Hor4

Hor4

Овните ще срещнат сродна душа, за Близнаците - хубава седмица

Контролирайте поведението си, изказванията си. След ретроградността на Венера и Меркурий, Марс може да повлияе пагубно при тези, които все още са в депресивни състояния, отчаяния и самосъжаления. Най-засегнати от промените ще са кардиналните знаци - Овен, Рак, Козирог и разбира се Везни. Ретрограден Марс във Везни не се чувства комфортно, по-скоро е бунтар. Съветът ми е да се оттеглим от сцената, да вложим много повече такт и дипломатичност в партньорството. Да запазим добрия тон, колкото и да ни се иска да сменим статуквото, да счупим всичко старо и морално остаряло. Избягвайте шумни компании или там, където има голямо струпване на хора. Венера е балансирана, но Марс ще налива доста масло в огъня, искайки да я превърне в същински Овен.

 

 

 

Обща прогноза за месеца

 

 

Овните да не прекаляват с ентусиазма и да помнят - всичко с мярка. Звездите ще окуражават Телците, само ако следват посоката си и не се откланят от нея. Близнаците да обърнат внимание на това, какво имат като ресурс и да работят върху подобряването му, а не да го търсят навън, като призрак. Раците ще попадат в заплетени, тъпи ситуации. Помнете - няма случайности. Така ще е, докато спрете да бързате незнайно за къде. Лъвовете ги очакват всякакви изненади, които обаче по никакъв начин няма да повлияят на живота им. Девите ще вземат крайни решения, което ще е странно, но пък е наложително. Везните ще осъзнават нуждата от промяна, но решението каква да е тя, няма да бъде взето. Скорпионите да не бързат да изпреварват събитията. Да се пазят от разсеяност и разпиляност. Много динамика очаква Стрелците, което ще се отрази, както на душевното им спокойствие, така и на външното им поведение. Козирозите ще са доста уверени в силите си и ще напредват с мисълта - сега или никога. На Водолеите ще се наложи да действат на няколко фронта, да бъдат на няколко места едновременно. Рибите отдавна чакат промени. Сега им се дават. Най-добре ще бъде да се захванат с учене на нещо ново.

 

 

 

 

 

Какво ви очаква в периода 24-30.03, според астроложката Джована.

 

 

 

 

 

 

Овен - 21.03 - 19.04 - Аз съм!oven

 

Положителни черти - чистосърдечност, енергичност

Отрицателни черти - импулсивност, егоцентричност

 

елемент - огън

планета – Марс

ден – вторник, число - 7

 

 

 

Овни, доста динамична ще е обстановката. Ще се налага да вземате решения и да разрешавате въпроси, които не са от вашата компетентност. Също така не изключвам да търсите помощ, което изобщо няма да е по вкуса ви и това съвсем ще ви обърква. Самотните Овни, ако си позволят да обичат и не си съставят дългосрочни планове в любовен аспект, ще срещнат сродна душа.

 

 

 

telecТелец - 20.04 - 19.05 - Аз притежавам!

 

Положителни черти - търпеливост, решителност

Отрицателни черти - инатливост, примитивност

 

елемент - Земя

планета - Венера

ден - петък, число - 5

 

 

 

 

Телци, пътуване ви предвещават звездите, с цел довършване на стари, отложени дела. Спорни и неразрешени проекти също ви напомнят, че е време да ги приключите. Всичко ще е успешно. В личен план, ако успеете да балансирате между фирмените отговорности и романтичните, шансът ще е на ваша страна. Съветвам ви да се въздържате от моделиране на половинката си.

 

 

 

Близнаци - 20.05 - 20.06 - Аз мисля!bliznaci

 

Положителни черти - наблюдателност, изобретателност

Отрицателни черти - разпиляност, противоречивост

 

елемент - въздух

планета - Меркурий

ден - сряда, число - 5

 

 

 

 

Близнаци, очертава се много хубава седмица за вас! При вас също се очертава пътуване, но целта е шопинг и удоволствие. Смяната на гардероба ще ви зареди положително за дни напред. В работен план, ако действайте само с интуицията си, ще разрешите всякакви въпроси. В нищо не прибързвайте. На сродна душа или на любовта може да се натъкнете, посещавайки кино, изложба, концерт.

 

 

 

 

rakРак - 21.06 - 21.07 - Аз чувствам!

 

Положителни черти - жертвоготовност, деликатност

Отрицателни черти - мнителност, обидчивост

 

елемент - вода

планета - Луна

ден - понеделник, число - 2

 

 

 

Раци, всеки ще иска от вас: ръководството задължения, с които трудно ще се справите, у дома –пари или нещо да купувате. Не влизайте в спорове. Безмислено е. По-добре намерете нестандартни подходи да се справите със ситуацията или поне да мине по-безболезнено. Проявете повече душевност и сърдечност от всеки друг път.

 

 

Лъв - 22.07 - 22.08 - Аз ще бъда!luv

 

Положителни черти - щедрост, отговорност

Отрицателни черти - самонадеяност, повърхностност

 

елемент - огън

планета - Слънце

ден - неделя, число - 1

 

 

 

Лъвове, тези от вас, които са си планирали отпуск, съветвам да я отложат. Ще ви занимават с досадни неща и няма да успеете да починете. Работа или проект, по който сте работили в миналото, сега ще бъде разгледан и ще ви бъде заплатено за него. Това ви ощастливява неочаквано. В личен план по-скоро ще сте скептични, отколкото даващи.

