния и ако не проявявате излишно любопитство, месецът ще мине без напрежение. Работете колективно и използвайте чуждия потенциал. Здравето ви е стабилно. Моментът е подходящ за отказване от вредни навици. Стрелците няма да усетят как ще мине времето. В края на месеца ще имат доста работа с далечни или чуждестранни партньори. През останалото време ще почиват някои ще пътешестват. Алергичните прояви и проблемите с кожата идват от затруднената работа на бъбреците. Козирозите ще действат на няколко фронта едновременно. Стари, недовършени неща ще се преплитат с нови запознанства и ангажименти. Тичането ще бъде голямо и то в името на кариерата. Пазете енергията си. Препоръчвам ви повече сън. Общата отпадналост може да провокира болежки. Плановете на Водолеите може да се провалят в последния момент. Планирана работа или почивка може да бъде заместена с лични дела. На работното място ще срещат неразбиране, възможна е и загуба на документи. Към края на месеца Венера ще им помогне да се избавят от проблемите. Бъбреци и черен дроб трябва да изчистят с диетичен режим на хранене. Ако Рибите са решителни, ще им се даде кардинална промяна и в личен, и в делови план. Ще изпитват страхове от новото, но съдбата им прави подарък и ако не го приемат, есента ще се върнат в изходна позиция. Здравето е стабилно. Периодът е подходящ за козметични процедури.

 

 

 

 

 

 

Вижте, какво ви очаква в периода 20-26.07, според астроложката Джована.

 

 

 

 

 

 

Овен - 21.03 - 19.04 - Аз съм!Oven_2015

 

Положителни черти - чистосърдечност, енергичност

Отрицателни черти - импулсивност, егоцентричност

 

елемент - огън

планета – Марс

ден – вторник, число – 7, 12

 

 

 

Податливи на всичко тази седмица, Овните ще се оставят да бъдат лъгани или най-малкото подвеждани. Ще повярват на всяка измислица, която чуват по свой адрес. Настроението е понижено. Плутон ще налива тъжни мисли. Незабележими ще останат искрените хора за очите им. У дома тенденцията е пред изригване пред близки и роднини.

 

 

 

 

Telec_2015Телец - 20.04 - 19.05 - Аз притежавам!

 

Положителни черти - търпеливост, решителност

Отрицателни черти - инатливост, примитивност

 

елемент - Земя

планета - Венера

ден - петък, число – 5, 15

 

 

 

Още по-силна седмица да очакват Телците. Неузнаваеми сте - борбени, целеустремени, усмихнати, талантливи. Предстоят ви изяви в обществен план, където ще блеснете с оригинални идеи. Финансовото им измерение ще е оскъдно, но затова пък си връщате позициите. В личен план - някакъв ремонт или покупка ще ви зарадва.

 

 

Близнаци - 20.05 - 20.06 - Аз мисля!Bliznaci_2015

 

Положителни черти - наблюдателност, изобретателност

Отрицателни черти - разпиляност, противоречивост

 

елемент - въздух

планета - Меркурий

ден - сряда, число – 5, 13

 

 

 

Слизате на земята Близнаци и реалността, която виждате не ви е по вкуса. Дамите страдат от липса на внимание, мъжете - от много ангажименти без финансово покритие. Раздразнителни сте и “сечете“ с думи. Бъдете по-меки поне с приятели, роднини. Вероятността да ги обидите е голяма и трудно ще ви бъде простено. Спазвайте етикета и йерархията в поведението си.

 

 

 

Rak_2015Рак - 21.06 - 21.07 - Аз чувствам!

 

Положителни черти - жертвоготовност, деликатност

Отрицателни черти - мнителност, обидчивост

 

елемент - вода

планета - Луна

ден - понеделник, число – 2, 20

 

 

Като че ли се обграждате или с празни, или с недобронамерени хора. Инстинктът ви да помагате този път ще ви изневери. Обкръжението ви има нужда от вас, но тази седмица няма какво да им дадете. Оттеглят се от вас, не изключвам и злословия по ваш адрес. Постарайте се да намерите хора и в личен, и в бизнес план с възпитание и обноски, за да изчезне чувството на оскърбление.

 

 

Лъв - 22.07 - 22.08 - Аз ще бъда!Lyv_2015

 

Положителни черти - щедрост, отговорност

Отрицателни черти - самонадеяност, повърхностност

 

елемент - огън

планета - Слънце

ден - неделя, число – 1, 19

 

 

 

Дългоочаквани приходи ще зарадват Лъвовете. Опасявам се обаче, че щедростта ви ще надделее и за вас нищо няма да остане. Някои се отправят в отпуск, други просто спират да работят. Миговете щастие ще продължат цялата седмица. В личен план много флиртове ще повдигат самочувствието ви. Пазете се единствено от прекомерна употреба на стимулиращи напитки.

