Hororskop2

Hororskop2

През април Венера ще събира много двойки

чувствата си, разделените ще се съберат. Нептун в Риби ще подсилва творческия импулс и ще дарява с интуиция. Използвайте я и бързайте бавно. Не е време да влизате в конкурентни борби, а да бъдете гъвкаво-дипломатични. В началото на април Юпитер ще стане директен и ще опитва всячески да възобнови изостанала ни работа и да подреди мисълта ни, но по същото време ни очаква Лунно затъмнение, което ще напряга взаимоотношенията ни. У мнозина ще се наблюдава повишена емоционалност и възбудимост. Сатурн остава ретрограден и ту ни носи, ту ни връща уроците.

 

 

 

 

Обща прогноза за месеца

 

 

 

 

 

Овен - щом ще повеждате хората, задължително отчитайте интересите на другите, а не вашите. В личен план, хем нямате време за половинката, хем ревнувате. Телец - имате нужда от балансиране. Потърсете хора, които да ви помогнат, иначе ще се лутате цял месец. В романтичен план - среща със стар познат или бивш любовник може да даде старт на флирт. Близнаци - бързайте бавно и ще се окажете в центъра на събитията. Само не се главозамайвайте от комплименти, за да не объркате посоката. В романтичен план - прекалено много се съобразявате с чуждото мнение и оценката им за вас. Неуверени ще сте Раци и ще бъдете принудени да се съобразите с това, което имате. Всяко доказване на обратното ще ви носи негативни последици. В любовта бъдете наблюдателни, за да не се окаже, че избраникът ви има сто лица. Лъвове - очаквате повече, отколкото ви се полага. Работете върху поведението си. Контрол да е думата, която да ви води. Необвързаните ще са доста придирчиви, семейните - ще са взискателни към половинките си. Дева - може да се окажете на върха или обратно - в изходно положение. Не се отказвайте, почвайте отново и отново, докато резултатите ви задоволят. В личен план, семейните ще водят разговори с деца, а необвързаните търсят роман, колкото да не са самотни. Везни - правете това, което трябва, пък да става каквото ще. Не се замисляйте защо, отговор няма да намерите. За нова връзка не сте готови, по-скоро се опитайте да запазите старата. Семейните да съхранят отношенията у дома. Скорпион - благодарение на Нептун, месецът ще мине без изненади за вас. Ако се появят проблеми, ще се появят и хора, които да помагат. В любовен план ще се разбирате без думи, ще разговаряте на един език. Стрелец - три в едно ще бъдете Стрелци и орел, и рак, и щука. Не посягайте на чуждото, всичко, което кажете ще се използва срещу вас, не се опитвайте да избягате от отговорност. В личен план търсите идеалния партньор, а това автоматично ви остранява от играта. Козирог - Сатурн отново ви протяга ръка. Подпомага самочувствието ви на знаещ и можещ човек. Съмненията изчезват и вие действате решително. В личен план ще укрепите връзката си, благодарение на благоразумието си. Водолей - съдбата ще работи за вас, само преди да предприемете изказване, мислете. Всичко ще се нарежда без намеса от ваша страна, но във ваша полза. В личен план сте мълчаливи, срамежливи, но ставате притегателна сила за противоположния пол. Риби - бунтарите ще сте на месеца. Невъздържани във всичко. Ще се противопоставяте и в делови, и в личен план. Изведнъж ще се “събудите“ и ще осъзнаете, че са се възползвали от вас, че са ви подвеждали във важни начинания. Пазете репутацията си и си извлечете поука от ставащото.

 

 

 

 

Вижте, какво ви очаква в периода 30.03-05.04, според астроложката Джована.

 

 

 

 

 

 

Овен - 21.03 - 19.04 - Аз съм!Oven_2015

 

Положителни черти - чистосърдечност, енергичност

Отрицателни черти - импулсивност, егоцентричност

 

елемент - огън

планета – Марс

ден – вторник, число – 7, 12

 

 

 

Седмицата посветете на близките си доколкото е възможно. Дребни, неизгладени нещица, премълчани проблеми са все спънки е време да ги изчистите. Семейните да чуят претенциите на децата си, да се опитат да ги изслушат докрай. Свободните да боравят повече с жестове, подаръци, а не с думи. В работата действайте рутинно.

 

 

 

Telec_2015Телец - 20.04 - 19.05 - Аз притежавам!

 

Положителни черти - търпеливост, решителност

Отрицателни черти - инатливост, примитивност

 

елемент - Земя

планета - Венера

ден - петък, число – 5, 15

 

 

Разбирате, че с чар и обаяние можете да постигнете много повече отколкото с дела. Творческата ви нагласа и в работен, и в личен план ще работи за вас и за вашите успехи. Не изключвам и нови завоевания, както и нестандартни подходи в разрешаването на казуси. Ако вярвате в себе си и не обръщате внимание на коментарите, успехът ще е с вас.

 

 

 

 

Близнаци - 20.05 - 20.06 - Аз мисля!Bliznaci_2015

 

Положителни черти - наблюдателност, изобретателност

Отрицателни черти - разпиляност, противоречивост

 

елемент - въздух

планета - Меркурий

ден - сряда, число – 5, 13

 

 

 

 

Има дни, когато не се възприемате, не се харесвате. Седмицата ви е такава. Ту облеклото ще ви смущава, ту външния вид. Досещате се, че ще променяте нещо по себе си, ще коригирате. Каквото и да предприемете, удоволствието ще си остане само и единствено ваше. Важното е, че ще намерите спокойствието на духа, преобразявайки се.

