Hor2015-2

Hor2015-2

През юни Венера ще събира двойките емоционално

позитивни резултати. Можем да разчитаме на успех, ако всеки даде, ако всеки се раздаде. Кариерното развитие няма да се осъществи с щракването на пръсти. Множество от хората ще подработват на друго място, ще се заемат с допълнителна работа, за да си осигурят стабилност. В любовен план - Венера иска нов подход в романтично отношение и ще събира двойките емоционално, не физически. В здравословно отношение уязвими ще са жлъчка и черен дроб. Следва от менюто да се изхвърли всичко, което товари тези органи и забавя работата им. Меркурий остава ретрограден до 13 юни - Сатурн също ще ни подлага на изпитания и ще ни дава тежки уроци цяло лято.

 

 

 

 

Обща прогноза за месеца

 

 

 

 

 

Овен - заемете се с външния си вид. Коригирайте облекло и тегло, за да се харесате и по този начин ще снемете доста напрежение от плещите си. Телец - ще изпадате в крайни състояния. Не се лакомете. Предлагат ви се нови неща, но дали ще ви бъдат от полза? Близнаци - дойде време да си поотпочинете малко. Стари познати ще ви предложат съдружие. Приемете. Чуйте и какво говорят за вас, ще ви е от полза. Рак - не купувайте нови неща, ще се окажат дефектни. В личен план вървите по острието на бръснача. На работното място започвате едно, друго, трето и се замотавате. Лъв - всякакви рискове и експерименти ви са забранени. Няма да подобрите състоянието си, ако смените работата, нито пък ако смените партньора ще се повиши самочувствието ви. Дева - редувайте работа с почивка и бъдете нащрек. Има промени при вас в работен план, за добро е. Късметът е с вас само не избързвайте в нищо. По-скоро изчаквайте. Везни - появяват се хора, които ви предлагат съдружие или допълнителна работа. Приемете. Основните задължения оставете на заден план. Месецът ви е на премисляне, осмисляне. Скорпион - не бързайте да реализирате новите си идеи, за да не разрушите всички стари, но работещи. Близки ще ви търсят за помощ. Не отказвайте и не забравяйте, че вие също може да се окажете в такова положение. Стрелец - натоварен месец при вас. И в личен, и в обществен план ще се натъквате непрекъснато на пречки от новостите, които ви възлагат. Намерете начин да разтоварвате напрежението своевременно. Козирог - не избързвайте в нищо. Не се подмамвайте с нови предложения и внимателно избирайте, за да не изоставите текущите, които още не са дооформени. Повече въздух и природа ще ви е необходима. Водолей - на ново жизнено стъпало ще се изкачите. Отношенията и в личен, и в бизнес план ще са на друго много по-позитивно ниво. Всичко ще се нарежда без много приказки. От финансова гледна точка е необходимо да икономисвате. Риби - поспрете и се погледнете отстрани. Съдбата ви подарява добри шансове в работата. Оставете личния живот малко настрана. Дребни проблемчета ще идват и ще си отиват, стига да не драматизирате.

 

 

 

 

 

Вижте, какво ви очаква в периода 01-07.06, според астроложката Джована.

 

 

 

 

 

 

Овен - 21.03 - 19.04 - Аз съм!Oven_2015

 

Положителни черти - чистосърдечност, енергичност

Отрицателни черти - импулсивност, егоцентричност

 

елемент - огън

планета – Марс

ден – вторник, число – 7, 12

 

 

 

Напрегнато е при Овните. Промяна в плановете, неточности при изпълнения на работните задължения, съпроводени с много емоция. Пазете се от кардинални изказвания. Не провокирайте с надменно поведение. У дома се въздържайте от употреба на агресивни напитки, за да не избухне скандал. Гледайте, къде вървите и се пазете от травми. Уязвима е костната система.

 

 

 

 

Telec_2015Телец - 20.04 - 19.05 - Аз притежавам!

 

Положителни черти - търпеливост, решителност

Отрицателни черти - инатливост, примитивност

 

елемент - Земя

планета - Венера

ден - петък, число – 5, 15

 

 

 

Близки и не толкова роднини отново се появяват с претенции. Трудно ще овладеете езика си, по-скоро се опитайте да убеждавате с доказателства. Дано има покрай вас човек, който да овладее цялата тази ситуация, която ще се проточи. Знаете, че не от вчера и отлагането и доведе до разправии. Не се опитвайте да затваряте вратата, няма да успеете да избягате.

 

 

 

Близнаци - 20.05 - 20.06 - Аз мисля!Bliznaci_2015

 

Положителни черти - наблюдателност, изобретателност

Отрицателни черти - разпиляност, противоречивост

 

елемент - въздух

планета - Меркурий

ден - сряда, число – 5, 13

 

 

 

 

Приятели, познати ще покажат истинската си същност. Не се разочаровайте. В този период на вашия планетен управител точно ви се дава, за да осъзнаете някои свои грешки и никога повече да не ги допускате. Мислете. Само със здрав разум ще преодолеете душевната криза. Всякакви провокации избягвайте и преглътнете гордостта си.

 

 

 

 

Rak_2015Рак - 21.06 - 21.07 - Аз чувствам!

 

Положителни черти - жертвоготовност, деликатност

Отрицателни черти - мнителност, обидчивост

 

елемент - вода

планета - Луна

ден - понеделник, число – 2, 20

 

 

 

Планирате пътуване или заминавате на такова. Бъдете готови нещо да се обърка в последния момент, не изключвам и да се провали. Още повече никак няма да ви помогне. В случая искате да избягате от проблемите, но ще ви бъде показано, че е време да ги разрешите. Нищо не отлагайте, освен документация, която да почака. Очите ви са други и може да изхвърлите или загубите важна информация.

