Zodii2

Zodii2

Плутон обещава магнетизъм и късмет

романтичен план. Във всяка ситуация търсете компромис, изглаждайте взаимоотношения и предотвратявайте конфликти. В никакъв случай не смесвайте личните с професионалните чувства. След 20 ноември, всички да обърнат внимание на здравето си профилактично. Организмът е изтощен след трудният октомври и е добре да го закалите. Времето е идеално и за пътуване или планиране на такова.

 

 

 

 

Обща прогноза за месеца

 

 

 

 

 

 

Овните да не отправят лоши думи към когото и да било, защото ще се върнат като бумеранг към тях. На моменти ще губят енергия, като преливат от пусто в празно, затова да работят с предварителен график. Телци, дава ви се много силна интуиция и се надявам да я използвате за добро. Меркурий ще увеличи социалната ви активност, така че се подгответе за много разговори и обществени събития. Близнаците да не се усамотяват или да се опитват да бъдат лидери. Екипността е вашето през този месец. От вас идеите, реализацията от другите. Направите ли го - тогава ще станете лидери. За Раците дойде времето да се освободят от товар и пречки. Всичко, което е в застой и няма развитие, просто го изхвърлете. Анализирайте последните три месеца и ще се изненадате от резултата. Лъвове и проблеми, и радости, които ви се дават са за вашето израстване. Не бягайте от тях, а търсете иновативни начини за преодоляването им. Към съмненията, които ви обземат подхождайте философски. При Девите ще е доста интересно. Помнете, монетата има две страни. Един ден ще работите с пълна пара и няма да остане време за семейството, втори ден ще отделите на хобито си, но пък ще изостанете в службата. Думата за вас е баланс. Плутон ще сложи спирачка пред Везните. Не се безпокойте. Всичко, което не се получава сега, обезателно ще се получи в бъдеще. В този смисъл не хабете напразно енергия, а редувайте натоварването с почивка. Ако Скорпионите проявят търпение, Плутон ще ги възнагради. В противен случай, водата, която ще заври под огъня и ще стане вряла, ще залее първо тях. Имате много енергия, внимавайте да не прегреете. Също редувайте работа и емоции с почивка. Стрелци, самооценкта ви се повишава, самочувствието ви е завидно, но на моменти ще граничи с егоцентризъм. Вероянтостта да обидите и колеги, и домашните с поведението си е сто процентова. Внимателни бъдете около 15 ноември и не налагайте мнението си. Козирозите да продължават към върха, към който са тръгнали преди два месеца. Спокоен ще е за вас ноември. Ще изпитвате необходимост от учене, от повишаване квалификация. Не допускайте вмешателство на чуждо мнение. Нептун продължава да дава особена интуиция на Водолеите. Щастието е изписано на лицата им. Усещат промените, които са за тяхно добро. Юпитер обаче, ще ги направи леко саркастични в личен план и в разговорите с близки и роднини. Рибите ще се опитват да прехвърлят ангажиментите си върху другите. Ще търсят всякакви оправдания за несвършена работа. Сменете подхода, за да не обидите обкръжението си. Даже и да не ви иска, направете го привидно на “уж“, че се интересувате от мнението им.

 

 

 

 

Вижте, какво ви очаква в периода 03.11-09.11, според астроложката Джована.

 

 

 

 

 

 

Овен - 21.03 - 19.04 - Аз съм!Oven2

 

Положителни черти - чистосърдечност, енергичност

Отрицателни черти - импулсивност, егоцентричност

 

елемент - огън

планета – Марс

ден – вторник, число - 7

 

 

 

 

Овни, всяка новост при вас няма да бъде случайна. Съобразявайте се с това, преди да пристъпите към всякакви решения. В семейството също предстоят изненади от партньора, но от хубави по-хубави. Внимавайте да не развалите всичко с един кос поглед. Грижите, които ви се полага да изпълнявате у дома не изоставяйте.

 

 

 

 

 

telec1Телец - 20.04 - 19.05 - Аз притежавам!

 

Положителни черти - търпеливост, решителност

Отрицателни черти - инатливост, примитивност

 

елемент - Земя

планета - Венера

ден - петък, число - 5

 

 

 

 

Телци, добри финансови новини ще ви зарадват. Ще се появят под форма на бонуси, премии или върнат заем. Това не означава да се отпускате. В работен план следва да очаквате напрегната дейност, която ще се заплете още повече, ако се консултирате с колеги. Работете самостоятелно. В никакъв случай не избързвайте в нищо.

 

 

 

 

Близнаци - 20.05 - 20.06 - Аз мисля!Bliznaci1

 

Положителни черти - наблюдателност, изобретателност

Отрицателни черти - разпиляност, противоречивост

 

елемент - въздух

планета - Меркурий

ден - сряда, число - 5

 

 

 

 

Близнаци, при вас е спокойно, но вие ще си го правите объркано. Планове за пътуване, ще се променят в последния момент по независещи от вас причини. Решавате, че всичко ви е ок, но защо си мислите, че плановете ви точно сега ще бъдат изпълнени. Роднините и те ще ще допринасят за обтягане на обстановката. Не се захващавайте с ел.уреди или с огън.

 

 

 

rak1Рак - 21.06 - 21.07 - Аз чувствам!