 

 

 

Rak_2015Рак - 21.06 - 21.07 - Аз чувствам!

 

Положителни черти - жертвоготовност, деликатност

Отрицателни черти - мнителност, обидчивост

 

елемент - вода

планета - Луна

ден - понеделник, число – 2, 20

 

 

 

Луната ще ви поднесе подарък. Стари приятели ще се върнат в живота ви и ще ви накарат да преосмислите много неща. Подемът в работата си също ще дължите на тях. Самочувствието ви се подобрява, респективно настроението се покачва. Единствено ви смущава финансовата част и има защо. Не се впускайте в срещи по заведения, а ги правете у дома.

 

 

 

Лъв - 22.07 - 22.08 - Аз ще бъда!Lyv_2015

 

Положителни черти - щедрост, отговорност

Отрицателни черти - самонадеяност, повърхностност

 

елемент - огън

планета - Слънце

ден - неделя, число – 1, 19

 

 

Дали на работното място или на работна среща ще срещнете човек, който ще ви накара да повярвате, че любов от пръв поглед съществува. Дните ви ще се изпълват само от ехото от тази среща. От вас зависи ще продължите ли този роман или само ще поласкаете егото си.

 

 

 

Deva_2015Дева - 23.08 - 22.09 - Аз анализирам!

 

Положителни черти - трудолюбивост, преданост

Отрицателни черти - дребнавост, критичност

 

елемент - Земя

планета - Меркурий

ден - сряда, число – 3,14

 

 

Подгответе се за промени. Планираните задачи ще бъдат изместени от форсмажорни обстоятелства. Графикът ви ще се променя, според обстоятелствата. Колкото по-спокойно гледате на нещата, толкова по-добре ще се справите. По степен на засегнатост, по-уязвими ще са септемврийските Деви. Има и хубава новина - получавате пари.

 

 

 

Везни - 23.09 - 22.10 - Аз уравновесявам!Vezni_2015

 

Положителни черти - проницателност, обаятелност

Отрицателни черти - нерешителност, суетност

 

елемент - въздух

планета - Венера

ден - петък, число – 6, 16

 

 

Предстоят ви изяви в социален план. Притеснени сте от това. Вътрешното безпокойство може да премине в нервен пристъп. Изказът ви се губи, структурата на изреченията също. Ако имате сценарий или план, който да следвате, ще мине по-добре. Изказвайте се лаконично, за да бъдете разбрани. У дома пренасяте нервното напрежение и възникват спорове.

 

 

 

 

Skorpion_2015Скорпион - 23.10 - 21.11 - Аз искам!

 

Положителни черти - сърдечност, темпераментност

Отрицателни черти - властолюбивост, отмъстителност

 

елемент - вода

планета - Плутон, Марс

ден - вторник, число – 7, 21

 

 

 

Имате нужда от усамотение. За съжаление, звездите не ви обещават такъв комфорт. В офиса все някой ще се намери да ви досажда с претенциите си, у дома - неочаквани гости също няма да ви позволят миг почивка. Ставате иронично-заядливи, с което не си помагате, а нажежавате обстановката. За отпуск не мечтайте, имате много работа за вършене.

 

 

 

Стрелец - 22.11 - 21.12 - Аз виждам!Strelec_2015

 

Положителни черти - откровеност, храброст

Отрицателни черти - нетърпеливост, праволинейност

 

елемент - огън

планета - Юпитер

ден - четвъртък, число – 3, 23

 

 

Стрелците ще бъдат атакувани в личен план. Залитайки в друга посока, сега ще платите. Очакват отговор за поведението ви, което ви изнервя. Хармонията и доброто настроение ви напускат и ставате жлъчни. Овладейте се и се извинете, за да не загубите връзката си. На професионално ниво, признайте грешките си.

 

 

 

Kozirog_2015Козирог - 22.12 - 20.01 - Аз съм способен!

 

Положителни черти - разумност, целеустременост

Отрицателни черти - консервативност, непреклонност

 

елемент - Земя

планета - Сатурн

ден - събота, число – 3, 25

 

 

Не изключвам още от понеделник да изяснявате позициите си на работното място. Някаква неудовлетвореност има у вас, която ако изригне, ще настъпи погром. Необходимо е да сте “ледени“ и на външен вид и вътрешна нагласа. У дома, заемането с домакинство ще ви е от помощ, но ще направите точно обратното.

 

 

 

Водолей - 21.01 - 19.02 - Аз знам!Vodoley_2015

 

Положителни черти - любвеобилност, оригиналност

Отрицателни черти - екстравагантност, нетактичност

 

елемент - въздух

планета - Уран

ден - събота, число – 4, 17

 

 

 

Назряват дела и документи свързани с имущество - ваше, роднинско или фирмено. Внимавайте с документите, какво подписвате. Вглеждайте се в ситните шрифтове. При съмнение от ваша страна, потърсете оторизирана помощ. Всякакви планове за пътуване или за инвестиране отложете, за да не търпите загуби.

 

 

 

Ribi_2015Риби - 20.02 - 20.03 - Аз вярвам!

 

Положителни черти - безкористност, гъвкавост

Отрицателни черти - непрактичност, нереалност

 

елемент - вода

планета - Нептун

ден - четвъртък, число – 3, 18

 

 

 

Чувства като ревност, яд, гняв ще ви владеят цялата седмица. Подозрителни сте в романтичен план към половинката, яд ви е за постиженията на колегите ви, гневите се, че сте недооценени. Съветвам ви да работите с доказателства. Покажете уважение към колеги и домашни и тогава изисквайте същото от тях.