 

 

 

devaДева - 23.08 - 22.09 - Аз анализирам!

 

Положителни черти - трудолюбивост, преданост

Отрицателни черти - дребнавост, критичност

 

елемент - Земя

планета - Меркурий

ден - сряда, число - 3

 

 

 

Деви, доста от времето ще посветите на близките си. Напоследък наистина ги игнорирахте, но сега ви се приисква да сте заедно, да споделяте. В любовен аспект на самотните Деви предстои трансформация. Или луда любов, или бурна раздяла. В работен план ще е спокойно, ако не се месите в делата на началници или подчинени. Има вероятност да ви възложат изпълнението на нов проект.

 

 

 

 

Везни - 23.09 - 22.10 - Аз уравновесявам!vezni

 

Положителни черти - проницателност, обаятелност

Отрицателни черти - нерешителност, суетност

 

елемент - въздух

планета - Венера

ден - петък, число - 6

 

 

Везни, се наложи да поработите повече от всякога. Предстои ви договаряне със задгранични партньори или много дълга кореспонденция с тях. Ако сте настоятелни, но не и агресивни, резултатите ще са повече от очакваното и възнаграждението ще е добро. Везните са кокетни, флиртовете не им са чужди, но тази седмица при самотните Везни нищо ново няма на хоризонта. По-скоро Марс ви дава ограничение.

 

 

 

 

skorpionСкорпион - 23.10 - 21.11 - Аз искам!

 

Положителни черти - сърдечност, темпераментност

Отрицателни черти - властолюбивост, отмъстителност

 

елемент - вода

планета - Плутон, Марс

ден - вторник, число - 7

 

 

 

Скорпиони, на тези от вас, които са решили да почиват им се дава пълноценна и дълго чакана почивка. Ще се насладите на всеки миг от дълго време насам. Тези, които ще работят ще внедряват някакви новости на работното място. Съветвам ви да подхождате психологически, а не технически, защото работата ще касае хора, а не машини. Самотните Скорпиони да въздържат импулсивността в романтиката и да си дадат сметка - какво точно искат.

 

 

Стрелец - 22.11 - 21.12 - Аз виждам!strelec

 

Положителни черти - откровеност, храброст

Отрицателни черти - нетърпеливост, праволинейност

 

елемент - огън

планета - Юпитер

ден - четвъртък, число - 3

 

 

Стрелци, съветвам при всеки удобен случай да излизат на открито, на въздух, защото здравето им е застрашено. Ако се разтушвате правилно, разговорите в офиса ще са на висота и проектите ви ще вървят. Непредвидени съвещания и оперативки, също се задават, но Юпитер ще ви даде достатъчно ораторски способности. В личен план за съжаление очаквайте намеса от трети човек във връзката ви и кавга по този въпрос.

 

 

 

 

kozirogКозирог - 22.12 - 20.01 - Аз съм способен!

 

Положителни черти - разумност, целеустременост

Отрицателни черти - консервативност, непреклонност

 

елемент - Земя

планета - Сатурн

ден - събота, число - 3

 

 

 

Козирози, при вас ще има раздразнение от обкръжаващите ви. Ще ви се струва, че хората около вас се мотаят, като мухи без глави, а изказът им елементарен. Нервността няма да ви е от полза - никак даже. По-скоро се опитайте да извлечете ползата от такива хора. Може би са ви дадени, за да ви научат на повече толерантност. Свободното време посветете на хобито си, а не в приятелски компании. В любовен план препоръчвам повече такт и зачитане на чуждото мнение.

 

 

 

Водолей - 21.01 - 19.02 - Аз знам!vodolei

 

Положителни черти - любвеобилност, оригиналност

Отрицателни черти - екстравагантност, нетактичност

 

елемент - въздух

планета - Уран

ден - събота, число - 4

 

 

Водолеи, задават се относително спокойни дни. В работата не се очартават чужди намеси, в личен план ви се дава почивка и то пълноценна. Хубаво е да посетите вече познати за вас места и да релаксирате. Новите и непроучени дестинации ще ви изненадат неприятно. В личен план самотните Водолеи ще бъдат настоятелно търсени. Това естествено ще ви уплаши, ще се отдръпнете, но постепенно ще се отпуснете и всичко ще се нареди.

 

 

 

ribiРиби - 20.02 - 20.03 - Аз вярвам!

 

Положителни черти - безкористност, гъвкавост

Отрицателни черти - непрактичност, нереалност

 

елемент - вода

планета - Нептун

ден - четвъртък, число - 3

 

 

Риби, лочакват ви сложни и заплетени ситуации на работното място. Ще се наложи да се срещате и да се договаряте с хора, с които сте били в обтегнати отношения и сега съдбата изисква от вас точно вие да изгладите старите вражди. Това ви напряга, но е за добро. От тези разговори ще зависи бъдещата ви заплата. В личен план самотните Риби по-скоро ще премислят струва ли си да се впускат в приключения или не.