 

Положителни черти - жертвоготовност, деликатност

Отрицателни черти - мнителност, обидчивост

 

елемент - вода

планета - Луна

ден - понеделник, число - 2

 

 

 

Раците, изострената ви интуиция ще ви помага тези дни. Изпитвате желание да смените обстановката, местоработата. Имате зелен светофар. Подкрепа ще имате също от всякакви инстанции. Препоръчвам ви само да внимавате с харчовете. Периодът е за спестяване, а не за загуби. Сънищата ви ще бъдат предсказателни.

 

 

Лъв - 22.07 - 22.08 - Аз ще бъда!lyv1

 

Положителни черти - щедрост, отговорност

Отрицателни черти - самонадеяност, повърхностност

 

елемент - огън

планета - Слънце

ден - неделя, число - 1

 

 

 

Лъвове, ще размишляват, ще анализират. На моменти самосъжалението ще се окаже в повече. Няма обаче да изпаднете в дупката нацяло, обкръжението ви идва на помощ. Не изключвам в този ред на мисли да решите да смените местоработата си, даже местожителството. Изчакайте, не е времето. Бъдете около семейството си повечето време.

 

 

deva1Дева - 23.08 - 22.09 - Аз анализирам!

 

Положителни черти - трудолюбивост, преданост

Отрицателни черти - дребнавост, критичност

 

елемент - Земя

планета - Меркурий

ден - сряда, число - 3

 

 

 

Деви, устремени и засмени, така започвате работната седмица. Поизостанали и неразрешени неща са на ход, но вие сте заредени и с лекота ще отхвърляте задачките една по една. Това ще дава резултати не само в трудов, но и във финансов план. Удовлетворението ви ще е пълно в края на месеца. Идеите обаче, които идват от страна на колеги ще ви подразнят, в смисъл, че вие не сте се досетили преди тях.

 

 

 

Везни - 23.09 - 22.10 - Аз уравновесявам!Vezni1

 

Положителни черти - проницателност, обаятелност

Отрицателни черти - нерешителност, суетност

 

елемент - въздух

планета - Венера

ден - петък, число - 6

 

 

Везни, дълго бяхте на педал. Поотпуска се хватката, но умората си казва думата. Известна вялост и неангажираност ще се наблюдава при вас. Препоръчвам ви, ако имате възможност да си вземете малко отпуск. Не е задължително да пътувате, а просто да почивате, до като се мобилизирате. Имунитетът ви не е на ниво, така че вземете мерки.

 

 

Skorpion1Скорпион - 23.10 - 21.11 - Аз искам!

 

Положителни черти - сърдечност, темпераментност

Отрицателни черти - властолюбивост, отмъстителност

 

елемент - вода

планета - Плутон, Марс

ден - вторник, число - 7

 

 

 

Скорпиони, звездите ще ви подкрепят, с каквото и да се захванете. Голям успех очаква тези, които се занимават с ценни книжа или играят на борсата. Решителните стъпки, които предприемате ще ви носят дивиденти и в по-дългосрочен план. Не остъпвайте пред нищо и никого. В личен план е нужно преосмисляне на усложняващата се обстановка.

 

 

 

Стрелец - 22.11 - 21.12 - Аз виждам!Strelec1

 

Положителни черти - откровеност, храброст

Отрицателни черти - нетърпеливост, праволинейност

 

елемент - огън

планета - Юпитер

ден - четвъртък, число - 3

 

 

Стрелци, пазете се от всякакви рискове и хазарт. Препоръчвам ви седмицата да избягвате хората, по-скоро останете насаме със себе си и премислете. Обкръжението ви се бунтува, роднините също, но не е необходимо да вземате участие в каквито и да било спорове и настоявания от трета страна. Приятна новина ще допринесе до повишаване на самочувствието ви, а ако е свързана и с пътуване, съвсем ще ви оправи настроението.

 

 

kozirog1Козирог - 22.12 - 20.01 - Аз съм способен!

 

Положителни черти - разумност, целеустременост

Отрицателни черти - консервативност, непреклонност

 

елемент - Земя

планета - Сатурн

ден - събота, число - 3

 

 

 

Козирози, в служебен план ще има промени, които ще ви засегнат пряко. Участия в съвместни проекти ще ангажират времето ви, но финансови постъпления не очаквайте. По-скоро работата ще повиши имиджа ви. Нерешени проблеми ще напомнят за себе си, но хаосът, който е в личния ви живот ще е приоритет и задачките отново ще изостанат.

 

 

Водолей - 21.01 - 19.02 - Аз знам!vodolei1

 

Положителни черти - любвеобилност, оригиналност

Отрицателни черти - екстравагантност, нетактичност

 

елемент - въздух

планета - Уран

ден - събота, число - 4

 

 

Водолеи, обърнете внимание на финасите си. Противоречива  седмица се задава при вас. Не всичко ще се нарежда, според вашите очаквания. Бъдете настойчиви и инициативни. Обръщайте внимание на малките детайли, които ви убягват. Пазете се от кавги и травми. В семейството е спокойно, можете да споделите тревогите си и ще получите ценни съвети.

 

 

 

Ribi2Риби - 20.02 - 20.03 - Аз вярвам!

 

Положителни черти - безкористност, гъвкавост

Отрицателни черти - непрактичност, нереалност

 

елемент - вода

планета - Нептун

ден - четвъртък, число - 3

 

 

Риби, неочаквано хубава седмица за вас. В работата, като че ли сделките сами ще се сключват, проектите сами ще се завършват. Можем да обобщим, че излизате на друго, непознато за вас ниво. В личен план, изненадващо пристигат финансови постъпления, които съвсем допълват красивата картинка около вас.