 

 

 

Лъв - 22.07 - 22.08 - Аз ще бъда!Lyv_2015

 

Положителни черти - щедрост, отговорност

Отрицателни черти - самонадеяност, повърхностност

 

елемент - огън

планета - Слънце

ден - неделя, число – 1, 19

 

 

 

 

Много разпиляни ще са Лъвовете в работата. В личен план се отмятат от думата си и неспазват предварителните уговорки. Натрупват се много недовършени неща и ви се иска с един замах да свършите всичко, но няма как. Меркурий иска от вас детайлност и концентрация. Избягвайте физическо натоварване и пазете костите.

 

 

Deva_2015Дева - 23.08 - 22.09 - Аз анализирам!

 

Положителни черти - трудолюбивост, преданост

Отрицателни черти - дребнавост, критичност

 

елемент - Земя

планета - Меркурий

ден - сряда, число – 3,14

 

 

Девите са мобилизирани, даже нащрек. Имате усещането, че нещо ще се случи, но незнаете какво да очаквате. Предвид периода новините веднъж ще са чудесни, друг път - не толкова. Това да не ви разконцентрира въобще. Мозъкът ви работи завидно, ще се справите с всичко. В личен план старо познанство ще напомни за себе си. За добро е.

 

 

Везни - 23.09 - 22.10 - Аз уравновесявам!Vezni_2015

 

Положителни черти - проницателност, обаятелност

Отрицателни черти - нерешителност, суетност

 

елемент - въздух

планета - Венера

ден - петък, число – 6, 16

 

 

Бъдещите планове на Везните ще се сгромолясват. Настроенията ви ще се менят. Ще се улавяте, че мислите ви са все в бъдещето. Не е време да правите, каквито и да било промени сега. Имайте търпение. Ще изискват от вас да свършите работа, която никой друг не може. Ще се налага да се съобразявате с висшестоящи, което не е по вкуса ви. В личен план - предстои да вземете важни решения.

 

 

Skorpion_2015Скорпион - 23.10 - 21.11 - Аз искам!

 

Положителни черти - сърдечност, темпераментност

Отрицателни черти - властолюбивост, отмъстителност

 

елемент - вода

планета - Плутон, Марс

ден - вторник, число – 7, 21

 

 

 

На носталгична вълна ще са Скорпионите. Миналото ще ви връхлита, ще сте във владение на спомените си. Хубавото, че мислите ви са само върху положителните от тях. Ще се срещнете със стари приятели, познати от детинство, които ще ви накарат да преосмислите много неща. Като че ли искате да им се реванширате за отдавнашна тяхна помощ или че сте длъжни да изстрадате заедно проблемите.

 

 

 

Стрелец - 22.11 - 21.12 - Аз виждам!Strelec_2015

 

Положителни черти - откровеност, храброст

Отрицателни черти - нетърпеливост, праволинейност

 

елемент - огън

планета - Юпитер

ден - четвъртък, число – 3, 23

 

 

Много енергия имате и не знаете какво да правите с нея. На работа е добре. Свършвате всичко и поемате ангажиментите на колегите си. В личен план обаче кипите. Искате да се съобразяват  с вас, не зачитате нуждите на половинката. Препоръчвам физическо разтоварване, както и много течности, за да се изхвърли остатъчната енергия, преди да се е превърнала в отрицателна и да се отрази на нервната ви система.

 

 

 

 

Kozirog_2015Козирог - 22.12 - 20.01 - Аз съм способен!

 

Положителни черти - разумност, целеустременост

Отрицателни черти - консервативност, непреклонност

 

елемент - Земя

планета - Сатурн

ден - събота, число – 3, 25

 

 

 

В личен план строите пясъчни кули. Имате мечти, които сами знаете, че са неосъществими. Новините, които получавате съвсем го доказват, но не се отказвате и продължавате в тази измамна посока. В работен нещата си текат гладко до момента, в който или ще изпаднете в депресия, или ще проявите агресия. Контролирайте се поне външно.

 

 

Водолей - 21.01 - 19.02 - Аз знам!Vodoley_2015

 

Положителни черти - любвеобилност, оригиналност

Отрицателни черти - екстравагантност, нетактичност

 

елемент - въздух

планета - Уран

ден - събота, число – 4, 17

 

Водолеите са с домашни грижи. Основното при тях е бюджедът и неговия недостиг. Имате много разходи и ако всеки ден не следите, колко и как положението може да стане трагично. Проблемите у дома са също с темата пари. Неразбрани сте от близките си. Попадате под словесни удари, че не се справяте финансово и от дребни на пръв поглед поглед подхвърлени думи може да се стигне до семейна разпра. Единственото, което може да направите към момента е просто да премълчите.

 

 

 

 

Ribi_2015Риби - 20.02 - 20.03 - Аз вярвам!

 

Положителни черти - безкористност, гъвкавост

Отрицателни черти - непрактичност, нереалност

 

елемент - вода

планета - Нептун

ден - четвъртък, число – 3, 18

 

 

Дарени с интуиция и тази седмица Рибите могат да разчитат на нея. Ярки сънища, дневни знаци, всичко ще ви подсказва как да постъпвате. Неочаквани приходи също много ще ви зарадват, но няма да оставите нищо за себе си. Ще раздавате под форма на подаръци или на помощи. Нови хора влизат в живота ви и само сънищата ви ще ви покажат - защо?!