F4

F4

Потапят Бургас в магията на огъня нова програма, която предизвика фурор в Сърбия и Германия и им спечели награди от фестивали в двете европейски страни.F4_1

В съботната вечер артистите ще ви пренесат в света на огъня и мистиката на открита сцена пред Пантеона. Програмата започва точно в 22.00 часа и включва танци с огнени ветрила, пой, горящи змии, батони, искрящи стикове и пироефекти.
Шествието на приказни герои тръгва в 17.30 ч. от площад "Атанас Сиреков" пред сградата на Община Бургас и ще завърши до Грамофона на улица "Алеко Богориди". В шествието ще се включат и безброй малчугани. Всички деца, които дойдат облечени като любим приказен герой, ще получат подаръци.
"F4" е създадена през 2007 г. За няколко години групата се разширява до 21 артисти, които представят уменията на групата в Дубай, Германия, Чехия.
В превод означава "Четири Бесни Огнени Фантазии". 25 април 2007 г. е знаменита дата за основателите на групата, отворили сърцата си към красотата и мистиката на огъня и неговото предизвикателство. На този ден четирима непознати се уговарят по интернет да се срещнат и да създадат "F4". Те дори не се познават, но групата е вече факт. След няколко тренировки следва и първото огнено шоу. Тази вечер те ще представят най-новия си проект в рамките на четвъртото издание на фестивала "Включи града".