Иван Георгиев е на година и четири месеца

Иван Георгиев е на година и четири месеца

Първи участник от Пловдив в конкурса на "Черноморие" - "Бебе под елхата". Той се казва Иван Георгиев и е на 1 година и 4 месеца, а неговата празнична снимка ни изпрати баба му - Ренета Стоева.

Конкурсът за снимки на информационен сайт "Черноморие" - "Бебе под елхата" започна своето шесто поредно издание. Заради пандемията дълго обмисляхме дали да го проведем, но решихме, че той създава настроение и снимките, които ще получим ще предизвикат позитивни емоции у всички читатели.

В навечерието на празниците всеки запечатва с фотоапарата своето отроче. Ние Ви даваме шанс да направите повече хора съпричастни с вашите празнични снимки и да спечелите интересна награда. 

С конкурса предизвикваме всички родители, баби и дядовци, сродници на малчугани от Бургас, региона, страната и чужбина да изпратят снимки на своите деца, внуци, племенници. Условието е те да са позирали пред елхата по време на Коледните и Новогодишните празници. Кадрите сме убедени, че ще бъдат уникални, защото малчуганите не са като нас възрастните да позират изкуствено. Те реагират естествено и непринудено - както пред обектива, така и пред всеки поглед, без значение дали е на близки, или на непознати хора.

Условието за участие във фотоконкурса е децата да бъдат на възраст от новородени до 2 години.

Очакваме вашите снимки (любителски или професионални) на e-mail на сайта ни - [email protected] до 21-и януари 2021 година - Ден на родилната помощ. Снимките трябва да са придружени от двете имена на детето, неговата възраст, населеното място, където живее и имената на този, който изпраща снимките.

Трима от участниците ще получат награда. А победителите ще бъдат определени от екипа на сайт "Черноморие"!