 

 

Deva_2015Дева - 23.08 - 22.09 - Аз анализирам!

 

Положителни черти - трудолюбивост, преданост

Отрицателни черти - дребнавост, критичност

 

елемент - Земя

планета - Меркурий

ден - сряда, число – 3,14

 

 

Отхвърляте ангажиментите с лекота. В общ план работната седмица е без изненади. В личен обаче, здравето ви не е наред. Не обръщате внимание на ниския тонус напоследък, нито на умората. Препоръчвам ви профилактично да се заемете с общото си състояние, а не да се самолекувате. По най-бързия начин трябва да промените начина си на живот, защото следващия месец ще бъде късно.

 

 

Везни - 23.09 - 22.10 - Аз уравновесявам!Vezni_2015

 

Положителни черти - проницателност, обаятелност

Отрицателни черти - нерешителност, суетност

 

елемент - въздух

планета - Венера

ден - петък, число – 6, 16

 

 

Седмицата ви е на семейството, на близките и на техните изисквания спрямо вас. Благодарение на високата мобилизация, а и на гениалните идеи, които ви хрумват ще успеете с всичко, даже и ще запазите финансовата си стабилност. Опитват да ви налагат мнения, не слушайте никого. Вътрешно сте невероятно подредени и ако се подвоумите дори за миг, резултатът ще е наполовина.

 

 

 

Skorpion_2015Скорпион - 23.10 - 21.11 - Аз искам!

 

Положителни черти - сърдечност, темпераментност

Отрицателни черти - властолюбивост, отмъстителност

 

елемент - вода

планета - Плутон, Марс

ден - вторник, число – 7, 21

 

 

И Скорпионите ще ги вълнуват домашни дела. Семейните ще имат доста отговорности спрямо деца или по-млади роднини. Тичането няма да ви помогне. Обмисляйте предварително и стиковайте. Ще се налага да сте десет в едно на моменти. Необвързаните да очакват претенции от приятели или колеги. Ако сте на висок пост, не е време да актуализирате възнагражденията на служителите си.

 

 

Стрелец - 22.11 - 21.12 - Аз виждам!Strelec_2015

 

Положителни черти - откровеност, храброст

Отрицателни черти - нетърпеливост, праволинейност

 

елемент - огън

планета - Юпитер

ден - четвъртък, число – 3, 23

 

 

Стрелците са на любовна и ваканционна вълна. Самотните ще срещнат любовта. Ще ги вълнуват непознати до сега чувства. Някои ще бъдат поставени пред избор, който ще е непосилен към момента. Любовни опиянения ще ги тласкат към поведение напълно непознато дори за самите тях. Бъдете искрени. Признавайте чувствата си открито и тогава и вие ще чуете признания.

 

 

Kozirog_2015Козирог - 22.12 - 20.01 - Аз съм способен!

 

Положителни черти - разумност, целеустременост

Отрицателни черти - консервативност, непреклонност

 

елемент - Земя

планета - Сатурн

ден - събота, число – 3, 25

 

 

 

Изпитания на съдбата да очакват Козирозите. Промени има, за едни добри, за други не толкова. Едно е сигурно - ще излезете от този период доста по-силни, отколкото сте всъщност и доста по-мъдри, отколкото си мислите. Ще ви се даде избор - направете го и не отстъпвайте от него. Мобилизирайте се, за да успеете да прескочите и тези препятствия.

 

 

 

Водолей - 21.01 - 19.02 - Аз знам!Vodoley_2015

 

Положителни черти - любвеобилност, оригиналност

Отрицателни черти - екстравагантност, нетактичност

 

елемент - въздух

планета - Уран

ден - събота, число – 4, 17

 

 

 

Водолеите ще се улавят, че все повече имат нужда от усамотение и изолация. Това да не ви плаши. Трябва да презаредите някак. Предизвиквате недоумението на околните, но действате правилно. Тези с асцендент или Водолейска Луна ще заменят шумните компании с тихи вечери. Семейните имат домашни задължения, които още не са приключили. Самотните ще творят - ще пишат, ще рисуват.

 

 

 

Ribi_2015Риби - 20.02 - 20.03 - Аз вярвам!

 

Положителни черти - безкористност, гъвкавост

Отрицателни черти - непрактичност, нереалност

 

елемент - вода

планета - Нептун

ден - четвъртък, число – 3, 18

 

 

Изострят се отношенията ви със съседи. Бъдете особено внимателни и избягвайте на всяка цена конфликта. Налага се да отстъпите, за да не се окажете без вина виновни. У дома отношенията също се обтягат. Мисълта за преместване или ремонт не ви напуска, но не ви съветвам да го правите. Не изключвам провалени пътувания или предварително резервирани почивки.